Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

BAKINE TAJNE

Kao klinac preko cijelog ljeta bio sam kod bake i djeda na selu, osim kada smo moji starci i ja otišli na more. Kao klincu na selu bilo mi je zabavno osim pomaganja baki i djedu sa kojim sam često išao u šumu jer je njegovo zanimanje bilo lovo čuvar i lugar tako da sam uz njega, a kasnije i sam istražio praktički cijelo područje. kada sam krenuo u srednju školu u kojoj sam postajao sve buntovniji kao teenager sve sam manje odlazio na selo. U međuvremenu uspio sam se upisati na fakultet koji sam želio te imao planove da ljeto provedem sa ekipom na moru. Međutim dva dana prije našeg puta dobivam tužnu vijest da mi je umro djed. Pogreb kao pogreb svi tužnu uplakani tužnih lica jedino se na bakinom licu barem se meni tako činilo da joj je djedova smrt olakšanje te mi je izgledala da se drži najbolje od svih nas.

Kada su prošle karmine i sva ta gungula moja mama me upitala i zamolila ako mogu ostati sa bakom nekoliko dana dok ona ne ode na godišnji odmor i tako ona neko vrijeme bude sa bakom. Nije mi baš bilo po volji, ali ipak sam rekao kako ću ostati tih nekoliko dana koji su se protegli kroz cijelo ljeto i to samo kakvo ljeto koje nisam mogao ni sanjati. Jednog popodneva prije nego se sve promijenilo bio sam ispred lokalne trgovine ispred koje su se seljani skupljali i to uglavnom muški gdje su ispijali pivo i ostali alkohol jer u selu nije bilo kafića. Dok sam se tamo zadržao naslušao sam se svakakvih priča od svih tih priča samo mi je jedna bila nazovimo zanimljiva kada je Slavko već dobrano pod gasom spominjao kako sumnja da mu njegova Dara nabija rogove te kako će da im jebe majku i ubije na mjestu nju i švalera samo da ih ulovi govorio je Slavko.

Naravno svi koji su bili tamo nastojali su da ga smire. Dok su tako raspravljali meni se to više nije dalo slušati te sam se vraćao kući razmišljajući o Dari koja i nije tako loše izgledala i kako bi volio da je karam jer sam taman u tim godinama gdje bi jebao i muhu u letu.
Ušao sam u dvorište, a onda i u kuću baš kada sam se odlučio javiti baki da sam stigao iz prostorije gdje je bila primaća soba dolazili su tihi uzdasi. Prvo što mi je prošlo kroz glavu bilo je to da moja baka gleda pornić. Nasmijao sam se potiho i moja radoznalost da vidim što se događa tako da sam odlučio da se prikradem kako je ne bi prestrašio i iznenadio pa da vidim što se zapravo dešava. Zapravo ja sam bio taj koji je bio iznenađen kada sam provirio na dovratku, prizor koji sam vidio bio je istovremeno iznenađujući, šokantni, ali i jako napaljujući.

Iznenađenje i šok je bilo to što je Darin švaler zapravo bila švalerka to jest moja baka, a napaljujuće je bilo ono što su njih dvije radile. Dara i baka sjedile su na starom trosjedu, međusobno se dirale po sisama dok su se strasno žvalile. Dara je baki mijesila sise, a moja baka je zavukla ruku ispod Darine haljine iako nisam vidio ipak je bilo očito da je baka svojim prstima šara po Darinoj pički koja je sve glasnije počela da stenje. Dara je počela da skida baku, kada je skinula njen grudnjak ja sam po prvi put ugledao bakine sise, nisam mogao vjerovati da unatoč njenim godinama bakine sise izgledale su sasvim zadovoljavajuće. Zapravo baka je zaista bila lijepa i zgodna žena, a to sam zapamtio kao klinac kada sam gledao neke njene stare fotografije iz mladih dana i mogu reći da mi je baka bila prava bomba.

Znam da se udala veoma mlada kako to biva na selu i rano rodila moju majku iako je baka punila 67 godinu i radila fizičke poslove koji se rade na selu nije je puno izraubalo tako da je ipak ostalo nešto od te njene ljepote. A Dara je isto bila tipična seoska žena i domaćica u ranim 60-ima krupnije građe sa ogromnim sisama. Ne moram ni reći čim sam ih tako vidio kurac mi se istog momenta propeo do pune veličine, imam lijep primjerak kojim mogu da zadovoljim žene iako nisam baš imao nekog velikog iskustva. Otkopčao sam si hlače izvadio kurac pa ga počeo lagano drkati na matore. Malo sam se bolje namjestio kako bi imao bolji pogled na njihove pičke te kako jedna drugu zadovoljavaju prstima. Gledao sam u dvije rasne pičke, a baka me je još jednom iznenadila, naime moja baka je imala lijepo uređenu pičku za razliku od Dare, nije da nije bila dlakava, ali je bila fino uređena tako da se lijepo vidjela njena pička u svoj raskoši.

Ja sam počeo sve jače da natežem kurac svojom rukom malo sam se zanio pa se začulo, " ajme tvoj mali je tu", rekla je Dara, svo troje smo ostali u šoku one su prikrile svoje dijelove rukama i skupljenim nogama dok sam ja ostao do pola spuštenih hlača sa napetim kurcem u svojoj šaci. Ajme, ajme što ćemo sad histerično je počela govoriti Dara, iako iznenađena moja baka je počela smirivati situaciju. Prvo je smirila Daru, a onda je pozvala mene da dođem u prostoriju. Navukao sam hlače i uputio se prema njima, dok sam tako prilazio one su robom pokrile svoja strateška mjesta. Baka mi je rekla da sjednem između Dare i nje što sam ja i učinio, a onda je baka počela da mi objašnjava nastalu situaciju.
"Slušaj sinko ovo što ću ti sada reći nisam rekla nikome i za ovo nitko ne smije da zna nitko", što je pitao sam, obećaješ da nikome nećeš reći pitala me baka, obećajem odgovorim.

"Sinko ja sam od uvijek bila drukčija, drukčija u smislu da sam uvijek više voljela žene nego muškarce. U moje vrijeme to se nije moglo ni pomisliti, a kamo li reći, da se to doznalo mislili bi ljudi da me opsjeo đavao i sigurno bi bila protjerana iz kuće pa čak i iz sela, morala sam da se udam za tvoga djeda koji mi je bio dobar i sa kojim imam tvoju majku, ali uvijek sam voljela žene. ja bi te molila da za to nikome ne govoriš i da to ostane naša tajna, ako se slažeš sa tim". Slušao sam tu njenu ispovijed i nakon nekoliko minuta rekao sam kako će to biti naša tajna i da nikome neću reći, zatim sam upitao baku kako se Dara uplela u sve to? Sasvim slučajno odgovorila je, jednog dana Dara je došla do mene na kavu, malo tračanja tko koga u selu da bi se dotakle i teme sexa.

Zatim me Dara upitala može li žena da zadovolji ženu rekla je baka. Da i tada sam doživjela nešto savršeno kao nikad u životu, a i kurca nisam vidjela godinama nadovezala se Dara. Dok smo tako pričali meni je kurac bio ukrućen do maksimuma, a onda je baka rekla Dari; "dugo nisi imala kurac pa evo ti ovaj" rekla je baka hvatajući me rukom za dignuti kurac preko hlača. Skinuo sam svoje hlače i bokserice stavljajući na vidjelo moj mladi i veliki napeti kurac, hajde Daro puši taj kurac rekla je baka, Dara je skinula ono robe čime je bila pokrivena primila kurac u šaku i počela da mi ga drka da bi se onda spustila pa polagano počela da liže moj glavić, a zatim i cijelom dužinom. Počela je da mi ga postepeno guta da bi ga na posljetku pušila, drkala i sisala svojim ustima i rukom.

Nije baš bila nešto vična pušenju, ali se trudila da mi pruži veliko zadovoljstvo i svršavanje u njena usta. Dok mi je Dara pušila do samog svršavanja moja baka bila je među njenim nogama te prstima i jezikom lizala Dari pičku koja je isto svršavala dok sam joj punio usta spermom.
Iako sam svršio kurac mi je i dalje stajao dignuto i čvrsto, skinuo sam se gol namjestio se među Darine noge šireći ih rukama što sam šire mogao, a baka mi je lagano nadrkavala kurac namještajući i navodeći moj glavić u Darinu raširenu pičku. naglim trzajem ušao sam u Daru i počeo da je jebem. Baka je u početku najprije Dari lizala sise koje su se klatile dok sam je jebao i zakucavao se u njenu pičku koju je baka širila svojim prstima drkajući njen klitoris dok je drugom rukom drkala svoju pičku.

Dara je stenjala i uzdisala, to tako sinko samo tako jebi ju jače bodrila me je baka, a ja sam počeo da pumpam Daru kao lud, kada sam počeo da pomalo posustajem u pomoć mi je priskočila baka pa me primila za bokove i počela da me silovito nabija u Darinu pičku koja je sve više počela da cvili i jauče te počela da svršava zalijevajući me svojim picinim sokovima. Izvadio sam kurac iz Darine pičke koji je bio sav umazan njenim sokovima, a onda se desilo nešto što zapravo nije normalo van svake etičnosti i morala. Desilo se to da je moja baka uzela kurac u šaku te ga uzela u usta i počela da ga puši sisajući Darine sokove. Znam da sam trebao to prekinuti u startu, ali u meni se javio onaj životinjski nagon kad mladi pas nanjuši da se kuja tjera pa tako i ja držeći baku za glavu počeo pomicati kukove i jebati je u usta.

Za to vrijeme Dara se namjestila na sve četiri rekavši mi da je jebem s guza jer da tako najviše voli. Namjestio sam se iza nje naglo gurnuo kurac pa je počeo žestoko jebati, a baka je stala raširila noge i prstima svoju pičku kako bi Dara mogla da je obrađuje jezikom i prstima. Njih dvije uzdisale su i stenjale doka sam ja dahtao kao parna lokomotiva. Nakon podosta vremena počeo sam osjećati kako mi se kurac napinje spreman za još jednu erupciju napomenuo sam to Dari koja je uz uzdahe i samo nabijanje na moj kurac neka izdržim još malo jer je i ona skoro gotova, ali ja nisam više mogao. Ne staj ne staj govorila je Dara, nisam znao što ću te sam nastavio pumpati Daru sve dok nisam kriknuo i počeo puniti njenu unutrašnjost svojom spermom. Dok sam u trzajima svršavao bivajući van sebe nisam ni primijetio da su svršile i one.

Kada mi se kurac spustio i ispao iz Darine pičke samo sam se izvalio i polako dolazio sebi. U mali a jesi li me napunio rekla je Dara dok se moja sperma cijedila iz njene pičke. Moja baka gurnula je prste u Darinu pičku da bi ih potom izvadila zajedno sa spermom koja se lijepila za njene prste te ih stavila u svoja usta da kuša moju spermu, uu kako si ukusan rekla je baka, a to je potvrdila i Dara koja je primila salvu sperme u svoja usta kao i bakine prste koje je počela usisavati. Poslije tog dana i namjere da ću ostati samo tjedan dana na kraju sam ostao cijelo ljeto te nisam žalio ni trenutka što sam tako odlučio jer je ljeto bilo puno istraživanja i otkrivanja bakinih tajni koje mi je postepeno otkrivala

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija