Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Bivša cura

Pozdrav da se prestavim ja sam Marko i imam 18 godina, sportski sam tip. Odlučio sam vam ispričati jednu priču.. . Pa da krenemo.

Prije otprilike 6 mjeseci bio sam u vezi, ne baš dugoj vezi jer sam baksuz. Veza je trajala svega mjesec/dva dana, bio sam s jednom preljepom curom s kojom sam nažalost morao raskinuti.
S tom curom sam pričao o svemu i došli smo na temu sexa, i ona je mene upitala dali bih je ja ostavio ako ona nije spremna za sex i to, djevica je. Ja sam naravno rekao da ne bih jer mi je to jako glup razlog. Poslije par nedelja skontao sam da me je prevarila, ljubljenje s drugim smatram kao varanje tako da ono. Uglavnom tu smo mi raskinili i sve to, dan poslije raskida u njenom mjestu je bila zabava i frend je bio kod mene na dan zabave i nagovarao me je da idemo na tu zabavu. Ja sam se premišljao oću/neću i odlučim se da ipak idemo. Kada smo došli na zabavu naravno i ona je bila tamo, što je bilo za očekivati. Ja i frend smo počeli polako piti, te nas je njena prijateljica zvala za njihov stol, ja prvo nisam htio ići, te sam poslje prihvatio i otišli smo. Kako je vrijeme išlo sve sam više bio ajmo reć pijaniji a također i moja bivša. Pošto sam ja baš veliki veseljak, na neke pjesme sam počeo cijepati košulju i lomiti staklene ampule od žeste. Inače nju je jako živciralo ako bih se namjerno ozljedio ili nešto, volila me je. I tako prolazilo je vrijeme i tu su neki frendovi došli i počeli smo cugat, kako me je pogodila neka pjesma ja sam tako udaro šakom od stol. Kada je ona to vidjela, došla je do mene i upitala me šta to radim, ja njoj odgovorim "ništa" i nastavim. Ona je odjednom mene zagrlila i stisla uz sebe i rekla mi da prekinem to raditi i da izađem van sa zabave. Naravno ja sam izašo van zanimalo je me šta želi, nakon par trenutaka pojavila se i ona . Došla je do mene snažno me zagrlila i rekla mi "volim te", na što sam šutio jer mislio sam u sebi ako me voliš zašto si me prevarila. Pitala me je zašto šutiš i poljubila me, bio sam malo zatečen ali nastavio sam se ljubiti sa njom. Nakon nekih petnajstak minuta zvala me da idemo iza kluba U kojem je bila zabava, naravno pošao sam. Kada smo došli počela me ljubiti i rukama mi otkopčavati hlače, bio sam zatečen ali iskreno. Samo se spustila i počela mi ga pušiti, nisam uspio ništa reći od tog preljepog osjećaja. Nakon desetak minuta njenog pušenja skoro pa sam svršio. Iskreno mislio sam da će biti samo pušenje iz grižnje savjesti. Imala je kratku suknjicu polako ju je podigla, nagela se na zid i rekla da mi ovo duguje, i da budem nježan. Polako sam prišao joj, i polako krenuo ga stavljati u njenu picu.

Nisam htio da je boli pa sam bio što nježniji mogu biti. Kada sam ju napokon probio sve je lakše išlo, polagano sam ubrzavao tempo. Vidio sam da joj to paše i da joj ne fali puno do svršavanja, počela je sve jače stenjati to je bio znak da je blizu svršavanja te sam pojčao tempo, i nakon dvije do tri minute je svršila. Nakon toga pošto ja nisam svršio počela mi ga je pušiti, nije prošlo dugo svršio sam joj u usta. Progutala je svu spermu. Kada se ustala nakon pušenja pogledala me je, zagrlila i rekla kako me voli i da ne može bez mene te dali bih joj oprostio što me je prevarila. Rekao sam joj samo da ćemo razgovarati kasnije te da se vratimo na zabavu. Malo sam i razmišljao, mislim da me stvarno voli jer meni je poklonila svoju nevinost a ne nekom drugom. Nismo u vezi, ali ostali smo najbolji frendovi ali s povlasticama. Kada god osjetimo potrebu za sexom nađemo se i zadovoljimo jedno drugog. A to je skoro svaki drugi dan.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija