Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Avantura sa Kristinom

Nakon što smo Kristina i ja proveli cijeli vikend zajedno, a mislim da sam smršavio barem dvije kile taj vikend pošto smo se jebali kao zečevi, a povremeno nešto pojeli i otuširali se, Kristina je svaki put kad bi dolazila kod mene u ured obavezno stavila svoju ruku u moje krilo i milovala mi kurac preko hlača, tako da sam nakon njenog odlaska morao sjediti barem još pola sata čekajući da mi se spusti.

S obzirom da sam cijeli tjedan bio napet kao puška, jedva sam čekao da dođe vikend i da ju izjebem. Ovaj put smo odlučili to napraviti kod mene, tako da je ona u petak došla na posao u ultra kratkoj minici i nekoj čipkastoj bluzi kroz koju se vidio crni prsluk. Kad mi je donijela neke papire na potpis šapnula mi je na uho:

- Dotakni mi macu.. .

Kad sam dotakao prstima njene gaćice osjetio sam da su totalno mokre, a i da vibriraju. Izvukao sam se sa stolicom iza nje i odmakao gaćice u stranu i ugledao mali vibrator u njenoj pici, a na moj upitni pogled samo je mazno rekla:

- Spremam ju za tebe, da ti bude mokra i spremna kad uđeš u nju. -dok je to govorila osjetio sam da mi je kurac počeo sliniti, pa sam se nekako suzdržao da ne svršim taj tren.

Cijeli tjedan čekam ovo, pa ga nisam ni izdrkavao, a sad bi bilo glupo svršiti u vlastite gaće. Otjerao sam je brzo iz kancelarije i malo se opustio da smirim napetost. Jedva sam čekao kraj radnog vremena. Cure su me sve na odlasku veselo pozdravile i smješkale se Kristini, a dvije su joj i veselo namignule, tako da sam počeo sumnjati da im je Kristina rekla za nas. Kasnije mi je u autu to i potvrdila, a opravdala se time da se riješi konkurencije, na što sam se ja grohotom nasmijao, pa sam skoro udario auto ispred sebe.
U autu mi je cijelo vrijeme masirala kurac, a u jednom trenu ga izvukla iz hlača i stavila svoju glavu meni u krilo, te ga počela svojski pušiti. Morao sam stati sa strane da ne napravim nesreću, a par trenutaka nakon što sam stao ispalio sam sve u njena usta, a ona nije ispustila niti kap sperme iako se u početku malo zagrcnula. Uspravila se sa širokim smješkom na licu i nastavila mi maziti kurac koji se još nije potpuno spustio, a ja sam nastavio vožnju, pa smo za pet minuta bili kod mene.

Njoj je to bilo prvi put da je kod mene i bila je oduševljena kućom, koja je inaće bila od mojih roditelja koji žive u Francuskoj, a ovamo dolaze rijetko, samo na odmor, pošto još rade. Kuća je imala potpunu privatnost iza visokih čempresa duž ograde i veliki vrt koji mi je bio hoby i relaksacija nakon posla, ali se najviše oduševila malim uskim bazenom okruženim grmovima božura. Okrenula se prema meni i rekla:

- Zašto mi nisi rekao da imaš bazen? Nisam uzela kupaći.. ..
- Mislim da ti neće trebati -namignuo sam joj i privukao ju u zagrljaj, te ju poljubio strastveno, a onda poveo prema kući.

Na brzinu smo se skinuli i otuširali, a ona je izvadila i vibrator iz pičkice, te ga ostavila na noćnom ormariću kraj kreveta, pa smo otišli u vrt onako goli. Ostavio sam nam ručnike na ležaljkama uz bazen u hladu velikog bora, dok je ona već otišla u bazen. Pridružio sam joj se u bazenu i pošto nije bio dubok brzo sam došetao do nje i prišao joj s leđa, te ju odmah uhvatio za sise, a usne sam spustio na njen vrat i počeo ju ljubiti. Ona je samo duboko uzdahnula i naslonila se na mene dok se rukama držala za rub bazena. Masirao sam joj sise i bradavice su joj već bile jako tvrde, a onda se ona naslonila na rub bazena i raširila noge, tako da sam se našeo između njih i kurcem lupkao po njenoj guzi, a ona je samo rekla:

- Zabij mi ga.. . odmah.. .

Poslušao sam ju i malo se sagnuo i stavio kurac na ulaz u njenu pičkicu i gurnuo ga unutra. Ušao je odmah do kraja, a ona je duboko uzdahnula:

- Aahhhh.. . mmm.. . jebi me.. ..

Počeo sam joj ga zabijati držeći ju za bokove, dok je voda zapljuskivala rub bazena i prelijevala se preko. Ubrzo je prvi put svršila stiskajući picu oko mog kurca dok sam ju ja nastavljao jebati. Iako mi ga je dobro popušila, još je bilo sperme u mojim jajima, pa sam i ja ubrzo nakon nje svršio i napunio joj pičku. Ostao sam još u njoj nakon svršavanja lagano se mičući, a onda sam ga izvadio iz pičke i počeo joj prstom lagano ulaziti u guzu. Samo je tiho stenjala kad bi ga gurnuo do kraja i lagano opet izvadio. Nakon nekog vremena sam dodao još jedan prst i počeo joj širiti guzu. Ona je za to vrijeme primila moj kurac ispod vode i počela ga drkati i trljati svojom rukom, tako da je ubrzo bio ponovo tvrd na njeno zadovoljstvo.
Stao sam iza nje i namjestio kurac na ulaz u njen anus i lagano ga počeo uguravati u njega. Ona je samo stenjala i dahtala, ali je ubrzo bio cijeli u njoj i počeo sam ju žestoko jebati kako bi joj naplatio svu onu provokaciju tijekom tjedna, a to sam joj i rekao:

- Sad ću te kazniti za provociranje tijekom tjedna na poslu.. .. rasturiti ću ti guzu -ovo zadnje sam progovorio stisnutih zubiju.
- Ahhhhhhh.. . daj daj.. .. guzi me.. . -stenjala je pod udarcima mog tvrdog kurca.

Jebao sam ju dugo i metodički. Svršila je već par puta, a ja nikako. Već sam gubio i dah pomalo kad sam joj konačno ispraznio sadržaj jaja u guzu. Izvukao sam kurac iz nje i odmah vidio kako za njim kreče i sperma lelujajući kroz vodu. Izašao sam iz vode i došao do ležaljki, te se izvalio na jednu i ogrnuo ručnikom. Kristina je ostala u vodi još neko vrijeme, pa je i ona onda došla do druge ležaljke i legla se na nju:

- Seks u vodi.. .. mmmmm.. . fenomenalno.. . ovo mi je bio prvi put, znaš? -rekla je gledajući me ispod oka- Mogli bi otići malo i na more i to napraviti i tamo, šta kažeš?
- Naravno.. . onda bi sljedeći vikend mogli na more?
- Definitivno.. . mada nećemo imati ovakvu hladovinu i privatnost -pritom je pokazala na grmlje i drveće oko nas.
- To da -složio sam se i nastavio- ali možemo naći neku skrivenu uvalu i biti sami tamo.
- Genijalno -rekla je i okrenula se prema meni, te se nagnula nad mene i dala mi vruči poljubac, a jednom rukom mi je počela masirati kurac koji je bio opušten preko noge- Nego, razmišljajmo kako ćemo se zabaviti ovaj vikend.. .

Ustala je i okoračila me, te mi dala svoju pičkicu da ju ližem, a ona se uhvatila pušenja mog kurca.. ..
Nastavili smo cijeli vikend sa izmjenama poza uz male odmore za hranu i malo spavanja, a budili smo jedno drugo sa glavama u međunožju, jer smo znali da ćemo opet morati čekati vikend.. .
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija