Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Avanture sa fakulteta

Desilo se to prije dva mjeseca, u toaletu na faksu. Imam 20 godina, studiram. Redovno odlazim na faks svaki dan, ne dovodim se u situaciju da išta propustim, student sam od knjige. Imam najboljeg prijatelja na faksu, koji je također i moj "ljubavni savjetnik". Prije dva mjeseca išao sam zajedno sa svojim prijateljem do pekare, usput smo raspravljali o faksu i problemima. Ja nisam čovjek koji razgovara o djevojkama, kako bi povalio onu kako bi povalio ovu, istina krijem i ja svoje perverzije, imao sam djevojke imao sam avanture al' nisam tip koji će o tome pričati i hvaliti se. No međutim postojala je ta djevojka koja me je mamila: smeđa kosa, niža kosa, rumeni obrazi, lijepe plave oči. O atributima ni ne moram da pričam, sve što ću reći jest da su ju svi željeli. I tako na putu do pekare susrećemo nju, stoji ispred nje, čeka svoju prijateljicu. Na sebi je imala kratku majicu bijele boje, dekoltiranu naravno. Imala je plave traperice, nismo bili sigurni ali smo komentirali kako sigurno ima neku čipkastu tangu na sebi. Najsmješniji dio toga jest taj što sam prilikom izlaska iz pekare u jednoj ruci imao vrećicu a u drugoj cigaretu te mi u pokušaju da ju zapalim upaljač ispada točno ispred nje, na što se ona saginje te ga podiže sa poda i vraća ga nazad meni. Šok nastaje kad me nazove imenom, nisam to očekivao.. . Uglavnom tu ulazimo u priču i počnemo se lagano flertovat.

Počeli smo se svaki dan družit u školi, al' ovo pišem radi ovog dijela koji će se dogoditi sad, a vjerujem da svi znate što je to. Jedan dan ona je bila ranije gotova, ja sam još bio na predavanju. Poslala mi je poruku da se nešto dogodilo te da me hitno treba u toaletu. Naravno muško ko muško odmah sam odjurio jer sam mislio da se stvarno nešto dogodilo, ulazim u toalet kad ona u tom trenutku prođe iza mene i okrene ključ. Ostao sam začuđen, ali u isto vrijeme jako znatiželjan.

Počela mi je pričati kako me sanja od onog dana sa upaljačem, kako sanja nas dvoje, kako me želi "izjebat" na mrtvo ime. U tom trenutku dešava se magija jednsotavno.. . Ona skida svoju bijelu majcu i grudnjak te klekne ispred mene, krene mi otkopčavati remen, pa gumbove na hlačama te na kraju mi skida i same bokserice. Začudila se velićinom kako je ona rekla, moje "kurčine" te se počinje šamarat istim po glavi, sve dok ga nije krenula pušit. Pušila mi je kurac, njeni obrazi, njeno lice uh taj pogled.. . Mislim da to nikada neću zaboravit. Nakon deset minuta toga diže se govori kako još nismo gotovi, okreće se i skida hlače, i na iznenađenje sive čipkaste tange. Vidio sam joj pičku u tom trenutku, pička koja je za mene bila najljepša koju sam vidio, uska, friško obrijana, te mokra. Daje mi svoj mobitel te mi govori da snimam kako ju jebem, da želi da ju toliko izjebem u tom toaletu da će nas fakultet pamtit do kraja njegovog postojanja. Jebo sam i snimao, ona je drhtala i vrištala te mislim da nas je sigurno pola fakulteta čulo u tom trenutku. Htjela je da svršim u nju što sam ja naravno i napravio. Toliko sperme je odjedanput krenulo curit iz te pičke da je zakapala dobar dio poda te je obukla tange i hlače natrag. Majcu je obukla, bila je malo poderana. Ostao sam bez riječi poslije toga, odmah sam naravno sve ispričao svome najboljem prijatelju. Poslije par dana ona mi je rekla da to želi opet, al' ovaj put da povedem svog prijatelja. U početku je bilo nesuglasica ali nakraju je i on otišao, jer kad sam mu pokazao video tko bi odbio onu vlažnu, napaljenu pičku? . Našli smo se kod mene u stanu, ona je bila obućena u sportski grudnjak i tajice ispod kojih su se jasno ocrtavale njene čipkaste tange, moje najdraže. Nakon par pića ona se počela skidati pred nama dvojicom te nam stavljati ruke u gaće. Izvadila je obadvije kurčine van te se kao i prvi put šamarala sa njima pa ih je potom poćela pušit. Nakon pušenja obojica smo ju podigli, bacili na krevet te joj podrapali tajice i skinuli tange, prijatelj je išao prvo analno a ja u pičku, ali naravno mjenjali smo se. Ona je izvodila svakakve stvari, od penjanja, skakanja, akrobatskih okretaja ma nema šta nije, nas dvojica smo samo slušali. Pred kraj, kad nam je počela drhtat i vrištat zaželjela je da joj obojica jedan po jedan svršimo u pičku, koja je izgledala ko da je cijela četa vojnika prošla kroz nju, a prošli smo samo prijatelj i ja. Napravili smo to, svrišili jedan po jedan te je ona ostala ležati i promatrati velike količine sperem kako kapaju iz njene razjebane pičke. Nakon sat vremena odmora, moj prijatelj odlazi te ona i ja ostajemo u stanu sami. Naravno, jebali smo se još dva puta, jedanput u tušu i jedanput u krevetu.


Počeli smo to ponavljat češće, jebemo se di stignemo, svršavamo skupa, spavamo skupa, sve radimo skupa. Jebali smo se sa više ljudi, jednostavno uživamo u životu. Naravno to smo sve snimili!
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija