Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Bakina prija

Ovo je istinita priča o mom seksu sa bakinom prijateljicom koji se dogodio slučajno spletom okolnosti. Jednog jutra sam se tuširao i naravno kao i uvijek sam drkao pod tušem i u jedom trenutku sam sam čuo glas daj da ti ga ja dovršim da ti ga sa guštom popušim. Mislio sam da je to moja cura koja je trebala doći. Nisam maknuo zavjesu nego sam ga samo gurnuo kroz zavjesu i nisam vidio tko je. To je u stvari bila bakina prija koja je mislila da je moj djed jer se oni redovno kresnu u troje. u tom trenutku nisam znao jeli ona nego sam uživao. U jednom trenu ona govori daj da i ja uđem pod tuš. Kad je otvorila zavjesu oboje smo ostali u šoku gledajući se neki pola minute minuta dok ona nije progovorila. E jbg sad ajmo do kraja kad smo do ovdije došli ti nisi svršio a ja sam napaljena ajmo se pojebat kako treba. Ja sam onako u čudu prihvatio ćućnuo i počeo joj lizat pičku a ona je dahćala i čupala me za kosu.

Lizao sam tako par minuta dok nisam osjetio da svršava. Kad je svršila prvi put rekla da ustanem i da joj ga nabijem do kraja da je napaljena. Ja sam se ustao okruo je raširio joj noge i lagano ga počeo gurat u picu ona je zastenjala i još jedan put svršila nakon toga sam je sve jače i jače nabiao do kraja. Izvadio sam ga nakon desetak minuta što sam je jebao ona je ćućnula i počela ga pušiti ja sam ju uhvatio za glavu i počeo ju nabijati tako da joj ulazi do kraja. Kad se ustala rekla je hajde sad mi ga gurni u šupak razvali mi guzove okrenula se nagnula se a ja sam ga žestoko zabio u njen šupak i tako ju žestoko jebao par minuta. Nako nekog vremena što smo se jebavali pod tušem odlučili smo pošto nema nikoga kući otići u krevet i tamo se pojebat kao pravi ljudi.

Čim sam legao na krevet ona mi ga je počela pušiti kad ga je dobro obradila sjela je na mene okrenula se put mene kurac namjestila u šupak i počela se nabijat na njega dok sam ju ja plesako po guzi i ljubio njene velike sise. Ona je dok se nabijala drkala pičku i svršila još koji put po meni. Nakon toga se ustala okrenula i sjela sad pičkom na kurac i počela skakat po meni i stenjat jako. Kad sam trebao napokon svršit ona je sjela na kurac sa guzom i rekla hajde ljubavi napuni staroj napaljenoj droljetini šupak spermom svojom želim to jako čim se ja nabila na njega odmah sam svršio i izvadio ga a ona ga je popušila i iscidila do kraj. Rekla joj maleni pa napunio si me toliko da če curit iz mene tri dana. Nakon toga sam se krenuo opet tuširat a ona je krenula zamnom govoreči e sad se možemo skupa i tuširat.

I naravno kad sam vidio pod tušem kako miluje picu morao sam ga opet zabit u njen šupak i tako sam ju ševio dosta dok opet nisam morao svršit kad sam trebao svršit ina je ćuć ula i rekla hajde svrši mi u usta želim usta puna tvoje vrele sperme ja sam ju primio jednom rukom a drugom drkao dok nisam svršio u njena usta ona ga je ponovo iscjedila cijelog i svu spermu je progutala. Rekla je ovo je bilo predivno i nezaboravno ovo mora ostat naša tajna koju moramo ponovo ponovit kad budemo mogli. I naravno nije dugo prošlo kada smo opet bili sami a ona me nije ni pitala nego je odmah uletila u moju sobu i rekla hajde šta čekaš skidaj se i akcija. Ja sam se odmah skočio skinuo liznuo joj pičku i odma h ga zabio bez čekanja a ona je odmah svršila i počela stenjat da sam mislio da će nas neko čuti.

Non stop sam ga vadio zabioa oa ona je svršavala savko malo i luđački je stenjala i vrištala dok sam ja ju jebao i pleskao po guzici njenoj velikoj. U jednom trenu sam poželio pozu 69 ona je odmah pristala dok sam joj lizao predivnu obrijanu pičku ona ga je pušila do kraja. I pošto sam bio toliko napaljen odmah sam joj svršio u usta. Mmmm dušo opet si mi usta napuni predivno jedva čekam opet ovako sex nabrzaka da mi svršiš opet u usta al drugi put ide u pičku to još nisi da mi pičku napuniš sa spermom, pošto ona ima 75 a ja imam 21, jedva čekam da se ponovo kresnemo da joj svršim u njenu razvaljenu droljastu pičku. Iako sam mislio da mogu samo maštat o jebanju tako stare matore je me pale stare drolje ipak sam je izjebao i opet ću.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija