Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Babysiterica

Uvod:
Budući da je moj dečko poslovno otišao iz grada, pristajem čuvati tinejdžera dok njegovi roditelji prisustvuju okupljanju razreda. Prve večeri saznajem da ima impresivan kurac i da ga zna koristiti. Na kraju se jebamo cijeli vikend, uključujući i dok telefoniram sa svojim dečkom.
Nisam se baš veselila svom dugom vikendu od posla u lokalnoj ljekarni, budući da je moj dečko bio izvan grada na poslovnom putu zadnja dva tjedna, a nisam imala ništa planirano za nadolazeća tri dana. Pa kad je gospođa Palmer nazvala i pitala bih li imala ništa protiv da ostanem u njezinoj kući i čuvam njezinog sina tijekom vikenda, nevoljko sam pristala. Malo sam se nasmiješila u sebi, jer "dijete" kojem je trebalo "čuvanje djece" zapravo je bio njezin 16-godišnji sin, i bio sam siguran da je samo htjela da ostanem u kući kako ne bi na kraju napravio zabavu i razbio mjesto.

Čuvala sam Kurta cijelo njegovo djetinjstvo, tako da to nije bilo ništa novo. Ali sada kada sam bila u svojim dvadesetima, osjećala sam se pomalo razočarano što sam se spremala odustati od slobodnog vikenda kako bih pazila na tinejdžera.

"Naravno, gospođo P, kada trebate da dođem? " upitala sam s uzdahom.

“Oh, hvala ti puno, Molly.. . bilo bi dobro u bilo koje vrijeme u petak prije 16 sati. Frank i ja letimo u Wisconsin na njegovo 25. okupljanje srednje škole. Trebali bismo biti kući u nedjelju kasno navečer. Osjećat ćemo se bolje kad znamo da si ovdje s Kurtom dok nas nema. ”

"Nema problema, gospođo P. Vidimo se onda. "

Stigao sam u petak poslijepodne i mahnuo Palmersima dok su krenuli prema zračnoj luci. Kurt i ja smo se međusobno poznavali, pa smo nakon što smo nakratko popričali, skuhali i pojeli smrznutu pizzu za večeru, te se presvukli u udobnu dnevnu odjeću za noć, sjeli na suprotne krajeve sofe i smjestili se gledati film zajedno.

Kurtova udobna večernja odjeća bila je u osnovi par širokih atletskih hlačica i bijela majica. Moja udobna odjeća za gledanje televizije bila je par tankih kratkih kratkih hlača opuštenog kroja, zajedno s tankom pamučnom majicom bez grudnjaka. Ovo je definitivno bilo ugodno za izležavanje, ali budući da sam imala velike sise 34E, moja košulja nije učinila ništa da maskira gole sise ispod nje. Ako ste dobro pogledali mogli ste vidjeti moje areole kroz tanki materijal, a kvržice s mojih bradavica bile su očite.. .. a Kurt je to definitivno primijetio. Nasmiješila sam se u sebi znajući da sam uhvatila pogled ovog tinejdžera i vjerojatno ga zadirkivala svojim tankim gornjim dijelom, klimavim sisama, izbočinama na bradavicama i širokim kratkim hlačicama.

Nakon nekog vremena gledanja TV-a, sjedila sam prekriženih nogu na sofi, a daljinski za TV mi je sjedio na nozi, dok sam povremeno slao poruke prijatelju.

Kurtu se baš nije svidio film koji smo gledali i postajao je nemiran, pa se nagnuo i posegnuo za daljinskim na mojoj nozi. Oteo sam ga i rekao: „Što radiš? Gledam ovo. ”

Rekao je: "Ne, nisi.. . ti šalješ poruke. " I nastavio se boriti za daljinski.

Držao sam daljinski od njega u desnoj ruci i rekao: "Nije važno, ne želim mijenjati kanal. "

Nasmijao se i počeo me hrvati za daljinski, penjao se na mene i hvatao ga, dok sam se ja okretala i uvijala i manevrirala tako da ga on nije mogao dobiti. Oboje smo se smijali njegovoj uzaludnosti…. ali onda sam shvatio da se nije baš trudio da dobije daljinski. Umjesto toga, on je hvatao i stiskao moje sise i bradavice, pa čak i gurao ruke između mojih nogu, dok se pretvarao da me hrva za kontrolu daljinskog upravljača. Kad sam to shvatio, bacio sam pogled na njegovo međunožje i odmah primijetio obris njegovog penis koji se spušta niz jednu nogu njegovih kratkih hlača.

Očito je postajalo tvrdo i pritiskalo je opuštenu tkaninu njegovih kratkih hlača. Što smo se više hrvali, to su mu se kratke hlače više uzdizale na bedrima, i otkrio sam da sam mogao vidjeti glavu njegovog kuraca i oko 2 inča njegove osovine, kako visi ispod ruba njegovih kratkih hlača. Bio sam nekako impresioniran. Za klinca u srednjoj školi, imao je prilično impresivan kurac. Još nije bio potpuno uspravan, ali mogao sam ga vidjeti kako visi niz jednu nogu njegovih kratkih hlača, a činilo se da je dugačak oko 8 inča i prilično debeo. Budući da je moj dečko bio odsutan poslom, prošlo je neko vrijeme otkako sam uživala u dobrom zajebavanju, i otkrila sam da uživam naprijed-natrag s Kurtom dok smo se hrvali okolo na sofi, a on mi sada otvoreno masira sise i štipajući me za bradavice."Što radiš? " Vrisnula sam, smijući se dok smo se valjali po kauču.

"Kakav je osjećaj da radim? " On je rekao.

“Osjećam se kao da me hvataš za sise i pokušavaš prstima dotaknuti moju macu”, rekla sam dok sam se zaigrano pretvarala da mu odgurujem ruke.

“Pa, onda radim nešto kako treba”, nasmijao se.

Uživala sam u Kurtovoj pažnji na svoje sise više nego što sam očekivala i usporila sam svoj “otpor” kako bih mu omogućila da dobije bolje šake grudi, pa čak i kako bih mu dopustila da mi gurne gaćice u stranu tako da je trljao prste uz moje usne, na kraju gurnuvši dva prsta u sebe.

“Kurt…. vjerojatno ne bismo smjeli ovo raditi”, predložila sam, uz iskosani osmijeh. Ali čak i dok sam to rekao, stavio sam daljinski na stolić na kauču i ispružio lijevu ruku da zgrabim njegov narastajući kurac, nježno prelazeći rukom duž njegove dužine i gore iznad glave."Mislim da to već radimo", rekao je Kurt dok je navlačio moju majicu preko mojih grudi koje su se ljuljale i počeo sisati i grickati moje ukrućene bradavice. U isto vrijeme, počeo je koristiti svoja dva prsta koja su se nalazila unutar moje mace da nježno trlja moj klitoris u ritmičkom ritmu koji je slao male udarne valove kroz moje tijelo.

Zatvorila sam oči, naslonila glavu na naslon kauča i počela malo brže milovati njegovu osovinu. "Sranje, Kurt, gdje si naučio kako se to radi? "

Nasmijao se i rekao: "Imao sam nekoliko spojeva od posljednjeg puta kada si me čuvao dijete. "Dok je to rekao, osjetila sam nevjerojatan, topli orgazam kako me preplavljuje poput plimskog vala, i zavalila sam glavu unatrag i zastenjala dok je to preplavilo moja osjetila, uzrokujući da mi se bradavice i klitoris ukoče i trnu.

Napumpala sam mu kurac još jače i gotovo odmah sam ga čula kako grca, a zatim osjetila kako mi je vrela sperma prskala po sisama. Pogledala sam dolje u njegovu krutu osovinu u svojoj ruci i promatrala kako nastavlja bljuvati svoj mliječno bijeli đizm po meni sve dok nisam izvukao zadnjih nekoliko kapi iz njegove vreće za orahe. Usporila sam svoje poteze kad je završio sa svršavanjem, a zatim nastavila nježno kliziti rukom gore-dolje po njegovom kuckanju dok je uživao u svom orgazmu. S osmijehom sam primijetio da je, u skladu s većinom tinejdžera, Kurtov penis ostao potpuno uspravan, čak i nakon što je završio sa svršavanjem. I dalje sam se naslanjala na svoju stranu sofe, a Kurt je bio nekako sav na meni, dok sam ja nastavila nježno pumpati njegov štap, dok sam se čudila njegovoj veličini i činjenici da ne postaje ništa mekša.Upravo mi je tada zazujao mobitel, a ja sam slobodnom rukom posegnula za njim. Zvao je moj dečko Larry iz Bostona da poželi laku noć.

“Hej, Molly. Kako ide? " On je rekao.

"Dobro.. . kako je u Bostonu? " rekla sam, još uvijek gladeći Kurtov kruti stup.

"Nije loše. Žao nam je što ovo tako dugo traje. Mislim da će to konačno biti učinjeno do kraja sljedećeg tjedna. ”

“Nema problema”, rekao sam. “Ionako sam zapeo na čuvanju djece ovaj vikend, tako da nije ništa strašno. ”Dok sam to rekao, Kurt je usisao jednu od mojih bradavica u svoja usta i opet počeo prstima pikati moju mačku, koja je apsolutno curila. Jednom sam rukom prekrio telefon i šapnuo: "Kurt.. . koji kurac! ? " Kao odgovor, Kurt je povukao jednu moju nogu i prebacio je preko svog ramena, što je moju natopljenu macu u potpunosti izložilo njegovom još uvijek tvrdom bocu.

Nagnuo se u mene, polako gurajući svoj kurac u moju vaginu sve dok cijela osovina nije bila duboko u meni i njegova jaja nisu udarala o moj šupak.

Prigušila sam stenjanje, a zatim pokušala nastaviti razgovarati s Larryjem, dok je Kurt polako uvlačio svoj kurac u moju bolnu pičku i iz nje. Išlo mi je OK sve dok Kurt nije pojačao tempo i počeo sve brže i jače zabijati kurac u mene, dok mi je masirao i šamarao sise dok su poskakivale i udarale jedna u drugu od svakog udarca. Uz Kurtov kurac koji mi je klizio i izlazio iz moje mace, njegovim rukama stisnuvši moje sise, a njegova vreća s orašama udara me po guzici svakim udarcem, osjećala sam kako se približava još jedan orgazam. Imao sam taman dovoljno vremena da utišam mobitel dok sam tiho stenjao kad me preplavio još jedan intenzivan, naelektrizirajući vrhunac.

Uživala sam u toplom osjećaju svog orgazma samo sekundu ili dvije prije nego što sam uključila telefon kako bih nastavila razgovor s Larryjem.

U međuvremenu, Kurt je nastavio lupati moju macu svojim nabrijanim kurcem sve dok nije konačno eruptirao, puštajući potoke sperme duboko u mojoj pički. Srećom, imala sam dovoljno vremena da ponovno utišam telefon prije nego što je Kurt glasno zagunđao kad je eksplodirao u meni. Dok je Kurt usporavao ritam svojih poteza, ponovno sam uključio telefon kako bih nastavio razgovarati s Larryjem, dok je Kurt postupno završavao prazniti svoj teret u mojoj mački. Larry i ja smo konačno završili naš razgovor, a Kurt i ja smo samo ležali na kauču, zapetljani i jedan na drugom, s Kurtovim penisom još uvijek potpuno uspravljenim i zaglavljenim duboko u mojoj pički.

"Sranje.. .. JOŠ JE TEŽAK", pomislila sam u sebi, sa smiješkom.

Nakon što smo došli do daha, oboje smo se skinuli i pospremili, a zatim smo se vratili na sofu – goli – s Kurtom koji je ležao iza mene – milujući mi sise i sa svojim polutvrdim kurom pritisnutim na moje dupe – dok smo našli drugi film za gledati zajedno. Kad je bilo gotovo, samo smo tako spavali na kauču do jutra.

Sljedećeg jutra sam se prvi probudio i mogao sam osjetiti kako Kurtovo jutarnje drvo gura po donji dio leđa, pa sam posegnuo iza sebe i nježno ga mazio rukom dok se nije probudio. Do tada je moja vagina bila mokra i nestrpljiva, pa sam provukla glavu njegovog kurca odostraga pored svojih usana, a zatim gurnula svoje dupe natrag uz njega dok je on gurao bokove naprijed, nabijajući me na svoj nabrijani kurac.

Nije mu trebao nikakav poticaj, odmah je počeo ljuljati bokovima naprijed-natrag, udarajući ukočenom šipkom u moju macu i iz nje, dok je posezao okolo kako bi mi mazio sise. Posegnula sam između nogu i počela trljati klitoris, što me - uz Kurtovo lupanje kuraca i masažu sisa - gotovo odmah skinulo. Kurtov vrhunac uslijedio je brzo nakon toga, ubacivši vruću spermu duboko u moju pičku.

Nakon što smo uhvatili dah, otišli smo gore i zajedno se istuširali, tijekom čega me Kurt ponovno poševio s leđa dok su mi sise poskakivale o tuš kabinu sve dok oboje nismo eruptirali s našim drugim orgazamom u danu. Subotu smo na kraju proveli uglavnom goli – sisali i jebali se cijeli dan – pa opet spavali na kauču, baš kao i petak navečer, s Kurtovom rukom na mojim sisama i njegovim polutvrdim kuracom pritisnutim uz moje dupe.U nedjelju ujutro popušila sam Kurtu pod tušem, a onda sam mogla uživati ​​u još jednom jebanju na sofi nakon ručka – dok sam jahao njegov kurac u stilu kaubojke u ono vrijeme dok se igrao s mojim sisama i štipao mi bradavice – prije nego što su njegovi roditelji stigli kući oko vremena večere. Platili su mi moj honorar za 'babysitter' i zahvalili mi što sam se brinuo o stvarima dok ih nije bilo. Rekao sam im da mi uopće ne smeta i da smo Kurt i ja proveli jako lijep vikend zajedno.

Larry je sljedeći tjedan još bio na poslovnom putu, pa smo se Kurt i ja uspjeli nekoliko puta okupiti kod mene da se još malo zajebavamo dok se Larry nije vratio neposredno prije sljedećeg vikenda.

Larry i ja smo se vjenčali godinu dana kasnije, a godinu dana nakon toga Kurt je otišao na koledž.

Ali još od tog vikenda za čuvanje djece - sve dok Kurt nije otišao na koledž - uvijek smo uspijevali pronaći način da Kurtov kurac uvučemo u moju mačku kad god bi Larry bio izvan grada na jednom od svojih poslovnih putovanja.

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija