Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Avantura sa bivšom

Jednom smo ja i moja bivša odlučili da idemo na putovanje sami. Samo ja i ona pa gdje god da stignemo, dogovorili smo sme spremili i krenuli na put. Nismo imali neki cilj bila je bitna samo voznja i da smo skupa.

Krenuli smo sa autom vozili se od grada do grada, uživali sve nam super bilo. Kada je pala noć otišli smo do prvog hotela da uzmemk sebi sobu da možemo prespavat, pa ujutro krenut daljim putem.

Uzeli smo sobu i zaputili se ka njoj, kada smo se raspakovali ona je otišla da se istušira a ja sam ostao da ležim na krevetu, ni pomišljao nisam šta bi moglo da se desi. Kada je izašla iz WC legla je kraj mene, a na sebi je imala samo donji veš.
Ona je krenula da me grli i da spušta ruke prema kurcu, izvadila ga je i krenula da ga drka . Ja sam se okrenuo prema njoj i počeli smo da se ljubimo i skidamo jedno drugo.
Ona je se popela na mene i stavila ga u već svoju navlaženu i vruću pičku.

Nakon dugog jahanja rekla je da promjenimo pozu da ona želi biti dole, da ja nju nabijam što jače.
Kada sam se popeo na nju i počeo jako nabijat krenula je da vrišti nenormalno i da uzdiše, ali to nam je već odavno bio rutinski sex pa se i nismo toliko uzbudjivali, možda malo iz razloga što smo prvi put imali sex u hotelu ili van moje kuće.
Kada sam svršio, otišao sam da se okupam a ona je već u međuvremenu zaspala.

Ujutro kad smo ustali uredno smo napustili hotel i zaputili se dalje svojim putem. U toku vožnje pređenih par kilometara i još uvijek jutarnjih sati, djevojka se okrenula prema meni i govorila kako hoće da proba nešto novo.
Nisam je najbolje razumjeo šta je mislila pod time pa sam je i upitao, a ona je samo se osmjehnula i pocela da mi otkopčaje pantalone.

Tu je krenula da mi puši polagano i da se igra sa njim, grickala mi je glavic i balila ga. Govorio sam joj da moram stati da ne može ovako , a ona je to sve odbijala i govorila da nastavim sa vožnjom jer je to baš pali. U jednom trenutku je ustala i krenula da se skida, okrenula se prema meni i drkala pičku samo da ja to gledam.

Kad sam naišao na prvu malo veću šumu govorila je da se parkiram pored puta jer želi da imamo sex na autu i u prirodi. Našao sam prvo proširenje i stao, a ona je onako gola izašla i sjela na haubu. Izašao sam za njom i pitao o čemu se radi, na šta je ona rekla da joj je dosadio klasični sex i da hoće novo iskustvo. I tad mi je rekla da mogu i da je jebem u šupak i ako je to sve prije branila. Skočila je sa haube i krenula da me skida, kad je uspijela me skinut počela je nenormalno i ludo da mi napada kurac. Nikad takva nije bila pa sam počinjao i ja da se uzbuđujem i napaljuem kao nikad do tad.

Posle dobrog pušenja ustala je i naguzila se na haubu i rekla da prvo želi da je jebem u pičku da se napali i dobro ovlaži pa tek onda da je jebem u šupak. Pošto sam bio nenormalno napaljen nisam imao kontrolu pa sam počeo žestoko da je nabijam, svidjelo joj se to izbacila je sise i počela da se dira po njima i da stenje kao nikad do tad.
Onda je izvadila kurac i rekla da sad želi analno ali prvo polako da je ne boli.

Lagano sam joj počeo širiti guzove i stavljat joj ga u šupak, a ona je rukom udarala od haubu od muke. Tad je se okrenula i rekla stavi mi ga brzo do jaja čitavog i nemoj stajat dok ne svršiš.

Kad sam joj ga gurnuo kao što je tražila, krenula je da vrišti i govori "Nemoj prestajat samo jebi". U tom trenutku sam počeo sve brže i sve više da je guzim i nabijam, čak sam je i rukama udarao po guzovima, dok je u svemu tome ona stenjala i govorila " Od sad sam tvoja mala kujica" .

Od takvog dobrog sexa i pozicije nisam mogao izdrzat pa sam brzo svršio. Na šta se ona izmakla i stavila kurac u usta i krenula da puši i govori ovo moram posebno da osjetim. Na šta sam joj ja rekao da mora dobro da ga obriše i iscjedi u slučaju da je šta ostalo, a ona je govorila "Sa zadovoljstvom".

Kada je zavrsila spakovali smo se i krenuli dalje. Krenuli smo razgovarat o ovoj neobičnoj avanturi i da je nikad nećemo moći zaboraviti.

A ona je govorila da nikad ljepše i bolje iskustvo nije doživljela i da moramo ponoviti tako nešto što je prije moguće, i da želi da imamo sex na neobičnim mjestima jer je to više uzbudi nego klasični sex što imamo.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija