Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Bivša prijateljeva žena

Jelena je bila bivša žena mog dobrog prijatelja. Bila je zgodna, visoka a posebno je voljela u uskim majicama isticat svoje velike sise. Govorilo se da je nakon rastave sklona avanturama ali bar ja to nisam primjetio. Jednog zimskog vikenda putovao sam za Frankfurt. Kako nije bilo direktnih letova jednu večer morao sam prenoćiti u Zagrebu i sutradan dalje letjet. Sa mnom na letu do Zagreba bila je i Jelena, pozdravili smo se, uvijek smo bili dobri pa sam rekao -"super što skupa letimo da se malo ispričamo".

Tako je saznala da noćim u Zagrebu prije leta za Frankfurt. Kad smo sletjeli pozvala me na večeru, imala je stan u Novom Zagrebu a kako je snježilo i bilo hladno rekla je da je tako bolje nego da idemo po restoranima. Otišao sam do hotela, smjestio se pa oko 20h pojavio se na njenoj adresi. Otvorila je, bila je u nekoj više kućnoj haljinici, poljubio sam je u obraz , daravao bocu vina i ubrzo smo večerali. Bila je to obilna dobra večera koju smo zasladili palačinkama. Prebacili smo se u dnevni boravak kad sam joj rekao -"Jele pun mi je stomak, prejeo sam se, da se sad bar malo rekreirati" a ona će -"sad bi bilo dobro da se posexsamo i potrosimo kalorije".

Bio sam uvjeren u njenu šalu međutim nasred dnevnog boravka skinula je haljinicu, grudnjak i gačice" Gledao sam malo u šoku njene gole guzove a ona okrenula je glavu prema meni i samouvjereno rekla -"idem pod tuš, ostavit ću vrata kupatila otvorena pa ako želiš dođi se istuširat sa mnom" i uputila se prema kupaonici. Šokiran njenim riječima dvoumio sam se što da napravim ipak bila je bivša žena mog prijatelja ali valjda i od vina a i napaljenosti skinuo sam se i zaputio u kupaonicu.

Ušao sam unutra i gledao kako se mazi i sapuna po sisama i pički. Kad me vidjela golog zapanjeno je izustila -"wow kakvu kurčinu imaš". Prišao sam joj i odmah uvalio jezik u usta. Pohotno smo se žvalili dok sam joj rukama jako stiskao sise, pičku i guzove. Mogu reći da sam bio nenormalno napaljen ispod tuša. Grizao sam joj sise i bradavice pa govorio -"uf kučko kako ću te razbit kurcom" "samo daj" odgovorila je, spustila se na koljena i počela mi ga drkat i lizat.
-"mmmmm kako ti je močna kurčina" govorila bi i trpala ga u usta i pušila.

Tad sam ga izvadio , izašli smo iz tuš kabine malo se prebrisali i uputili u sobu da imamo više prostora za našu akciju. Legao sam na leđa a Jele je rekla da hoće pozu "68". Iako sam radije prakticirao "69" htio sam joj ispunit želju. Legla je na mene , nabila pičku na moje usne a glavu stisla između mojih noga. Moram priznat da mi se jako svidjela ova poza. Žestoko sam joj lizao pičku, dubinski je istraživao, grickao i lickao po klitiću a rukama mjesio sise i štipkao joj bradavice.

Baš sam se zanjeo sve do trenutka dok njeni sokići nisu preplavili moja usta i jezik. Kad je svršila samo se okrenula i počela mi obrađivat kurac. Lizala ga je, drkala, cuclala, pušila i izluđivala me. Dok sam joj skupljao sokiće iz pičke njena guza sjevala je ispred mojih očiju. Počeo sam joj lizat šupčić jer sam imao želju razvalit joj obje rupice.
-"mmmm volim kad mi se liže guza" oduševljeno je rekla Jele a ja sam odgovorio -"pripremam ti šupak za moju kurčinu" -" o daaaa želim tvoju kurčinu u mojim rupicama" molečljivo odgovori Jele.

Tad se namjestila na koljena, naguzila se i gorila od želje da je iskaram. Prišao sam joj straga, namjestio kurac na njenu pičku i kliznuo unutra. Uvlačio sam ga, izvlačio pa zakucavao u njenu toplu i mokru pičku. Hvatao je kosu, bio sam žestok i pomalo grub jer se odavno ovako nisam napalio. Želio sam da bude odvaljena kurcom. Ona je oduševljeno i glasno vrištala uz riječi -"jebi me jako""rasturi me""želim tvoju kurčinu" i nakon nekog vremena svršavala na kurcu. Jako me palila riječima , točno je znala napaljivat me.

A onda sam ga izvadio , još više je naguzio namjestio kurac na šupčić i gurnuo ga unutra. Kako sam sve brže i jače prodirao, rupica se širila a Jele je urlikala, vrištala jer sam joj ga zakucavao do jaja. Svašta sam joj govorio da je drolja, kurva koju ću ubiti kurcom, a ona se derala -" daaaaaaaa aaaaaaa rasturi svoju drolju". Drkala je rukom jako po pički i klitiću pa je uskoro počela prskat kao iz fontane a i ja sam osjetio da mi se bliži vrhunac. Izvadio sam ga okrenuo je i počeo žestoko drkat sve dok mlaz sperme nije okupao njeno lice.

Oblizivala je lice i gutala spermu. Jele je uživala u tome pa mi je na kraju još malo sisala kurac. Ubio sam je kurcom a ona je bila sretna i razvaljena iako joj je šupak gorio -"bilo je savršeno" rekla je i nastavila -"razvalio si me ali uživala sam kao nikad". Još smo se za kraj malo mazili, otuširali i prije nego sam otišao dogovorili se da ovo mirami ponoviti.. .. .

Ocjena priče

4.5
Broj ocjena: 11
Broj čitanja: 3728

Autor priče

jaky99
jaky99
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu
Visina: 182 cm
Težina: 80 kg
Izgled: Normalan
Boja očiju: Smeđa
Boja kose: Smeđa
Horoskop: Blizanci

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija