Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Bilo je to još jedno nezaboravno ljeto

Ocjena: 1

Dođem ja k svojoj curi. Bila je u minici. Praktički, nije imala ništa na sebi. Bila je gola.

Pitao sam:

- Srce, da li bi možda htjela ići na more?

- Naravno da bih htjela. Kada si mislio krenuti? - rekla je.

- Možemo krenuti već za dva dana ako želiš, a ako ne onda za jedan tjedan. Samo moraš reći kada misliš ići. - odgovorio sam.

- Čuj srce, trebam si uzeti godišnji od nekih mjesec, mjesec i pol dana. Ali kroz nekih tri dana ću ti reći, pa ćemo onda tada otići. Može? - upitala me.

- Ok. Super srce. Znaš da bih to stvarno jako želio. Ja sam si već uzeo dva mjeseca godišnjega. Znaš, samo bih htio da uživamo. Želim da se jebemo u hotelskoj sobi i na nekoj usamljenoj plaži, za koju nitko ne zna. Da imamo naš mali raj. Samo za nas. - rekao sam i zagrlio ju.

- Zvuči super. Moram si spremiti stvari i onda možemo krenuti. A do tada ćeš ostati kod mene. Želim da me jako dobro izjebeš prije puta. - strastveno ona.

- Okej. Uspjela si me nagovoriti da ostanem tu kod tebe. - klimnuo sam glavom.

I tako sam ja ostao kod nje. Morao sam udovoljiti njezinoj želji. Kod nje doma smo se jebali u svim mogućim i nemogućim pozama i bilo je stvarno vatreno.

Napokon smo došli na otok Hvar. Kada smo došli na otok, otišli smo do hotela i smjestili smo se u hotelsku sobu. Nakon što smo se smjestili, otišli smo na plažu da se okupamo u moru. Nakon plaže smo otišli malo van.
Kada smo se vratili u hotelsku sobu, ona me upitala:

- Želiš li me istuširati?

- Naravno da želim. - smješkao sam se.

- Želim da me lijepo istuširaš tako da te mogu poslije jebati kao što te nisam nikada do sada. - namignula je.

Vidio sam da je već bila poprilično napaljena. Jednostavno je uživala. Bila je mokra u međunožju, tako da sam joj morao skinuti gaćice. Tada sam ja njoj počeo lizati pičku, jednostavno se počela približavati i stavljati svoju pičku meni na glavu.
Nakon nekog vremena je počela lizati moj kurac. Bio mi je već jako tvrd i zreli za pravu jebačinu. Ali ga je trebalo najprije dobro pupušiti. A moja cura je to radila izvrsno.

- Želim da me tvoj kurac izjebe. - rekla je uzdihano.

- Prvo mi popuši kurac i poliži jaja. Onda ču da te jebem kao nikad do sad. - uzdisao sam.

- Uuuuuuuhhhh. Jedva čekam. - rekla je.

Sjela je na moj kurac. Sa laganim ritmom je započela, ali je ubrzavala i to sve jače i jače. Imao sam osječaj da će mi kurac puknuti kako se nabijala na moj kurac.
Nakon divljeg jahanja je legla kraj mene:

- Nije još gotovo. Jebi me sa leđa. Ima da mi izjebeš pičku kao nikad do sad. Jednostavno me izjebi i iznenadi. Želim divlje.

Naravno, ja sam nju uvijek dobro jebao, ali tu na moru je htjela nešto posebno.
Lagano sam joj digao nogu i stavio kurac u njenu vrelu pičku. Ušao je bez imalo otpora. A ona je stenjala od užitka:

- Toooooooooooooo srečice moja. Samo ti jebi moju vlažnu pičku. Jebijuuuuuuuuuuuuuuuuuu! Ooooooooooooooooooooooooooo dddddddddddddddddaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhhhhhhh! Uuuuuuuuhhhhhhhhh. Ja sam zadovoljna. A nadam se i ti.

Pošto mi je bila okrenuta leđima, kurac sam izvadio iz pičke i stavio sam ga u guzu. Šta ga je samo zajecala od ugode:

- Uuuufffff. Kurac si mogao i prije staviti u guzu. I nemoj sada da jebeš jako. Jebi polako.

Nisam poslušao. Ubrzao sam ritam, kako sam ulazio dublje u nju. Ostao sam duboko u guzi kad sam ju okrenuo. Htio sam da mi se naprči. A to je i uradila. Naprčila mi je svoju super seksi guzu, samo da ju jebem i izjebem.
Naravno, to je sve njoj jako pasalo:

- Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuufffffffffffffffffff. Uuuuuuuuuuuuuuuuuffffffffffffffff. Jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Ddddddddddddddddddddddddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Jjjjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaččččččččččččččeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Znam da možeš. Želim da svršiš duboko u mojoj pički.

Izvadio sam kurac iz guze i stavio sam ga u pičku. Jedva sam ju jebao, ali kako sam ju jebao tako sam i sebe trošio. Stavio sam kurac u pičku. Jebao sam ju najjače što sam u tom trenutku mogao, a onda, a onda sam obilno svršio duboko u njoj.
Nakon takve jebačine legli smo jedan kraj drugoga. Mazili smo se, malo mi je drkala kurac, a ja sam njenu pičku.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Pristup ovoj web stranici dozvoljen je samo punoljetnim osobama

Da li ste stariji od 18 godina?
Nemam 18 godina