Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Bilo jednom i nikada više

Ocjena: 4.5

Radimo u istoj tvrtki, samo u različitim odjelima. Poznajemo se već desetak godina i tek pred jedno tri, četri godine počeli smo komunicirati i kako je vrijeme odmicalo vidio sam da je žena posebna. Fizički ne toliko, mršava kao komarac, mala guza, grudi isto male, ali zanimljiva kao osoba.

Malo po malo počeo sam ju svakodnevno obilaziti po tri, četiri puta, razgovarali bismo o filmovima, kuhanju, modi, djeci ( udana je ), pročitanim knjigama, baš o svemu i svačemu i u svemu je bila zanimljiv i živ sugovornik. Osjetio sam da me privlači i imao sam svakodnevnu potrebu biti u njenom društvu. Bila je deset godina mlađa od mene, a njen muž je bioosam godina stariji od nje. Nisam skrivao da mi je draga i da mi je posebna. Ona je sve to primjećivala, kužila je da mi se sviđa, otvoreno sam joj priznavao da sam subjektivan prema njoj, međutim nikada se ništa nije dogodilo između nas. Jedine puse pale bi prvog radnog dana u novoj godini, jer čak ni kad joj je bio rođendan nije dala da ju poljubim. Muž ju je svaki dan vozio na posao i dolazio po nju, samo ponekad kad on ne bi stigao išla bi samnom, jer mi je bilo usput. Ja sam joj puno puta govorio što ga maltretira da dolazi po nju, pa može samnom svaki dan, kad god sam s autom. Ne, bila je tvrda. Definitivno je između nas bilo kemije, samo do tada još nije došlo do fizike.

Ipak jednog petka rekla mi je da ide samnom, kao i obično bih odgovorio- ako treba i do Zagreba, samo reci. Kad smo stigli do njene zgrade pitala je hoću li gore na kavu. Pogledao sam ju i rekla je da je muž na nekom seminaru na moru, sin na izletu sa školom, da je sama i da ima dobru volju da kod nje popijemo kavu. Mislio sam si, ako je tako, onda to treba iskoristiti. Rekla je da krenem pet minuta iza nje i da je na prvom katu, a to je u stvari bila treća etaža-visoko prizemlje, prizemlje, prvi kat.

Tako je i bilo, došao sam, vrata su bila pritvorena i ušao sam i zatvorio ih iza sebe. Čula me je i došla u hodnik. Pogledala me je u oči i rekla mi je da zna što ja osjećam prema njoj, da zna da mi je draga, da ni ona nije ravnodušna prema meni, ali da ima muža i ne želi si poremetiti svoj ustaljeni život. Zatim je rekla da će se ono što će se sada dogoditi između nas dogoditi samo sada i nikada više. Ovila je ruke oko moga vrata i poljubila me. Stresao sam se od uzbuđenja i počeo sam drhtati kao prut na vodi. Uzvratio sam joj poljubac, ljubili smo se lagano i nježno, počeo sam ju dirati po tijelu, osjećao sam da se kurac budi i napinje tkaninu mojh trapki. Dirao sam ju po leđima, po guzi, po grudima, sve onak preko robe. Odmaknula se, primila me za ruku i odvukla u spavaću sobu u kojoj je bio francuski krevet prekriven dekom. Ostali namještaj me nije zanima i nisam ga niti registrirao. Raskpačao sam joj i svukao vestu, isto s bluzom. Ostala je samo u grudnjaku, pa sam riješio i njega. Grudi su joj bile kao manje kruškice, bradavice kao dav podatna pupoljka, naprosto su mamile da ih poljubim, gricnem, poližem, pocuclam. Osjetio sam kako se stresla dok sam joj ljubio, lickao, bradavice i roze, ne prevelike areole, privijala mi je glavu na grudi. Odmaknula me je i rekla je da se svučem. Svlačio sam se i gledao ju dok ona svlači svoje trapke, štrample i male, seksi, roze gačice. Ostao sam gol i gledao sam u njeno međunožje. Imala je pičkicu tako lijepo obraslu ne pregusto i predugačkom dlakom. Stavio sam joj ruku na mačkicu, dlačice su bile smeđe, svilenkaste i mekane, tako podatne. Obožavam mrsiti dlačice na najljepšem brežuljku, onom Venerinom. Malo sam čeprkao po njemu, ona je onda legla na krevet, na leđa, nogu razmaknutih i savijenih u koljenima.

Opkoračio sam ju, kleknuo s kurcem iznad njenog lica, zagnjurio glavu u njenu mačkicu, pritisnuo rukama njene butine na moje lice i počeo ju nježno lizati. Lizao sam ju između usmina, od međice do klitića, cucalo ca, lickao, gurao joj jezik u njenu rupicu između lijepih rozih usmina. Imala je jako lijepe usmine, ne prevelike i one koje izgledaju kao ražvakane.

Uživao sam u lizanju, slinio sam po njoj, giutao svoju slinu, ona se počela vlažiti i mrdati guzom, koju sam pridržavao svojim rukama i mijesio. Moj kurac je uživao u njenim ustima. Tako mi ga je lijepo obrađivala jezikom, tu i tamo malo gricnula, stiskala mi i gladila jaja. Pojačavao sam ritam i jačinu lizanja, gurao jezik sve dublje u nju, malo u nju, pa malo višelickanja klitorisa. Na kraju se više nisam micao s klitorisa i odlučio sam je polizati i ne prestati dok ne svrši. Ona je to osjetila i prestala mi je pušiti, samo se usredotočila na svoj užitak i nakon dvije, tri mnute, uz stenjanje, jecanje, isprekidano dizanje, odizanje guze, zgrčila se nekoliko puta i svršila.

Rekla je – daj mi ga odmah, brzo, jebi me. Okrenuo sam se oko nje, spustio se među njene noge, rukama se oslonio na krevet do nje. Ona je uzela moj napaljeni kurac u ruku i ugurala ga u svoju raspaljenu i narajcanu pičkicu. Moj kurac je bio sada tamo gdje je do maloprije bio moj jezik. Ušao sam u nju glatko, sve je bilo kao podmazano. Osjetio sam ju jako dobro oko njega. Kako nije bila neki mrga, već sitnije građe i mršava i pička joj je bila uska i čvrsto je prijanjala uz mog macana. Osjetio sam na njemu svaki milimetar njenog toplog, masnog, vlažnog mesa. Počeo sam ju jebati polagano, nastojeći uživati u svakom ubodu u nju, mislio sam u sebi da se ovo događa sam sada i samo jednom i treba u tome što dulje uživati. Međutim ne ide to tako, kreneš polako, ali onda to krene sve brže i brže i više ne razmišljaš onom pametnom glavom, već onom ćelavom, drugom, onom bez pameti, samo nagon. Jebao sam ju sve brže i brže, nabijao ga sve jače, vrištala je ispod mene, jecala, stenjala. Vikala je da ju jebem, da ju razvalim, da ju napunim i upravo sam se iz petnih žila trudio da ju ne razočaram i radio sam upravo to što je htjela.

Jebao ju iz sve snage, moja koža se sudarala s njenom, čulo se samo pljeskanje kože o kožu, stenjanje, isprekidano disanje. Zabijala mi je nokte u leđa, podizala guzu i nabijala se i ona na mene. Osjetio sam njenu stidnu kost kako se stišće uz moju. Ponovo sam, sada oko kurca osjetio da se počinje grčiti, bradavice su joj se stisnule, lice izobličilo, svršavala je uz režanje, jecanje. I ja sam osjetio da se bliži svršavanje, guslao sam po njoj, oslonjen dlanovima na ležaj, dignuo sam glavu u zrak, žmirio, jecao, stenjao i onda je iz mojih jaja prokuljala moja sperma i u nekoiko mlazova ispunila njenu pičkicu, cureći uz moj kurac sa strane i niz njene butine prema guzi. Još sam ga nekoliko puta gurnuo nutra van kako bih ga iscijedio do kraja. Oboje smo bili znojni, uspuhani i crveni, kao da smo trčali maraton. Nisam nikad trčao maraton i ne bih, ali volim jebati kao maratonac. Ležali smo jedno uz drugo bez riječi. Bio sam sretan što sam ju imao, ali i tužan jer sam znao da se to više neće ponoviti. I nije se ponovilo. Držala se svoje riječi. I dalje se družimo, pričamo, ali ovaj događaj ne spominjemo. Bilo jednom i nikada više..
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija