Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Bisex pi party

Polako sam doplivao do obale i legao na ravnu ploču Toplina kamena i sunčeve zrake brzo su ugrijali moje tijelo od hladnog mora. Ne znam zašto ali osjetio sam potrebu da skinem kupaći sa sebe. Polako sam ih skinio ostajući potpuno gol lagano sam raširio noge kako bi jaja i kurac još bolje izložio sunčevim zrakama. Toplina zraka i vjetra oko spolovila učinilo mi je ugodu te sam se polako počeo ukručivati. Uskoro mi je kurac dosegnuo punu veličinu. Polako sam prstima opipao glavić a zatim palcem i kažiprstom obuhvatio kožicu i polako krenuo drkati. Ugodu koju sam osjetio pobjedio je strah da će me tko vidjeti tako da sam drugu ruku spustio na jaja te ih počeo mjesiti Uskoro sam osjetio kako mi kurac podrhtava a zatim mlaz sperme šiknio mi je iz glavića. Još malo sam se igrao spolovilom.

Polako sam se ustao i tek tada sam vidio da malo dalje od mene sunča se goli par a dalje od njih još jedan mladić. Kao i inače nakon prvog svršavanja morao sam se pomokrit udaljivši se malo od mjesta gdje sam se sunčao krenuo sam sa pisanjem pri čemu sam šarao po kamenu. Poslje čega sam se spustio do mora i oprao kurac nakon čega sam se vratio do mjesta za sunčanje. Lego sam na prsa i promatrao par Nakon nekog vremena vidio sam da se muškarac približava ostavljajući ženu pri čemu je drugom muškarcu namignuo. Došavši do mene upitao me je dali smeta i dali je slobodno. Rekao sam da ne smeta i da je slobodno. Predstavio se da se zove Marko. Imaš zgodno tijelo komentirao je pri čemu je spustio ruku na moje dupe. Kako se nisam bunio lagano je počeo da je miluje Lagano je prstima razmakao guzice prstima dodirnuo čmar.

Neko vrijeme je vrhom prsta kružio po njemu a onda je počeo ulaziti unutra . Rukom sam mu potražio kurac i lagano ga krenuo drkati. Marko je rekao vidim da nemaš ništa protiv da se malo zabavimo Okrenuo sam se i usnama obuhvatio glavić te jezikom prelazio po glaviću. Uskoro sam osjetio kako mi netko mazi guzove. Pogledao sam i vidio da su nam se pridružili ostalo dvoje na plaži Lagano su krenuli lizati neizmjenično čmar pripremajući ga za Markov kurac koji sam obilno naslinio. Jer do sada u guzi osim prsta nisam imao. Marko je izvadio kurac iz mojih usta a drugi tip je stavio kurac ispred mojih usta. Obuhvatio sam ga usnama i nastavio sa pušenjem. Marko je prišao iza mene te glavićem prešao između guzova. Rukom je namistio glavić na čmar Osjetio sam kako anus pulsira te polako kako popušta primajući najprije glavić a onda centimetara po centimetar čitav Markov kurac.

Uskoro je čitavom dužinom bio u meni te najprije polako a onda sve brže i brže kretao se u meni. Nije prošlo puno uskoro sam osjetio topli mlaz u mojoj guzi Marko je još par puta ušao do kraja i nakon što ga je izvukao iz moje guze smjestio ga je u usta svoje partnerice. U moju guzu uletio je drugi kurac koji me je nastavio ševit te ubrzo duboko svršio u meni Nakon što ga je polako izvukao uživa sam u pulsiranju anusa. Djevojka je polako jezikom pokupila tragove sperme sa mojih jaja da bi kasnije jezikom kupila spermu koja je izlazila iz guze Nakon što me okrenula na leda polako se spuštala niz moj kurac Nakon što ga je primila do kraja polako se počela nabijati. Spustila je usne na moje. Prihvatio sam poljubaca u kojem sam dobio dio sperme iz moje guze. Neko vrijeme smo izmjenjivali spermu a onda sam progutao sadržaj iz svojih usta.

Pri čemu sam svršio duboko u njenoj unutrašnjosti. Nakon čega je ustala i picom sjela na moju glavu. Istovremeno sam počeo sa lizanjem. Momci su automatski krenuli sa lizanjem mog kurca. Uskoro me je mlaz toplog urina krenuo niz moje lice pri čemu sam nastavio sa lizanjem. A nedugo zatim iz mog kurca krenula je topla mokraća a momci su naizmjenično ga pušili. Uskoro smo svi četvero krenuli u more. Marko mi je predstavio svoju ženu Maju i zajedničkog ljubavnika Josipa. Nakon kraćeg upoznavanja složili smo se da je dan tek počeo kao i naše upoznavanje

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija