Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Bi trojka

Ocjena: 5

Zimska hladna noć, ja sam u stanu smaram se. Odlučio sam otići na čaj u obližnji kafić. Spremio sam se i krenuo. Ubrzo sam stigao, naručio čaj i sjeo. Bila je neka tekma na TV-u, gledao sam je i uživao uz čaj. U jednom trenutku nešto sam se zanio, a to je prekinuo nečiji glas.

-E ćao, vidim sam si, da li ti se mogu pridružiti?
Pogledao sam, a ispred mene je stajala žena otprilike oko 35-36 godina. Bila je veoma zgodna i lijepa. Naravno, rekao sam joj da je slobodno i da sjedne. Upoznali smo se. Zvala se Ivana. Pričali smo poprilično dugo, a onda mi je rekla: "mogli smo do mog stana, smor ovdje". Prihvatio sam, spremili smo se i krenuli. Na putu do auta, rekla mi je da mi mora nešto reći.

-Ovaj.. vidi ovako. Znam da će izgledati čudno ali da li bi volio da nam se pridruži i moj muž?
Zastao sam na par sekundi, ne shvatajući šta mi je rekla.

-ne brini ništa, svidjet će ti se, vjerujem da nisi nikad probao i da bi volio da probas

Rekao sam da ne znam, da mi je to čudno. Poslije kraćeg razgovora, ipak sam prihvatio. Sjeli smo u auto i odvezli se do njene kuće. Bila je to velika, prelijepa kuća. Ušli smo unutra i u dnevnom zatekli njenog muža. Imao je oko 44-45 godina, visok, onako zgodan muškarac. Bilo mi je sve previše čudno ali nešto me jako privlačilo. Upoznali smo se.

-Drago mi je, ja sam Marko. Nadam se da ćemo se lijepo provesti večeras.
Odgovorio sam mu da se i ja nadam istom i da mi je to prvi put sa dvoje ljudi. Rekao mi je da se opustim i da ne brinem. Popili smo par pića, popričali, opustili se a onda je ona rekla da pređemo u sobu i da će ona ubrzo doći dok se presvuče. Nas dvojica smo prešli u spavaću sobu. Kada sam ušao, sa lijeve strane sam primijetio gomilu umjetnih kuraca, nekih igračaka i tako dalje. Ubrzo je došla Ivana. Na sebi je imala samo crne tange. Skinuli smo se i nas dvojica i tad je počelo. Ja i ona smo se počeli ljubit i maziti dok je on legao na krevet gledajući nas i drkajući. Mazio sam je po sisama ljubeći je po vratu. Lagano sam joj zavukao ruku dole i počeo da joj trljam pičku. Uzdahivala je dok mi je mazila kitu. Legla je na krevet i raširila noge. Kleknuo sam i počeo da je ližem dok se ona ljubila sa njim drkajući mu kurac. Uživala je u tome. Sve me to nekako palilo i previše pa sam štoprije ustao, nabio kondom i počeo da ulazim u njenu pičku. Ušao je glatko, a ona je počela da stenje.

-To, to, jače, zabij ga do kraja srećo.

Jebao sam je žestoko, dok je pušila njegov kurac.

-Mnogo je dobar ovaj mladić, rekao je.
Poslije par minuta, ustala je, naguzila se, rukama raširila guzu i rekla mi da ga stavim u čmar. To sam i uradio, a njen muž je kleknuo ispred nje, i lizao njenu pičku.

-To srećo nabij me još jače, ajde, govorila je dok je stenjala.
Dok sam je jebao osjetio sam ruku na mojoj guzi. Pogledao sam i vidio njegovu ruku kako me mazi po butinama i guzi. Pogledao sam ga, a on se nasmijao i namignuo mi. Naravno, bilo mi je čudno jer preferiram sex sa ženama, ali nisam se bunio. Kada sam ga izvadio iz njene guze, rekla je: "eh ajde malo se sad vas dvojica poigrajte". On mi je prišao, stavio ruke na guzu i počeo da me ljubi. U početku nisam bio opušten ali vremenom postalo je bolje. Legao je na krevet i rekao mi da mu popušim. Uzeo sam mu debelu kitu i stavio u usta. Za divno čudo svidjelo mi se.

-Uh kako ga dobro pušiš, samo nastavi.
Dok sam mu pušio, ona mi je prišla sa leđa i rekla da izbacim guzu. Osjetio sam kako mi čmar maže nekim lubrikantom. Godilo mi je to, a onda sam osjetio malu bol i kako nešto ulazi u guzu. Trznuo sam se, a ona je rekla da se opustim. To je bio neki dildo, pomalo veći, smeđe boje. Rekao sam joj da mi je to prvi put i da ide polako. Uzela je neki drugi, koji je uz manju bol ušao bez problema. U početku nije bilo tako ugodno ali postajalo je sve bolje.

-Vrijeme je da osjetiš pravu kitu u guzi, šta misliš; rekao mi je i ustao, kazavši mi da legnem na leđa i raširim noge. To sam i uradio a on ga je prislonio uz moj čmar, dirajući rukom pičku od Ivane. Rekao mi je: "sad ćeš tek da uživaš, samo se opusti". Ubacio ga je i počeo da me tuca. Moram priznati bolji osjećaj do tad nisam imao. Drugom rukom me je mazio po kurcu, dok je govorio: "jel ti se sviđa, ha". Rekao mi je da ce ubrzo svršiti, a ja sam mu rekao da samo nastavi i u mene svrši. Tako je i bilo. Osjetio sam toplu spremu kako mi puni guzu. To me je napalilo pa sam i ja svršio ali Ivani u usta. Okupali smo se, a oni su mi ponudili da prespavam kod njih. Pošto je bilo kasno pristao sam. Legli smo goli svi zajedno u krevet i onako već umorni zaspali.

Ujutro sam se probudio prvi, otišao u WC da operem zube. Naravno bio sam go. Čuo sam da neko ulazi u kupatilo, okrenuo sam se i ugledao njega. Rekao mi je dobro jutro i nasmijao se. Prišao mi je sa leđa, poljubio me u vrat i pomazio po kiti.

-Jel ti bilo dobro sinoć?
Odgovorio sam da je bilo mnogo dobro, iako nisam vjerovao da će.
-Meni je bilo super također, mnogo si dobar; rekao mi je dok mi je prstima mazio čmar i polako me naginjao naprijed.
-Ajde za dobro jutro jednom, naguzi se
Pljunuo je na ruku, stavio na guzu i polako počeo da ulazi. Počeo je da me kara, a u tom ušla je Ivana.
-Opa, zar može bez mene to?
Prišla je, kleknula ispred mene i počela da mi puši, gurajući prste u pičku. Ubrzo smo završili, jer sam morao da idem. Lijepo iskustvo sa parom i nešto novo u mom životu.. .
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija