Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Bilo jednom u M-u i dogodilo se tri puta

Radio sam u inopredstavništvu hrvatske tvrtke i svakodnevno kontaktirao s puno ljudi iz raznih tvrtki u domovini, pa tako i s financijskom direktoricom jedne od tih tvrtki. Čuli smo se skoro svakodnevno i osim čisto poslovnih tema razgovarali smo i o drugim stvarima, a često su ti razgovori bili i pomalo i dvosmisleni, kao da smo pomalo i na neki način bezazleno flertali.

Nekako sam osjećao da sam joj ne neki način drag i simpatičan, a i ona je meni bila draga iako pojma nisam imao kako izgleda, a niti ona kako ja izgledam. Kolega s kojim sam radio imao ju je prilike ranije upoznati i rekao je da nije baš po njegovom ukus da on više voli malo jače ženske, dok mu je ona pomalo štrkljava. Međutim ton je dobio sliku kada je sa svojim direktorom došla u višednevnu posjetu i već prilikom formalnog upoznavanja svidjela mi se, a nekako sam osjetio da se i ja njoj dopadam. Onako na prvi pogled nije bila neka ljepotica, ali simpatična, ipak ne premršava, dulje smeđe kose, uskog lice, grudi ništa posebno velike, guza normalna, uska u bokovima, noge sasvim dobre. Nisam ju nikad pitao za godine i čini mi se da je bila 2-3 godine starija od mene. Kako su došli predvečer nisu se dugo zadržali i dogovoreno je da ja sutradan ujutro odem po nju i dovezem je u naš ured, jer je njen direktor išao u drugom pravcu. Bio sam toliko uzbuđen i nemiran da tu noć jednostavno nisam mogao zaspati. Strašno, prvi put sam doživio tako nešto. Uglavnom jedva sam dočekao jutro i kako je bio početak prosinca još za mraka sam otišao po nju u gradić udaljen oko 30 km od ureda. Kada sam pozvonio na vrata tresao sam se od uzbuđenja.

Ona je otvorila i bila je sama jer je direktor već prošao. Ušao sam unutra, pitala je jesam li za kavu jer ju je upravo skuhala. Pili smo kavu, a meni se ruka tako jako drhtala da je primijetila i pitala da kaj se tresem. Rekao sam direktno da se tresem zbog nje, jer mi se sviđa i da cijelu noć nisam zbog nje sklopio oči. Nasmijala se, pogledala me u oči i rekla da joj je to drago, ali da sad idemo na posao. Cijelo prije podne se je radilo, međutim ja sam stalno čekao priliku da je negdje mogu stisnut uza zid i poljubit, pa kud puklo da puklo i to mi je pošlo za rukom kad je kolega iz ureda otišao u banku prišao sam joj i rekao –čuj ja to koram učiniti-poljubio sam ju u usta i nije uzmaknula nego je prihvatila poljubac, a zatim je lagano razmaknula usnice i gurnuo sam joj jezik i onda smo se, kako se to u žargonu kaže, žvalili. Došlo je vrijeme ručka no ona je rekla kako sada nije gladna i imam li ideju što bismo mogli raditi-rekao sam da imam i da odemo do mog stana. Nije se bunila.

Ušli smo u stan i u hodniku sam joj pomogao skinutu kaput i objesio sam ga na vješalicu, skinuo sam i svoju jaknu. Gledali smo se, zagrlio sam ju i počeli smo se ljubiti, odmaknula se i rekla –ovo želim od kada sam te jučer vidjela, uzeo sam ju za ruku i poveo prema sobi. Ljubili smo se i svlačili, ja sam svlačio nju, a ona je svlačila mene. Raskopčala mi je remen i svukla hlače i bokserice primila me za kurac i rekla „prvo ćeš me jebati, jer ne mogu čekati, moram ga odmah imati, a predigra će biti poslije“. Svukao sam joj suknju, štrample i gaćice istovremeno, bila je jako navlažena, kurac mi je htio eksplodirati, sjela se je na naslon fotelje u sobi, zagrlila me i rekla metni mi ga do jaja i jebi me što jače možeš, strašno te želim u sebi. Bila je toliko navlažena da sam bez problema skliznuo u nju i počeo sam ju nabijati, držeći ju za guzu, dok me je ona obuhvatila nogama oko moje guze i nabijala me na sebe. Jebali smo se tako, ona me je grizla za uho, stiskala rukama i u jednom momentu je podigla guzu s naslona i jebao sam je onako na stojećki „u zraku“. Dahtali smo, stenjali, ispuštali razne neartkulirane zvukove, znoj je curio, kosa se ljepila. Odnio sam ju do kreveta i spustio dolje, ne vadeći kurac iz nje.

Nastavili smo se jebati, vikala je razvali me, napuni me, svrši unutra imam spiralu, ne vadi ga van. Izvijala je guzu gore, dolje, ubrzavali smo ritam, prestala je disati, napinjala se, grčila, lice joj se izobličilo, je sam davao sve od sebe, osjetio sam da ću uskoro svršiti i nisam htio to odgađati, vikao sam ide mi, ide mi, ona re krou zube procijedila napuni me. Svršavanje je bilo fenomenalno, u jednom trenutku smo ostali kao sljepljeni, cijedila je iz mene zadnju kap sperme, srušio sam se pored nje i ona i ja smo bili iscrpljeni, znojni, zadihani. Ležali smo tako neko vrijeme, pojma nemam koliko, onda se pomaknula, privukla glavu mome iscijeđenom, ispuhanom kurcu, stavila ge je u usta i počela ga pušiti, cuclati, navlačiti kožicu, opkoračila me, nadvila se guzom nad mene i rekla da joj ližem pičkicu. Držao sam ju za guzove i lizao ju, moja sperma je curila po meni, gutao sam ju, nos mi je bio na njenom šupku, grizao sam ju za guzu, štipao, navlačio bradavice, mijesio grudi, rastezao guzove. Osjećao sam kako mi kurac ponovo raste, a to je normalno osjetila i ona.

Još malo je potrajalo to pušenje i lizanje onda se podigla na koljena i okrenuta leđima nabila se na kurac oslanjajući se rukama na moja koljena, zabacila glavu unatrag i tako smo se jebali, odjednom se skinula s kurca okrenula prema meni, opet me opkoračila gurnula rukom kurac u mokru, razrađenu pičku , naslonila se na mene i rekla da će sada ona malo mene jebati, uvalila mi jezik u usta i ljubili smo se i jebali, radila je guzom kao singerica, kao da je uštekana u struju, bilo je nevjerojatno, zabijao sam joj prste u leđa, gurao srednjak u šupak, ječala je i stenjala, naslonila je glavu na moje rame i nije prestajala raditi guzom, osjećao sam njenu pičku cijelim svojim kurcem. Nije se micala s mene, niti me prestalajala jebati, znoj je curio, njena sljepljena kosa je padala i ljepila se za moju kožu.

Odjednom se opet digla, okrenula na trbuh, digla guzu u zrak i rekla da ju jebem zguza do kraja. Jebao sam ju skoro pa mahnito, jedva sam disao, a ona si je rukom divljački trljala klitić, kroz stisnute usne je prosiktala izdrži još malo, ide mi, ide mi. Dahtala i stenjala i osjećao sam kako se njena pička grči i steže i tada sam i ja eksplodirao, moja sperma je u mlazovima štrcala u nju. Bilo je nevjerojatno, intenzivno i nezaboravno. Malo smo se otpuhnuli, otuširali, sredili, obukli i krenuli u ured. Usput smo uzeli dva hot doga, za više nije bilo ni vremena, a niti potrebe. Kako je ostala još dva dana isto smo ponovili još dva puta. Na odlasku mi je šapnula na uho kako ni u snu nije pomišljala da će joj biti tako dobro, a ja sam se morao s tim složiti, osjećaj je bio isti.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija