Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Bliska komsinica

Ajla moja bliska komšinica. Bila je jako zgodna i privlačna, imala je dužu crnu kosu, visoka oko 175, imala je jako široke bokove i bujne grudi.

Uvijek kada bi prolazio pored njene kuće nadao sam se da je vani i usporio da bih je mogao duže gledati i poslije u sobi da bi ga mogao izdrkati na nju.

Jednoga dana sam naišao pored njene kuće ona je bila napolju u nekoj crnoj trenerci ja sam kao i obicno usporioo i lagano hodaoo i zagledao je onako potajno u jednom trenutku se okrenula baš kada sam je pogledao u njene velike i zgodne guzovee, ona mi je izgovorila ime i pozvala me da priđem bliže u tom trenutku nisam znao šta se dešava zašto me pozvala, očekivao sam da će me grditi zbog moga ponašanja i odmah sam se zacrvenioo, međutim pitala me za moju mamu kada je slobodna da dođe na kafu ja sam rekao da je slobodna sutra iako nije bila slobodna, imao sam želju da dođe jer sam bio sam kod kuce, ona je rekla da kazem mami da će doći sutra, ja naravno ništa nisam govorio. Sutradan kada su svi otisli iz kuce ja sam željno iščekivao komšinicu.

Kada sam čuo zvono na vratima otišao sam da otvorim, bila je to ona, rekao sam izvoli uđi ušla je a ja sam iza nje gledao u njene guzove kada je ušla upitala me gdje mi je mama ja sam rekao da su je iznenada zvali na posao i morala je otići. Sjedili smi tako malo i pričali o nekim glupim stvarima. Otišla je do WC-a ja naravno pošao za njom ubrzo, gledao kroz ključaonicu skinula je trenerku i gaćice a meni se kurac odmah digao gledao sam joj tako u pičku bila je malo dlakava al sam se jako uzbudioo tako je ona pošla ka vratima a ja sam se naglo odmakaoo i vratio u sobu u kojoj smo sjedili. Ona je rekla da mora poći kući ja sam je ispratio na izlazu mi je rekla da će pozvati moju mamu da dođe do nje. Tako je i bilo pozvala je moju mamu da dođe na kafu da razgovaraju o poslu a ja sam naravno išao sa mamom, tako su one pricale o poslu a ja sam otišao kao do wc-a a ustvari sam otisao u njenu sobu da bih pronasao njene gacice i grudnjak, nasao sam njeno dojnje rublje u ormaricu i odmah ga izvadio da ga izdrkam na njene gaćice u tome je ona ušla u sobu da uzme neki album sa slikama i zatekla me tako, pokušavao sam da nađem neki izgovor al sve je bilo očigledno pa sam joj priznao da me privlači i prišao joj onako spuštenih gaća i uhvatio je za guzove i dodirivao je kurcem odgurnula me od sebe i rekla da se brzo obučem da neće ništa reći mojoj mami o ovome i da ne može samnon to da radi jer sam još klinac, tako da je izašla iz sobe a ja sam ostao jako ponižen ali sam naravno izdrkao odmah nakon togaa i nije mi trebalo dugo vremena da ga izdrkam. Vratio sam se u sobu i sjeo na fotelju naravno opet se nisam mogao suzdržati da ne gledam u njene guzove i bujne grudi iako je ona krišom od moje mame slala namrgođene poglede bilo mi je jako neugodno. Kada smo se vratili kući ja sam čitavi dan drkao na nju i razmišljao o onom trenutku kada sam svojim kurcem dodrunu nju između nogu, drkao sam sve dok nisam jaja potpuno ispraznio boi je to naj veći seksualni doživljaj u mom životu iako mi je bilo jako neugodno. poslije kada sam prolazi pored njene kuće pravio sam se da ne obraćam pažnju na nju iako sam je gledao kad god ona nije gledala u mene. Kasnije jednoga dana je zazvonio telefon moja mama se javila, bila je to komšinica Ajla morala je doci da razgovara sa mojom mamom mo poslu kao i obično ja naravno taj dan nisam izlazio iz kuće. Željno sam iščekivao njen dolazak.

Kada je došla ja sam sjeo sa njene lijeve strane jer je imala običaj staviti lijevu nogu preko desne pa je to za mene bila odlična pozaa za gledanje ali taj dan je uradila obrnuto zbog mene. Tako su one pričale o poslu neko vrijeme a ja sam koliko je bilo moguće gledao u njene noge i grudi i zamišljao kako bi joj ga stavio u njenu malo runjaviju pičku. Nakon nekog vremena je otišla ali je zaboravila mobitel kod nes u kući. Mama mi je rekla da odem do nje i odnesem joj mobitel koi je zaboravila kod nas.

Ja sam pošao do njene kuće da joj dam mobitel kada sam došao pozvonio sam na vrata i ona je povikala iz sobe "naprijed" ja sam ušao, a ona je rekla "šta ti radiš ovdje", ja sam rekao da je zaboravila mobitel ona je rekla da ga spustim na sto kao što sam i uradio. Pošao sam prema vratima a ona je iznenada povikala "dali ti se stvarno toliko sviđa moje tijelo ja neznam ni šta sam odgovorio ostao sam bez teksta. povukla me za ruku i uvukla u svoju sobu. U sobi smo se ljubili i mazili već kada sam je dodirnuo počeo sam da svršavam kada je počela da skida haljine sa sebe ja sam svršavao ona mi je slatkim usnama oblizala spermu i stavila ga u pučku kada je počel da ide gore dole ja sam bio van pameti i kada vise nisam mogao naglo sam skočio i navukao haljine na sebe i pošao ka vratima ona je ležala na krevetu gola i rekla je "srcee navrati opet kad poželiš" nasmijala se i ja sam izašao iz kuće.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija