Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Avantura sa školskom kolegicom

Žaklinu sam upoznao na tečaju njemačkog kojeg sam morao položiti zbog dobivanja dozvole za rad vani. Imao sam samo mjesec dana da dobijem certifikat o poznavanju njemačkog kako bih mogao dobiti posao. A jezik je i sam po sebi bio težak, a upoznavši Žaklinu bio mi je još teži.

Žaklina je bila skoro moje visine, a ja sam bio visok 193 cm, te je imala dugu kovrčavu kestenjastu kosu, isto takve oči i guste tamne trepavice. Ulet mi je bio 'da mi sliči na onu žensku iz reklame za Schwarzkopff šampone'. Ne moram ni govoriti da je prasnula u tako zvonki smijeh, da sam se pozdravio sa bilo kakvim šansama kod nje.

Kako su satovi jezika odmicali tako je masa njih odustajala, što zbog posla, pa su prelazili u večernje termine ili se jednostavno više ne bi pojavili, pa smo Žaklina, jedna simpatična gospođa Mira i ja jedini ostali kod naše već postarije profesorice njemačkog. Čak sam komentirao da je toliko stara da je sa Franjom Josipom prvim u Beču ispijala kavu. Na to su Mira i Žaklina odvaljivale od smijeha. Nakon onog početnog fijaska sa Žaklinom postupno smo postali bliski. Ona je već živjela neko vrijeme u Austriji, ali joj je trebao taj ECT certifikat kao i meni. Izvrsno je govorila njemački, mada ju je profačica odmah spustila da je to govor austrijskih seljaka, a ne izvorni njemački. Pa ju je gnjavila često zbog toga. Mene nije to mučilo, mene je mučilo kako da se zavučem među Žaklinine duge noge i zabijem svojih dvadeset i jedan centimetar užarenog i tvrdog mesa u njenu usku pičkicu. Priliku sam dobio zadnji tjedan našeg školovanja. Trebali smo izraditi nekakav sastav i prezentaciju, a Mira je bila baš nekako čudno bolesna, tako da smo se ja i Žaklina morali potruditi. Temu smo morali izabrati sami, pa smo nakon nastave otišli na kavu da malo razmislimo. Nakon dva sata na kavi ništa konstruktivno nam nije padalo na pamet, pa je Žaklina predložila:

- Idemo do mene, nema mi nikog doma, pa ćemo si naručiti pizzu i vidjeti šta dalje.. -ja sam samo slegnuo ramenima.
- Totalno sam bez ideje.. ali idemo probati tako.. -rekao sam i otišao platiti račun, pa smo se Žaklininim smartićem odvezli u Novi Zagreb.

Jeli smo pizzu i pijuckali pivicu koju smo izvukli iz frižidera, kad se ustala sa trosjeda i rekla da se ne mičem odavde. Kao da bih ja nekuda išao. A kad se vratila shvatio sam da ne želim uopće ići ikuda od nje. Presvukla se u neku kratku haljinu koja je u prvi plan izbacila njene duge i vitke noge. A kad se sagnula vidio sam da nema grudnjaka ispod nje, a bogami i gaćica. Odmah sam osjetio buđenje svog macana u gaćama i hlače su mi postale pretijesne. Samo sam progutao knedlu i tiho promrmljao:

- Vidim da si se raskomotila..
- Pa i ti se raskomoti ako ti odgovara.. -mirno je rekla i pogledala me sa smješkom, pa sam skinuo vestu sa sebe i ostao samo u majici kratkih rukava.
- Šta samo vestu? ! ? -upitala je i gledala me sa smješkom, pa spustila pogled na moje prepone, te sam skontao da je sigurno primjetila moje napete hlače dok sam se skidao.
- A šta bi ti da ja skinem hlače? ! ? -upitao sam cerekajući se.
- Ne bih imala ništa protiv.. -rekla je i stavila ruku na moje prepone i prešla njom nekoliko puta po dužini mog kurca, a onda mi otkopčala remen i povukla zip na niže, pa ušla rukom u moje gaće i primila kurac- .. mmmm.. pa što ga skrivaš..

Nisam ništa rekao, a ona ga je lagano drkala, pa se nagnula nad mene i sad smo se ljubili, dugo, i jezici su nam šarali po ustima, da bi se minutu kasnije spustila svojim do mog kurca, malo ga lizala i onda ga počela gutati. Pušila mi je fenomenalno kurac, a ja sam se samo zavalio na naslon trosjeda i nisam vidio ništa od njene duge i guste kose, ali sam osjećao njen jezik i usne na svom kurcu, glaviću i jajima. Nije trebalo dugo da se počnem prazniti u njena usta. Nije to očekivala, pa se malo trgnula, ali je sve progutala. Nastavila je sa pušenjem kurca i laganim drkanjem ne dajući mu šansu da se spusti.

Kad je bila zadovoljna njim, uspravila se i zadigla si haljinu iznad bokova, pa sam ugledao njenu pičkicu sa urednom frizuricom od gustih crnih dlačica. Zajahala me je i polako se spustila duž moga kurca. Ja sam ju primio za čvrstu i napetu guzu i sad sam joj malo pomagao da se počne nabijati na moj kurac. Išlo je polako, jer je bila jako uska i trebalo joj je malo da se prilagodi širini mog kurca. Ja sam zadigao njenu haljinu kako bih vidio one njene velike sise koje nisu bile jako čvrste, već mekane, ali tvrdih bradavica. Mijesio sam ih zdušno dok se ona nabijala na mog macana, a onda je počela svršavati. Kako je samo bila glasna, a i dolje je bilo kao da je pukla vodovodna cijev. Njenih sokova je bilo posvuda. Čekao sam da se malo smiri, a onda ju polegao na leđa, a ja se navalio na nju. Sad sam joj ga ja zabijao do jaja u pičku, dok su njene noge stršale i zrak raširene koliko je mogla. Jebao sam ju žestoko dok je trosjed ispod nas stenjao kao da njega jebem. Zabila mi je nokte kroz majicu i režala mi na uho:

- Daj, daj.. jebi meeeee.. mmmm.. hoću da me izjebeš jako i da me napuniš do vrha..

Ja sam se trudio svojski da joj ispunim želju, pa sam nastavio sa jebanjem uz njene poticaje kao da tjera konja u utrci. Znoj mi je probijao na sve strane, ali sam nakon više od deset minuta žestokog jebanja napokon počeo svršavati. U prvi tren sam ga mahinalno htio izvuči iz njene pičke, ali sam se sjetio šta je rekla, pa sam joj ga zabio do jaja u pičku. Zaurlala je kao da ju koljem, ali je već u sljedećem trenutku zadovoljno dahtala i privlačila me na sebe.

Kad me napokon pustila od sebe dahtali smo kao maratonci, pa je ustala i povela me u svoju sobu. Tamo se odmah primila pušenja mog kurca, te drkanja i milovanja mojih jaja. Nakon par minuta sam bio spreman, te sam skinuo sve sa sebe i odmah joj ga zabio s leđa u pičku, jer je ona već bila spremna. Narednih desetak minuta sam se zabijao s leđa u nju, a onda smo promjenili poziciju i sad se ona nabijala na mene. Uskoro smo oboje ponovo svršili, ona po meni, a ja u nju. Nakon toga sam otišao, a temu smo riješili, pa smo za tri dana napravili prezentaciju i rasturili. Oboje smo dobili certifikate, a to smo proslavili žestokim maratonskim seksom kod mene.

Otišla je tjedan dana kasnije za Beč, a ja malo kasnije za München. Sad svako toliko idem do nje u Beč i cijelo vrijeme se samo jebemo. Skupa smo već godinu dana, a Žaklina je sad u trećem mjesecu trudnoće, pa se nadam da ću dobiti premještaj u austrijsku podružnicu firme, a planiramo i svadbu.

Danas sam zahvalan profesorici njemačkog što je bila toliko naporna da su svi odustali osim mene i Žakline, jer se ne bi nikad pojebali.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija