Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Bisex četvorka

Nadam se da se slažete kako nema boljeg osjećaja za pedeset godišnjaka Nego kad se probuditi kraj dvadeseto godišnjakinje a soba još uvijek miriše na znoj i spermu. Sa Anom sam već godinu dana u sexualnoj vezi. Točnije od njenog devetnaestog rođedana kad smo se prvi put pojebali. Živom u istom stanu iako ima svoju sobu sve češće spava s menom Imamo dogovor da kada smo god sami u stanu obavezno smo goli jer ja i ona smo pristaše FFK kad ima one dane u mjesecu nosi samo gaćice. Iako od njenog dvadesetog rođedana smo i zvanično u vezi ni njoj ni meni ne smetaju povremene avanture nakon kojih obavezno se kresnemo. Čak smo u sobe montirali kamere da jedno drugog možemo promatrati u avanturi. Iako sve češće u avanturi sudjelujemo skupa. Isto tako i jedno i drugo imamo bi sklonosti Uživam kad ližem njenu picu natopljenu sa spermom drugog muškarca i jezikom očistiti kurac od njenih sokova.

Isto kao i ona ukloniti okus druge pice sa mog kurca i jezikom skupiti tragove moje sperme sa druge žene. Njeni roditelji ne odobravaju našu vezu pa se sa njima posvađala. U početku je krila od svog društva našu vezu a sada svi znaju za nas. U početku je i njena prijateljica osuđivala našu vezu ali sada nam se povremeno priključi u krevetu . Iako zna za kameru po sobama uredno dovodi svoje jebače kod nas. Da bi kasnije sa nama gledala snimku I ona je od nedavno u vezi. Otkrivši momku naše tajne sve više vikenda provodimo skupa. A sve je počelo kad nas je Maja nazvala da će doći u petak na ručak sa Sašom. Ja i Ana smo spremili stan i obukli se zbog Saše. Kad se njih dvoje pojavilo Maja se nasmijala šta me zajebajete skidaj te se Saša je moj dečko i sve zna. Svi četvero smo se polako skidali n Ja i Saša smo potpuno isto obdareni samo njegov kurac je obrijan.

Ručak je prošao u ugodnom čavrljanje nakon što smo prešli u dnevni boravak lagano smo poveli priču o sexu. Točnije naše cure su počele da se lagano dodiruju mazeći lagano svoje mačkice Moj i Sašin kurac se potpuno ukrutio te smo lagano spustili ruke na naše kurčeve i lagano krenuli sa drkanjem gledajući šta naše cure rade. Njih dvije su lagano krenule sa maženjem jedna drugu pri čemu su im se usne spojile. Saša je polako spustio ruke na moja jaja i polako ih počeo miješati a ja sam lagano spustio usne na njegove prihvatio je poljubac. Saša se uskoro poljupcima počeo spuštati niz moje tijelo na trenutak je jezikom kružio po mojim bradavicama a zatim se nastavio spuštati niz moje tijelo. Uskoro je jezikom prelazio po mojoj šumici Ana i Maja su prestale sa svojim maženjem te su došle do nas.

Maja je rukom obuhvatila moj kurac i prije nego ga je polako uzela u usta poljubila je Marka. Ana je obuhvatila rukama Sašin kurac i lagano ga je počela drkati dok mu je drugom rukom milovala guzu. Maja je prekrasano pušila uskoro je Saša usnama obuhvatio moj glavić i polako ga je uvlačio u usta dok je Maja lagano mi drkala. Ana je nastavila da Saši drka te jezikom počela klizati između njegovih guzova Uskoro mi je Maja sijela guzom na lice lagano raširivši guzove Jezikom sam počeo klizati po njenom anusu za koji sam znao da je nevin. Saša je prestao sa pušenjem te se sa guzom polako počeo spuštati prema mom kurcu Ana je lagano rukom obuhvatila moj kurac te je glavić zamijetila na Markov anus. Marko se polako počeo spuštati osjetio sam kako mu anus polako popušta te uživao kako mi kurac ulazi u guzu.

Ana je lagano rukom igrala se sa mojim jajima. Marko se počeo nabijati na moj kurac najprije polako a onda sve brže i brže dok sam ja jezikom kružio po Majinom čmaru. Uskoro sam osjetio kako mi jaja podrhtavanje a zatim kako mlaz tople sperme klizi niz moj kurac puneći Markovu guzu. Nakon što ga je Marko polako izvadio iz guze Ana je moj kurac strpala u usta. Maja se na trenutak ustala sa mog lica da bi se zatim picom spustila na moja usta. Odmah sam počeo je lizati istovremeno sam gledao kako Marko rukom namišta glavić na njen anus. Uživao sam u pogledu kako Marko polako ulazi u njenu guzu. Nakon što je potpuno ušao na trenutak sam prestao sa lizanjem Majine pice da bi jezikom lizao Markov kurac koji je izlazio iz njene guze Uskoro je Marko sve brže i brže ulazio u njene guzu.

Vidio sam kako mu jaja podrhtavaju Nakon što je svršio u Majinu guzu i polako ga izvadio ja sam ga uzeo u usta lagano skidajući sa njega tragove sperme i sokova Majine guze. Dok je Ana lizala Majin čmar kupeći spermu koja je izlazila iz nje Nakon čega je strasno poljubila Marka gurajući mu jezik natopljen spermom u usta koji je bez gađenja primio. Nakon što smo se odvojili Maja je rekla kako su ona i Marko sinoć gledali bi Marko je komentirao kako bi se volio upustiti u bi sex Znajući da smo ja i Maja biseksualci. Predložila mu je da ako ga primi u guzu dat će mu da joj razdjevjeći anus. Ana je predložila da se iz dnevnog boravka prebacimo u sobi te nastavimo sa druženjem jer sad je njezin red za uživanjem. Lagano smo se svi četvoro prebacili u sobu. Ana je ustima obuhvatila Sašin kurac koji se odmah počeo ukručivati Ja sam lagano se ponovno dao lizati Majin čmar koji je još pulsirao skidajući sa njega posljednje tragove sperme te jezikom polako ulazio unutra.

Ana se polako guzom namistila na Sašin kurac i uskoro se počela nabijati na njega. Vidjevši da je moj kurac krut na trenutak se ustala sa Sašinog kurca te ga uzela u usta. Saša joj je prišao straga i naizmjenično je počeo jebavati guzu i picu. Ana je obilato slinula moj kurac znajući da ću uskoro razvaljivati Majinu guzu . Što sam uskoro i napravio. Maji sam prišao sa leđa i naglo sam ušao u njenu guzu zbog čega je vrisnula Nakon par takvih ulaza njena guza se privukla . Uskoro su Ana i Saša došli mi straga. Nakon što sam se nabio do kraja u Majinu guzu Ana je namistila Sašin kurac na moju guzu te polako je počeo ulaziti nakon što je par puta ušao i izišao ja i on smo polako uskladili pokrete Neizmjenično sam rasturao Majinu guzu i nabijao se na Sašin kurac. Osjetivši da mi se bliži vrhunac izvadio sam kurac iz Majine guze te skino se sa Sašinog kurca dajući mu ga da ga puši.

Saša ga je bez gađenja uzeo u usta a Maja i Ana su naizmjenično pušile njegov kurac. Uskoro sam počeo puniti Sašina usta a on je moju spermu zadržao u ustima istovremeno se prazneći u Anina usta. Uskoro smo se svi počeli ljubiti prebacujući jednom drugom spermu u usta te nakon nekog vremena svak je zadržao malo sperme te nakon što smo je neko vrijeme zadržali u ustima svi smo je progutali.. ..

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija