Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

BAKINE TAJNE II

Nakon prošlog dana i događaja sa bakom i njenom susjedom Darom kao i saznanje bakine tajne skoro sam do kasno u noć mislio sam u tome kao i bolesno maštanje kako sam na svoj kurac nataknuo i svoju baku te na isto se par puta izdrkao. Ujutro me probudilo neko šuškanje po mojoj sobi, vidio sam baku koja je nešto tražila, oo vidim budni ste obojica rekla je baka. Shvatio sam tko je taj drugi kurac mi je stajao kao jarbol, instinktivno sam erekciju prekrio rukama. Što ga skrivaš sada jučer nisi pa i onako sam ga vidjela rekla je baka. Vidi se da si se bacio na djeda i on je imao takvog macana, rado bi da ga osjetim u sebi rekla je baka, da samo to baš ne bi bilo u redu odgovorim joj. Da, ali može baka nešto drugo da napravi za njenog malog i da smanjimo napetost rekla je baka i počela prilaziti krevetu.

Pitao sam se što joj je palo na pamet, a ubrzo sam i saznao. Kada mi je prišla i sjela na rub kreveta sa mene je povukla prekrivač pa rekla; "kad već ne možemo da se jebemo, može baka da ti ga izdrka". Rekavši to zavukla je ruku u moje bokserice pa mi izvadila kurac te mi ga počela drkati. Svojom pljuvačkom slinila je po mome glaviću lagano ga drkajući, tako dobro podmazanog počela je da mi ga drka sve jače i sve brže. Stenjao sam kao lud dok je rukom izvodila čudo tako da mi nije trebalo puno da počnem svršavati svuda naokolo. Sperme je bilo svuda po krevetu, meni po baki i kada je zadnja kap izašla iz rupice na glaviću uzela je plahtu i počela da briše sve gdje je završila moja sperma. Kada je sve skupila i odnijela plahtu na pranje rekla mi je kako me dole čeka doručak i kako je neće biti doma jer ima nešto da obavi po selu.

Pola sata iza drkice i tuširanja spustio sam se u kuhinju pojeo spremljeni doručak te uzeo kavu i cigarete pa izašao na stražnju stranu kuće gdje je bila velika terasa i dvorište. Sjedeći tako na terasi ugledao sam Daru kako nagužena prebire nešto po dvorištu. Gledajući je tako naguženu i znajući kako sam je jučer dobro izjebao kurac je počeo da se budi u mojim hlačama. U jednom trenu onako sagnuta okrenula se prema meni gdje su se lijepo vidjele njene sise koje su se klatile oslobođene grudnjaka. Odlučio sam joj se javiti u nadi da bi se mogao još jednom isprazniti jaja, dobro jutro susjeda rekao sam, o dobro jutro mladi susjed jesi li za kavu pitala me je. Ne hvala pijem, ali mogao bi da dobijem nešto drugo odgovorim joj. Nasmijala mi se pa rekla, "možeš li da mi pomogneš oko nečega", može nema problema samo ako je sigurno rekao sam aludirajući na to da li joj je muž doma.

Ma ne brini neće ga biti nekoliko sati, otišao je u grad po našu kćerku i unuku tako da se ne brineš rekla je.
Ušao sam u dvorište pa je upitao gdje joj treba moja pomoć, treba mi mala pomoć tu u šupi da nešto prebacimo, dobro rekoh i krenem sa njom prema šupi koja se nalazila iza njene kuće. Kada smo ušli u šupu zatvorio sam vrata i odmah je uhvatio s leđa i počeo joj mijesiti sise. Zatim sam jednom rukom počeo trljati njenu pičku, a drugom nastavio mijesiti njenu sisu, sada ću da te jebem Daro rekao sam, da jebi me zato sam te i zvala. dara mi se naguzila hvatajući se za nekakav stolić ja sam skinuo svoje hlače i bokserice zadigao njenu halju i potrgao gaćice čvrsto je primio za bokove i kurac naglo zabio u njenu dlakavu pičketinu. Guzio sam Daru luđački znoj se slijevao niz moje lice i tijelo, ah, ah, uh, ju, juh, ahhh zavijala je Dara dok sam je navlačio na kurac kao životinja natežući je i mijeseći joj ogromne sise.

Ubrzo je Dara počela svršavati i grčenjem svoje pičke stiskati moj kurac. I ja sam počeo osjećati da ću ubrzo svršiti, a to nisam nikako još želio jer sam htio još da je navlačim i razvaljujem od kurca. Naglo sam izvadio kurac i grubo je uhvatio za kosu te joj gurnuo kurac u usta rekavši da mi ga puši što je ona i učinila pa ga počela pušiti i drkati gušeći se u njemu. Nabijao sam ga naglo unutra povremeno je šamarati glavićem. Počeo sam da joj pričam prostote, "tako kurvo stara puši mi kurčinu, gutaj ga kurvo pa je počeo jebati u usta gotovo joj ga gurati do jaja. Nakon nekoliko minuta pušenja polegao sam je na isti taj stolić raskopčao joj haljinu ona je raširila noge držeći se rukama za koljena, a ja sam nadvio nad njom sa jednom nogo dignutom na stol namjestio glavić na ulaz njene pičke par puta naglo ga gurnuo vadeći ga cijelog, a onda sam opet počeo da je jebem žestoko, brzo i jako.

Baš sam je razvaljivao dok je ona samo dahtala i stenjala govoreći mi da ju jebem da joj razvalim pičku, ah to to ah jebi me kuronjo. Ja sam je pumpao i zabijao se u njenu pičku mijeseći joj sise i uvrtati bradavice. Promijenili smo pozu te sam sad ja ležao na tom stolčiću, a ona me prekoračila i nabila se na kurac. jahala me i drkala svoju pičku dok sam ja i dalje mijesio njene sise. Dara je povremeno uzimala zraka, ali nije prestajala već mrdala svojim kukovima nasađena do samih jaja da bi opet počela da me jaše i nabija na kurac. Bila je blizu svoga trećeg orgazma, a i ja sam osjetio da neću dugo izdržati pa sam joj rekao da siđe s mene jer ću svršiti, a ona ili me nije čula ili me nije htjela čuti nego je samo nastavila da me jaše, otpustio sam kočnice i uz krik počeo je puniti spermom duboko u njoj.

Malo za mnom svršila je i Dara, oboje smo se tresli od orgazma dok sam ja špricao posljednje kapi sperme. Ostali smo tako jedno u drugome, a Dara me obasipala poljupcima govoreći kako u životu nije ovako dobro svršila, da sam dobar kako hoće da je jebem dok sam tu. Rekoh Daro moramo da se pazimo, ma ništa ti ne brini znam se ja riješit starog prdonje. U međuvremenu kurac mi se spustio i ispao iz njene pičke zajedno sa mojom spermom. Sredili smo se i izašli iz šupe i u tom sreli moju baku koja je pitala Daru jeli ti pomogao. Jako mi je pomogao, zvat ću ja njega opet da mi pomogne. Samo ti zovi rado će da ti pomogne jel tako sinko rekla je baka ja sam samo klimnuo. Taman kada sam se vratio u svoje dvorište došao je njen muž, iz tog auta izašle su dvije plavuše bile su to njena kćerka i unuka koje su izgledale fantastično.

Kada me je njena kćer primijetila čuo sam kako pita Daru; "Ma jel to mali od Nene", jest odgovori Dara. Jel se ti mene sjećaš ja sam Suzana najbolja prijateljica tvoje mame znam te dok si bio ovoliki govorila pokazujući rukom moju visinu. Onako u magli odgovorio sam joj, evo samo da se raspakiram pa ću da navratim da te vidim pa da popričamo nisam dugo bila ovdje, a i nisam se godinama čula sa Nenom. Pa naravno dođi ja ću pristavit kavu rekla je moja baka te smo ušli u kuću da Dočekamo Suzanu.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija