Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Bivša sugrađanka

Izašao sam iz petogodišnje veze i nekoliko mjeseci sam bio sam. Jaja su mi otežela od nejebice, a bilo je toplo, sparno ljeto nakon srebra u Rusiji. Grad pust, svi se spustili na more. Od dosade sam listao po facebooku i u ponudi možebitnih prijtelja primjetih jednu plavušu , u svetom dresu , s crveno-bijelim kvadratićima. Poskočio sam od sreće kad sam vidio da je žena iz mog rodnog Đakova. Nije mi bila poznata ni ona, a ni njeno prezime. Krenuli smo tipkati i ispostavilo se da je starija sestra jednog mog dobrog prijatelja. Kako je bila nekih 7 godina starija, nisam je poznavao iz grada jer se bila mlada udala. Ispostavilo se da je rastavljena i da često poslovno dolazi u ZG. Brzo smo dogovorili susret na autobusnom kolodvoru. Dočekao sam je i izašla je sitna, ali skladno građena plavuša lijepih crta lica.

Bez razmišljanja me zažvalila kao da se znamo cijeli život. Došao sam autom po nju i kako je u gradu bilo sparno, otišli smo na Sljeme u jedan miran hotel sa zagorske strane Medvednice. Dobili smo apartman jer nije bilo gostiju. Kad smo ušli u njega, strasno sam je krenuo žvaliti i drpati po skladnim trojkama. Sjajno je mirisala i trljala je svoju vrelu pičkicu o moj kurac koji je bio zarobljen gaćama i levisicama. Došla je u kratkoj, crnoj haljinici, crnim samostojećim i visokim štiklama iste boje. Crno je uvijek dobitna kombinacija. Zavukao sam joj ruku pod haljinu, a pička joj je već raskvasila gaćice. Bila je baš jako mokra. Skinuo sam joj haljinu i ostala je u crvenom grudnjaku i tangicama iste boje. Volim tu kombinaciju, podsjeti me na knjigu koju volim:"Crveno i crno"! Gledao sam je u njene plave okice koje je dotjerala dugim, umjetnim trepavicama.

Lijepa, prirodna usta namazala je jarkocrvenim ružem tako da je izgledala kao prvoklasna kurva. To me pali! Skinuo sam joj grudnjak i tangice. Bradavice na sisama su se ukrutile, a pička joj je već bila otvorena. Bacio sam je na veliki, francuski krevet u samostojećom i štiklama i raširio joj čvrste nožice. Kao što rekoh, bila je sitna, ali dinamitna. Halapljivo sam joj krenuo lizati mokru, napaljenu pičku, a ona je nesputano stenjala i uživala. Kurac mi se jako ukrutio i bez problema sam je nabio na njega. Bila je plitka, ali divlje se jebala i očigledno uživala u tomu. Mogao sam je puniti bez problema i jedva je dočekala moju spermu jer je svršila kao zečica. Rekla je da mora na WC i ako želim da mogu s njom. Nije otišla na školjku, nego u kadu. Ušao sam i ja i ona je drsko raširila pičku i stala pišati iz male uretrice, dok joj se sperma cijedila iz pičke.

Pomislih, baš nastrana kuja, ali nisam imao ništa protiv. Popišala me po nozi i to sam shvatio kao poziv na igru. Tuširao sam je vodom i zamolio da klekne u kadu. Bez riječi je to učinila. Odložio sam tuš i rekao joj da zažmiri. I to je učinila bez riječi. Uzeo sam kurčinu u ruke i popišao je po slatkom, našminkanom licu. Riječi nije rekla. Otuširao sam je, izašli smo iz kade, a ona je iz torbice izvadila svoj parfem i opet je po licu divno mirisala. Nije bilo traga moje pišaline. Uzela me za ruku bez riječi i opet me odvela do kreveta gdje se odmah naguzila kao napaljena kuja. Polegla je lice na krevet i rukama raširila guzove. Samo je rekla:"Razvali mi šupak"! Poslušao sam je s radošću. Nabio sam joj kurčinu u malu, ali čvrstu guzu i moja velika kurčina ju je stvarno razvaljivala.

Skvičala je i jaukala poput krmače na klanju. Jebao sam je u guzicu nemilosrdno. Jaja su je lupala po guzi i što sam ja jače nabijao kurac u njeno debelo crijevo, to je ona bila napaljenija. Drkla si je sama pohotnu pičku, a moj kurac od njenih prstiju je dijelila samo tanka stijenka između šupka i njene pice. Svršavala je nenormalno intenzivno i zamokrila krevet pičkinim sokom. To me je jako uzbudilo i napunio sam joj dupe mojom toplom spermom. Bila je totalno zadovoljena, znojna, ali kad sam joj izvadio kurac iz šupka primjetila je da ga je zagovnila. Osjećala se posramljeno i brže bolje me odvela u kupaonicu. Kako mi je lijepo i nježno oprala kurčinu koju je uneredila. Baš se jako dugo time zabavila i kad ga je uredila kako je htjela, odah ga je strpala u svoje malo grlo i slasno sisala.

Volim napaljene kuje, ali ova je bila baš skroz luckasta. Sisala je kurac neumorno, želeći još bar koju kap moje sperme. Uspjela je. Cijelu noć smo se neumorno jebali. Ženi nikada nije bilo dosta, a ujutro je morala preuzeti robu. Neispavana, ali dobro izjebana morala je do Dubrave. Odvezao sam je, pokupila je robu i opet smo se vratili u naš apartman. Od petka popodne do nedjelje popodne sam je razvaljivao, a ona je uživala u jebačini stalno ponavljajući:"Možeš jebati kao konj. K'o đakovački lipicanac"! Ništa nisam komentirao, samo sam je još žešće jebao dok je nisam ispratio na autobus. U sljedećih godinu i pol smo promijenili podosta hotelskih soba, a procedura je bila slična, ali uvijek raznovrsna. Jako volim podatne kuje!

Ocjena priče

3
Broj ocjena: 2
Broj čitanja: 2705

Autor priče

anteDJ
anteDJ
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu
Visina: 175 cm
Težina: 80 kg
Izgled: Par kilograma viška
Boja očiju: Smeđa
Horoskop: Vaga
Ljubavni status: Slobodan/a

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija