Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Bi iskustvo

Nisam nikako mogao zaspati pa sam uključio pornohub tražeći šta ću gledati našao sam bisex kategoriju. Kako sam sa Anom imao takvo iskustvo krenio sam gledati filmove. Kroz glavu mi je prostrujala ideja kako već dugo nisam imao odnos sa muškarcem. Lagano sam okrenuo kategoriju gey i prvi filmić mi je bio nude bech. Ana me je nazvala i ispričala kako se sprema otići u sobu kolegice koja joj se čitavo veće udvarala. Te da joj je u liftu šapnula da vrata sobe će biti otvorena. Ja sam joj ispričao šta radim i zamisao da odem na gey plažu. Podržala je moju zamisao čak mi je objasnila gdje se nalazi majbliža plaža. Nakon što smo se pozdravili čitavo vrijeme sam zamišljao kako se Ana prepušta drugoj ženi a isto tako sam jedva čekao da dođe jutro kako bi ostvario svoju zamisao.

Nakon što sam se probudio otišao sam pod tuš i detaljno oprao guzu i međunožje pri čemu sam anus podmazao kokosovim uljem Na sebe sam navukao samo šorc gaće i ponio veliki ručnik Put do plaže sam odmah našao i jedva sam čekao da prođem oboreno stablo koje je označavalo granicu plaže između tekstilaca i golaća. Skinio sam i šorc te uživao u slobodi tijela fok sam šetao. Kurac mi je bio u poludignutom stanju. Uživao sam promatrat druga gola muška tijela pri čemu sam osiječao i poglede na sebi. Prilikom prolaska kraj njih spuštali bi ruke na svoje alatke te lagano natezališ kožicu. Uskoro sam došao do jedne male uvalice u kojoj se sunčao muškarac ležeći na leđima uzdignutog kurca rašireno nogu savijenim u koljenim. Tako da sam mogao vidjeti njegovo prekrasno obrijano međunožje poveča jaja i prekrasni ukručeni kurac.

Dok sam pitao jeli smetam kurac mi se polako ukručivao. Rekao je slobodno te rukom pokazao svoj kurac. Polako sam se do njega spustio na koljena. Rukom sam mu dodirnio jaja lagano ih mjesajući. Prstima sam obuhvatio korijen kurca te polako se penjući prema gore. Uskoro sam stigao do kožice koja mu je prekrivala glavić. Polako sam je povukao prema dole otkrivajući mu glavić. Polako sam spustio glavu između njegovih nogu. Spustio usne na glavić koji sam obuhvatio usnicama. Vrhom jezika sam dodirnio rupicu te lagano jezikom kružio po glaviću. Polako sam se jezikom krenio spuštati niz kurac sve do njegovih jaja. Koja sam najprije polizao a onda jedno po jedno usisao u usta. Polako sam jezikom klizao po koži između jaja i šupka da bi lagano jezikom krenio prema gore pri čemu sam prstima lagano mu drkao.

Došavši do glavića neko vrijeme sam lizao glavić a onda sam polako uzima kurac u usta. Uskoro sam u ustima imao čitav kurac. Lagano me je krenuo ševiti u usta. Ja sam rukom pronašao brazdu između njegovih guzova. Prstom sam pronašao šupak neko vrijeme sam kružio oko njega. Da bi uskoro prsom prodro unutra najprije sa jednim a onda sa dva te ga prstima počeo ševiti. Uskoro sam osjetio kako mu kurac podrhtava. Nabio se do kraja a ja sam osjetio kako mlaz tople spreme klizi niz moje grlo. Pogledi su nam se sreli a ja sam tek kad sam osjetio da više ne štrca polako izvadio kurac iz ustije te još neko vrijeme lizao sam ga izvlačeći posljednje tragove sperme. Promatrao sam kako mu kurac opada. Vidjevši da sam još ukručen lagano se namjestio omogućavajući mi da mu kurac namjestim na ulaz u guzu.

Polako sam ušao te počeo ga ševito . Te nakon nekog vremena svršio sam po njegovim guzama. Nakon što smo ušli u more i oprali se pohvalio me za pušenje te predložio da provedemo dan skupa kako bi mi pokazao kako on puši te da me želi pojebat u guzu. Klimnio sam glavom.. . Neko vrijeme smo se sunčali a onda sam spustio ruke na njegova jaja želeći da mu se kurac što prije digne. Uskoro je dosegnuo punu veličinu ne pitajući ništa sjeo sam na njega rukom sam namistio glavić na šupak te se polako spušta Uživo sam kako mi se guza širi primajući kurac. Uskoro sam ga primio u potpunosti. Polako sam krenuo sa nabijanjem a on mi je grickao bradavice i rukom mi drkao kurac Nakon nekog vremena digao sam se i odmah se namjestio četveronoške. Prišao mi je zada i odmah kurac gurnuo u guzu do kraja.

Te me žestoko ševio te uskoro je svršio duboko u mojoj guzi

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija