Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

BAKINE TAJNE - IV

Predvečer tog istog dana opet sam se našao sa Alexandrom sastali smo se u sjeniku, dok smo se penjali stubama na sjenik, kako je Alexandra nosila ljetnu haljinicu pustio sam je da se prva počne penjati kako bi joj mogao viriti ispod te suknjice. Nije nosila gaćice već je bila spremna za jebačinu. Namjestio sam je na jednu balu sijena i odmah se bacio na lizanje njene pičkice, kada sam je krenuo lizati njena pičkica je već uvelike bila natopljena njenim sokovima tako da sam sa velikim guštom počeo jezikom skupljati njen slankasti okus. Rukama me zgrabila za kosu počevši mi glavu i lice sve jače stiskati na pičkicu, doslovno je cijela pičkica završila u mojim ustima, a jezik je bio gurnut koliko god sam ga mogao isplaziti te sam je počeo jebati jezikom. Kada je svršila nisam joj dao puno predaha nego sam samo skinuo hlače i gurnuo joj kurac.

Dok sam tako jebao imao sam čudan osjećaj da nas netko promatra čak mi se u jednom momentu dok smo mijenjali pozu učinilo mi se da sam primijetio nekoga, a bio sam siguran da nas se i moglo čuti jer Alexandra nije baš bila tiha. Pretpostavio sam da bi to mogla biti Suzana jer da je kojim slučajem bila Dara uvjerenja sam da bi nam se pridružila, zapravo nadao sam se da je to Suzana. naravno to me samo dodatno napalilo da sam baš počeo da je razvaljujem od kurca, čvrsto sam je rukama opasao oko struka zakucavajući se ispod nje. Svršio sam Alexandri po licu i sisama namjerno namješten da ako nas Suzana gleda da vidi kako svršavam po licu njene kćeri. U sjeniku smo ostali dosta dugo jer smo se nastavili maziti i zadovoljavati jedno drugo.
Ujutro sam se probudio obavljajući svoju rutinu doručak, kava sa bakom i prepričavanje događaja od sinoć te osjećaja kako nas je netko promatrao.

Pitala me je što mislim tko bi to mogao biti, mislim da bi to mogla biti Suzana jer sam siguran da bi nam se Dara pridružila da je bila tamo rekao sam, da sigurno bi vam se pridružila odgovorila je baka. Poslije kave pomogao sam bako oko bašte i životinja te je onako usput pitao da li joj danas dolazi Dara, hoće doći će čim onaj njen ode da pije ispred trgovine odgovorila mi je baka. Zašto te to zanima pitala me je, pa možda da pozovem i Alexandru da nam se pridruži pa napravimo nekakve male orgije odgovorio sam, zašto da ne pozovi je pa ćemo vidjeti složila se baka. Odlično pitat ću je i onako ću se danas naći s njom rekao sam. Kada smo sve po obavljali otišao sam da se istuširam te se spremio za susret sa Alexandrom. Kada sam se sredio krenuo sam prema izlaznim vratima i taman da ću uhvatiti kvaku od ulaznih vrata baka me je zaustavila govoreći mi kako me Suzana čeka u kuhinji i kako mora o nečemu hitno razgovarati sa mnom.

Znači ipak je to bila ona, što da radim kažem baki, ništa samo budi svoj ja sam sigurna da je i ona došla jer želi probati tvoju kurčinu odgovorila mi je baka, pitao sam ju kako to misli, pa da vas je htjela prekinuti napravila bi to još tamo u sjeniku odgovori mi baka na moje pitanje. Idem da vidim što hoće kažem i krenem prema kuhinji. U kuhinji Snježana je sjedila prekriženih ruku sa ozbiljnim izrazom lica. Što me trebate pitao sam ju, sjedi molim te moram o nečemu važnom razgovarati sa tobom, sjeo sam i čekao da vidim što želi od mene. kako sam ja sjeo tako se Suzana ustala i krenula prema meni prišla mi je sagnula se prema meni te me čvrsto uhvatila i stisla za čeljust pa počela da me vrijeđa; "Stoko jedna ne otesana i bezobrazna kako možeš to da radiš". Odgurnuo sam joj ruku i odgurnuo je od sebe, halo što to pričaš koji ti je kurac luđakinjo jedna rekao sam, šta koji mi je kurac svinjo jedna rekla je te ponovno krenula prema meni lamatajući rukama pokušavajući da me udari.

Uspio sam je nekako uhvatiti za ruke i nekako je uspio leđima okrenuti prema sebi te je snažno obujmio svojim rukama. Pokušavala je da se otrgne iz moga stiska govoreći mi da ju pustim, rekao sam da ću je pustiti ako se smiri. Kada se smirila pustio sam je iz stiska okrenula se prema meni šibajući me pogledom, u čemu je problem pitao Suzana pitao sam ju, problem je u tome što si mi jebao kćer odgovorila mi je. Pa šta sama je htjela nisam je na ništa prisiljavao, a i dovoljno je odrasla da sama odluči treba li joj kurac ili ne i ne moraš da brineš nisam je razdjevičio davno je to netko prije mene učinio, a da ti nisi malo ljubomorna na svoju kćerku rekao sam. Gledala me onako u čudu pa rekla; "molim ja ljubomorna na svoju kćer, ti nisi normalan". Pa ne moraš da budeš ljubomorna mogu i tebe da izjebem pa ćeš biti mirna i vesela rekao sam.

Ma šta ćeš ti majmune jedan odgovorila mi je, šta šta ću ima da te izjebem kao zadnju kuju rekao sam. Krenula je da mi opali šamar, uhvatio am joj ruku i naglo je okrenuo te je uhvatio iza za vrat i naguzio je preko stola. Toliko mi je digla živac pa čak i kurac da sam odlučio da je uzmem na silu. Stao sam iza nje i kruti kurac pritisnuo u njenu guzicu pa joj rekao e sada ću da te izjebem.
Zavukao sam joj ruku u gaćice i grubo je uhvatio za pičku, sva je bila vlažna i sluzava, nekako mi se činilo da voli grublji sex pa sam nastavio grubo da joj trljam pičku i jebem prstima. Opa što si se ovlažila kurvice jedna, voliš grubo je li kurvice pitao sam je uz prostote, da volim da ah ah odgovarala mi je stenjući. Želiš kurac, želiš da te izjebem svojom kurčinom jeli kurvo govorio sam joj dok sam je žestoko jebao prstima.

Da, da, da ah ha jebi, jebi me svojom kurčinom želim osjetiti taj kurac u sebi jebimeee zavapila je. Skinuo sam joj hlače i strgao gaćice izvadio kurac te joj ga grubo i naglo gurao i vadio ga cijelom dužinom i dalje je držeći za vrat te licem pritisnuto na plohu stola. Nakon nekoliko naglih uboda počeo sam baš divljački da ju jebem, Suzana je počela da se dere koliko je uživala, jače jače jebi me jače rasturi me derala se i stenjala, a ja sam nastojao da joj udovoljim te sam je navlačio na kurac koliko sam jako mogao. Ahhh ahhhh toooo svršaavvvammm derala se je, osjetio sam kako joj se pička steže oko moga kurca da bi uz glasne uzdahe počela svršavati. Izvadio sam kurac iz nje pa je sa stola spustio na koljena i svoj kurac gurnuo u njena usta, jebao sam je grubo zabijao joj ga skoro do jaja, grgljala je gušila se jedva dolazeći do zraka.

Malo sam joj dao prostora da uzme zraka pa joj ga gurnuo ponovno u usta, tako tako puši mi ga kurvo počela je da mi ga drka i puši. Pušiš ga tako dobro mora da je to obiteljska crta sve tri ga dobro pušite govorio sam joj te joj time dao do znanja da sam osim njene kćeri izjebao i njenu mamu. Izvadila je kurac iz usta pa rekla i mamu si mi jebao, jesam jebao sam ti mamu, kćerku, a sada ću još i tebe da izjebem. Rekla je samo đubre jedno pa nastavila da mi ga puši. Zatim sam je polegao leđima na stol podigao noge na svoja ramena malo je bolje namjestio i ponovno naglo sjurio kurac u njenu vlažnu pičku. Čvrsto sam je držao za butine i silovitim naletima rasturao njenu pičku, jebao sam je tako desetak petnaest minuta sa povremenom stankom kako bi uzeo malo zraka. Suzana je ponovno počela bivati sve glasnija i svojom pičkom stezati moj kurac, dolazila je do još jednog orgazma te uz glasan uzdah svršavala.

Osjetio sam da ću i ja brzo pa sam samo nastavio da je jebem dok nije došao trenutak kada sam ga izvadio i počeo svršavati po njoj. Sišla je sa stola te taman htjela da posisa ostatke sperme sa mojega kurca u kuhinju su banule Dara, Alexandra i moja baka.. .. .. ..

Ocjena priče

5
Broj ocjena: 1
Broj čitanja: 7022

Autor priče

PRIČE NAPALJENOG UMA
PRIČE NAPALJENOG UMA
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu, Par
Visina: 178 cm
Težina: 90 kg
Izgled: Par kilograma viška
Boja očiju: Smeđa
Boja kose: Crna
Horoskop: Vodenjak
Ljubavni status: U otvorenoj vezi

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija