Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Bilo je to još jedno nezaboravno ljeto

Dođem ja k svojoj curi. Bila je u minici. Praktički, nije imala ništa na sebi. Bila je gola.

Pitao sam:

- Srce, da li bi možda htjela ići na more?

- Naravno da bih htjela. Kada si mislio krenuti? - rekla je.

- Možemo krenuti već za dva dana ako želiš, a ako ne onda za jedan tjedan. Samo moraš reći kada misliš ići. - odgovorio sam.

- Čuj srce, trebam si uzeti godišnji od nekih mjesec, mjesec i pol dana. Ali kroz nekih tri dana ću ti reći, pa ćemo onda tada otići. Može? - upitala me.

- Ok. Super srce. Znaš da bih to stvarno jako želio. Ja sam si već uzeo dva mjeseca godišnjega. Znaš, samo bih htio da uživamo. Želim da se jebemo u hotelskoj sobi i na nekoj usamljenoj plaži, za koju nitko ne zna. Da imamo naš mali raj. Samo za nas. - rekao sam i zagrlio ju.

- Zvuči super. Moram si spremiti stvari i onda možemo krenuti. A do tada ćeš ostati kod mene. Želim da me jako dobro izjebeš prije puta. - strastveno ona.

- Okej. Uspjela si me nagovoriti da ostanem tu kod tebe. - klimnuo sam glavom.

I tako sam ja ostao kod nje. Morao sam udovoljiti njezinoj želji. Kod nje doma smo se jebali u svim mogućim i nemogućim pozama i bilo je stvarno vatreno.

Napokon smo došli na otok Hvar. Kada smo došli na otok, otišli smo do hotela i smjestili smo se u hotelsku sobu. Nakon što smo se smjestili, otišli smo na plažu da se okupamo u moru. Nakon plaže smo otišli malo van.
Kada smo se vratili u hotelsku sobu, ona me upitala:

- Želiš li me istuširati?

- Naravno da želim. - smješkao sam se.

- Želim da me lijepo istuširaš tako da te mogu poslije jebati kao što te nisam nikada do sada. - namignula je.

Vidio sam da je već bila poprilično napaljena. Jednostavno je uživala. Bila je mokra u međunožju, tako da sam joj morao skinuti gaćice. Tada sam ja njoj počeo lizati pičku, jednostavno se počela približavati i stavljati svoju pičku meni na glavu.
Nakon nekog vremena je počela lizati moj kurac. Bio mi je već jako tvrd i zreli za pravu jebačinu. Ali ga je trebalo najprije dobro pupušiti. A moja cura je to radila izvrsno.

- Želim da me tvoj kurac izjebe. - rekla je uzdihano.

- Prvo mi popuši kurac i poliži jaja. Onda ču da te jebem kao nikad do sad. - uzdisao sam.

- Uuuuuuuhhhh. Jedva čekam. - rekla je.

Sjela je na moj kurac. Sa laganim ritmom je započela, ali je ubrzavala i to sve jače i jače. Imao sam osječaj da će mi kurac puknuti kako se nabijala na moj kurac.
Nakon divljeg jahanja je legla kraj mene:

- Nije još gotovo. Jebi me sa leđa. Ima da mi izjebeš pičku kao nikad do sad. Jednostavno me izjebi i iznenadi. Želim divlje.

Naravno, ja sam nju uvijek dobro jebao, ali tu na moru je htjela nešto posebno.
Lagano sam joj digao nogu i stavio kurac u njenu vrelu pičku. Ušao je bez imalo otpora. A ona je stenjala od užitka:

- Toooooooooooooo srečice moja. Samo ti jebi moju vlažnu pičku. Jebijuuuuuuuuuuuuuuuuuu! Ooooooooooooooooooooooooooo dddddddddddddddddaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhhhhhhh! Uuuuuuuuhhhhhhhhh. Ja sam zadovoljna. A nadam se i ti.

Pošto mi je bila okrenuta leđima, kurac sam izvadio iz pičke i stavio sam ga u guzu. Šta ga je samo zajecala od ugode:

- Uuuufffff. Kurac si mogao i prije staviti u guzu. I nemoj sada da jebeš jako. Jebi polako.

Nisam poslušao. Ubrzao sam ritam, kako sam ulazio dublje u nju. Ostao sam duboko u guzi kad sam ju okrenuo. Htio sam da mi se naprči. A to je i uradila. Naprčila mi je svoju super seksi guzu, samo da ju jebem i izjebem.
Naravno, to je sve njoj jako pasalo:

- Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuufffffffffffffffffff. Uuuuuuuuuuuuuuuuuffffffffffffffff. Jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Ddddddddddddddddddddddddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Jjjjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaččččččččččččččeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Znam da možeš. Želim da svršiš duboko u mojoj pički.

Izvadio sam kurac iz guze i stavio sam ga u pičku. Jedva sam ju jebao, ali kako sam ju jebao tako sam i sebe trošio. Stavio sam kurac u pičku. Jebao sam ju najjače što sam u tom trenutku mogao, a onda, a onda sam obilno svršio duboko u njoj.
Nakon takve jebačine legli smo jedan kraj drugoga. Mazili smo se, malo mi je drkala kurac, a ja sam njenu pičku.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija