Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Blizanke

Imam 26 godina i upravo sam diplomirao na faksu, te izazvao oduševljenje starci i bliže rodbine, jer sam napokon završio fakultet. Starci su več čupali kosu od brige da li ću ga uopće završiti, pogotovo nakon što sam uzeo dvije godine 'pauze' od fakulteta.

Nisam baš zabušavao, ali mi se jednostavno nije dalo. A i te dvije godine nisam bio starcima na teret, barem ne financijski. Zaposlio sam se u jednom kafiću koji je postajao vikendima noćni klub, pa sam se nagledao svega i svačega. A tu sam doživio i neka najbolja seksualna iskustva, sa starijim ženama naravno. Sve je počelo slućajno, jedne subotnje večeri. Za šan se prilijepila jedna djevojka od trideset godina, super izgleda, skupe garderobe, ali i dobro baždarena što se tiće alkohola.

U tom nekom razgovoru sam saznao da ju je šonjo od dečka ostavio poslavši joj sms poruku, pa je sad bila bijesna i odlučila se napiti. Sjedila je tamo do zatvaranja, a gazda koji je sve vidio samo je došao do mene i upitao me tiho:

- Mali, jel imaš vozačku?
- Imam -rekao sam iako mi je bilo čudno pitanje.
- E onda ju vozi doma, a ti.. -tu mi je dao novčanicu od sto kuna- .. kasnije uzmi taksi za doma -te je dodao vidjevši moj upitni pogled- Ti joj sipaš piće cijelu noć, pa ju sad vozi doma, jer ne želim pizdarije sa gostima.

I šta ću, posjeo sam ju u auto, iako se protivila, ali me je usput cijelog isprepipala, pa se samo umudrila nakon što mi je isprepipala međunožje. Nisam tada bio toga svjestan, ali čim smo došli do nje, malo elitniji dio grada, jer je i auto bio skup, pa sam vozio kao da je od stakla, povela me sa sobom u stan. Nije da sam se baš protivio, jer je ipak bila komad koji se ne odbija. Kod nje me skinula i ostala impresionirana mojom kurčinom. A imala je i čime. Iako sam bio mršav i visok, kurac mi je bio impresivan. Punih 25 centimetara dužine i obujam kao plastična boca od polalitarke vode Jana. Kad ga je uspjela podići oblizivala ga je, a ond zamolila da ga slika mobitelom dok ga liže, uz moj uvjet da mi se ne vidi faca. Poslije je tu sliku poslala svom sad već bivšem dečku uz tekst 'Više me ne zanimaju čevapćići! '. Tu večer sam ju natjerao da svrši jedno pet puta, a ja sam joj dobro raširio i napunio picu. Poslije smo se našli još par puta, a onda me počela preporučivati frendicama, a frendice svojim frendicama. To su uglavnom bile dame između trideset i četrdeset godina, koje su znale što žele i nagrađivale su me. Živio sam prilično dobro, ali nakon godinu dana mi se pomalo ogadilo sve, pa sam dao otkaz, pokupio svu lovu i otišao putovati po Evropi.

Bilo mi je ludo. Upoznao sam masu ljudi i doživo predivan seks sa skandinavkama, ali sam se nakon nešto više od šest mjeseci odlučio vratiti, te oš malo kontao šta dalje, i odlučio sam završiti faks. Tada sam upoznao i dvije blizanke koje su doselile u našu zgradu. Upisale su fakultet i sad su bile podstanarke u stanu dva kata niže od mene. Sretali smo se u prolazu, bile su dosta sramežljive, a na prvi pogled nisu bile neke ljepotice, ali su imale divna tijela. Bile su tri godine mlađe od mene, pa nisam u početku obračao pažnju na njih. Međutim kako smo se počeli družiti, povremeno, upoznavao sam ih sve više i bile su mi sve privlačnije. Obje plavuše, Lorna i Lana, solidnih sisa i guza, sa smislom za humor. I sad kad sam diplomirao nakon fešte sa starcima i familijom odlučio sam i njih počastiti, pa smo izašli u obližnji kafić i tamo se zadržali neka dva sata, da bi Lorna rekla:

- Čuj, hajde da idemo do nas.. naručiti ćemo pizzu ili nešto, pa ćemo na miru moći razgovarati -rekla je i dodala malo se mršteći- Ovdje mi ne odgovara zrak.

Istina, bilo je dosta dima od cigareta, ali kako sam radio prije u kafiću nisam ni primječivao to. Međutim, složio sam se sa njom, pa smo se uputili kod njih usput si naručili dvije pizze, a u dućanu kupili pijaću. Ubrzo smo se zafrkavali kod njih, a Lana je tražila neki film koji bi gledali na DVD-u, pa sam se nadao da neće biti neka drama ili ljubić, jer bi pobjegao odmah iz stana. Došla nam je i hrana pa smo sad opušteno gledali neki akcijski film sve dok Lorna nije rekla:

- Ma daj.. pa nećemo valjda gledati ova klanja? ! ? -ustala je i došla do TV-a i naprčila onu svoju guzu prema nama i iščeprkala neki drugi DVD, pa se zavalila natrag.

Uskoro je počeo drugi film, a vidio sam kako se Lana nasmješila i pogledala Lornu, a ja sam upravo skužio kako je počeo pornić. Razmišljao sam šta da napravim, kad sam skužio da je to film o dvije blizanke koje jebe neki matorac. Pogledao sam ih i vidio da gledaju moje prepone, pa sam i ja pogledao i vidio da mi se kurac digao, ne skroz, ali dovoljno da njih dvije počnu sliniti. Nije im trebalo dugo da se suzdržavaju i obje su uskoro bile na meni. Nisam više pratio gdje su im ruke, jer je ubrzo moj kurac bio van hlača, pa im se oteo samo jedan duboki uzdah oduševljenja, a onda me Lana počela ljubiti dok se Lorna bacila na lizanje mog kurca. Ja sam pomogao Lani da se skine, pa je sad bila potpuno gola i nekako se popela na naslon trosjeda na kojem smo bili i stavila svoju obrijanu picu na moje lice. Ja sam ju lizao oanko kako su me naučile one starije dame, pa je uskoro počela cviliti i tresti se u orgazmu. Izgleda da je već bila narajcana kad je tako brzo svršila.

Dotle se Lorna skinula i sad se već nasadila na moj kurac koji je jedva ulazio u njenu usku picu, pa je stenjala i jecala sve glasnije, da bi se nakon nekoliko pokušaja napokon nabila do kraja na moj kurac. Pretpostavljao sam da će i Lana biti uska kao i ona. Dok se Lorna nabijala na moj kurac Lana se smjestila između mojih nogu i sad mi je lizala jaja. Uživao sam u tome i prepustio im se, sve dok nisam osjetio da mi dolazi, pa sam htio skinuti Lornu sa sebe, ali je zavapila da ju ne skidam. Lana mi je rekla da su popile pilule, pa da mogu svršavati u njih. Slegnuo sam ramenima i prepustio se Lorninom nabijanju na moj kurac. nakon minute sam počeo svršavati, a onda je i ona počela sa svršavanjem, pa smo se sad oboje grili.
Lana nas je sa osmjehom promatrala, pa čim se Lorna smirila samo ju je gurnula sa mene i bacila se na lizanje mog kurca koji je bio prekriven mojom spermom i sestrinim sokovima. Ubrzo mi je ponovo uspravila kurac i taman se htjela nasaditi na njega, kad sam ju zaustavio i postavio na sve četri na trosjed, a ja sam kleknuo iza nje i polako joj ugurao kurac u stvarno usku picu. Stenjala je i dahtala dok joj je ulazio, a Lorna se primakla i počela joj masirati pozamašne sise. Ja sam primio njene bokove i počeo joj ga zabijati sve jače i jače u njenu picu. Stenjala je glasno, pa sam se pobojao da bi nas i susjedi mogli čuti, aonda je Lorna uskočila i legla se ispred nje raširivši svoje noge, pa se Lana sagnula i počela joj lizati picu dok sam se ja divljački zabijao u nju. Sad su obje stenjale, tj Lana je mumljala sa usnama i jezikom u Lorninoj pici, a ja sam se primio jedne Lanine sise i nastavio ga zabijati u picu dok sam joj stezao sisu. Uskoro su njih dvije ponovo svršavale, a ja sam se i dalje mučio, pa mi je trebalo još pet minuta dobrog zabijanja u Laninu picu da i nju napunim spermom.

Nakon pražnjenja u Laninu picu sam se izvalio na trosjed, pa sam prihvatio njih dvije u zagrljaj, svaku sa jedne strane. Stisle su se uz mene, pa smo skupa malo odmarali. Nakon kračeg odmora smo nastavili još par puta, a od tada smo se znali poseksati skoro svaki dan kod njih u stanu, dok nisu diplomirale. S obzirom da su bile sa mora odlazio sam kod njih nekoliko ljeta za redom, pa bi se jebali i po skrivenim plažicama i uvalicama, a onda su samo javile da se udaju, pa smo se rastali i nekako prestali kontaktirati.
I sad mi malo fale, iako imam sretan brak sa Ivonom sa kojom imam dvije prekrasne curice. Jer blizanke su blizanke kako god okreneš.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija