Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Bajkerica Maja

Znam ju otkada znam za sebe, Maja crnokosa žena 50-tak godina, mladolikog izgleda, uvijek u kožnjaku , 170 cm visine, 60-tak kila. Uvijek je bila energična , nikada nije imala mira.
Pričala se o njoj svašta sa kojim je muškarcima bila , rastvaljena pa opet udavana.
Imala je tu neku enrgiju muška a opet je bila ženstvena, teško ju je opisati.
Ona je bila mama od moje prijateljice Ive, Iva i ja išli smo zajedno u školu u osnovnu školu.
Pri završetku nastave , uvijek bi me Ive pozvala k sebi doma, a zatim njezina mama Maja bi nas provozala s motorom u blizini njihove kuće.
Za nas djecu je to bio gušt , jednostavno uživali smo , pogotovo ja , jer tada sam prvi put sjeo na motor.
Kada sam sjeo prvi put sa Majom na motor, sjedio sam iza Maje a Iva je čekala svoj red da ju provoza motorom.


Maja Je vozila brzo u krivinama , a meni prvi put je bilo strašno. Uhvatio sam Maju za struk čvrsto da nepadnem, imala je struk poput neke djevojčice , a od straha uhvatio sam ju za sise drugi put , njoj je to tada bilo smješno.
Drkao sam na mnoge djevojke ružne i lijepe , nastavnice a Majinu mama nisam zaboravio , sve zavisi od dana do dana koga sam se više nagledao.
I tako dođe srednja škola , pa prođe , nismo se vidjeli dugo . Ni Maja ni Iva , niti znam što je s njima niti gdje su, a niti ne prolazim više pored njihove kuće.
A onda čujem da su odselile u neki drugi grad ali nije opet daleko od moga grada.
I tako jednog i prelijepog sunčanog dana, šetam gradom u kojima one žive. Netko me zove, pogledam lijevo i desno nigdje nikoga, a onda netko me dodirne po leđima.


Majo to ste vi? otkada vas nisam vidio, joj ni ja tebe reče ona. Ajmo na piće tu ovaj kafič reče ona.
Isto je izgledala Maja , ništa se nije promjenila, uvijek u crnom , uvijek dotjerana .
Dok smo mi ispijala kavu , Iva je bila na faklutetu kako kaže Maja . A nakon što smo popili kavu , ispred kafiča je bio parkiran njezin novi motor.
Pohvalio sam njezin motor a ona me je upitala želim li ga provozati. Ma kavki ne volim ja ništa tuđe uzimati.
Onda dobro ja ću te provozati reče Maja. Sjeo sam iza Maje iza njezine guze, njezin miris parfema me palio a tek guza u kožnjaku koja se raširila kada je sjela. Kurac mi je naglo skočio. A naglo je ona pritusnula gas.
Uhvatio sam ju opet za sise kao kada sam bio mali. Čuo sam samo smijeh od vjetra ništa drugo nisam čuo ali kao da je nešto rekla.

Došli smo na semafor na crveno, okrenula se i rekla to si uradio kada si bio mali, kroz smjeh će.
Pomirisao sam joj po vratu i rekao sada više nisam mali, sada sam veliki, ponjuškao sam ju po vratu samo je zatvorila oči kao da joj prija ovo.
Počeo sam ju lagano dodirivati od guze , pa struka sve do sisa. Nije ništa govrila , kao da je lagano stenjala u sebi. ZeLeno je , opet je stinsula naglo gas , skrenula naglo desno , došli smo ispod neke zgrade, parkirala je motor ispred zgrade.
Uhvatila me je za ruku da siđem s motora, a zatim zažvalila me , nisam se nadao od nje. Prišao sam njoj i lagano je ljubio po vratu dok je ona moj kurac mazila rukom preko hlača.
Znaš fali mi baš seksa, fali mi nježnih dodira, čovjek ne može biti sam reče ona.
Odvela me u jednu zgrad, kako ona kaže da nema nikoga osim par 3 ili 4 obitelji u toj zgradi.


Popeli smo se najgornji kat, i tu smo se prepustili. Uhvatila me je sa obje glave i sočno poljubila. Ja sam uvukao ruke u njezine kožne hlače i prstačio ju . Bila je već mokra , Skinuo sam sa njee gornji dio i lagano lickao bradavice , bila je jebeno napaljena.
Spustila je moje hlače i uhvatila kurac ustima pocuclala ga nekoliko puta i rekla da sjednem na stepenicu . Skinula je sebe kožne hlače i sjela na moj kurac ahhhh zastenjao sam .
ŠŠŠš ovdje sve odjekiva kaže Maja, Odjekivalo je i kada je skakala po mome kurcu, sve dok je nisam napunio spermom , bilo je to brzinski , obavili smo sjeli na motor i nastavili .

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija