Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Blonda

Moja prva erotska priča. U ranim tridesetima sam, suvlasnik sam jedne manje agencije za putovanja kruzerom pa često poslovno putujem. Prošle godine tako sam nekoliko dana poslovno boravio u Barceloni. Jednu večer odlučio sam opustiti se u jednom koktel baru. U početku nije bilo gužve pa se moglo vidjet tko je sve tu. Preko puta mene sjedile su tri lijepe žene srednjih godina. Muzika nije bila glasna pa sam načuo da pričaju na našem jeziku. Prišao sam im upitao ih mogu li ih počastiti pićem što su sa zadovoljstvom prihvatile.

Bilo im je drago da su naletile na nekog iz Hrvatske. U opuštenom razgovoru rekle su da su iz Zagreba da su na petodnevnom putovanju i da se sutra vraćaju kući. Još su napomenile da se ovu večer žele ludo zabavit pogotovo sto muževi nisu sa njima na putovanju. Ja sam bacio oko na plavušu(zvat ću je Blonda)jako privlačna i zgodna žena, nekih pedesetak godina, reklo bi se top milf. Bila je odjevena u sexi crnu ljetnu haljinicu ispod koje su se ocrtavale bradavice jer nije nosila grudnjak, u kombinaciji sa štiklama, ta haljina je naglašavala njenu sexualnost.

Večer je prolazila u čavrljanju, smijehu, ispijanju koktela i plesu. Njene prijateljice su primjetila da Blonda i ja opasno koketiramo pa su me malo zadirkivale. Opet smo se našli na podijuma, plesali, mazili se štipkali a onda sam svoje usne spustio na njene sočno je poljubio i šapnuo-"želim da te vodim u moju hotelsku sobu"Samo me pogledala, nasmiješila se, otišla kod frendica nešto im dobacila, vratila se do mene i rekla-"vodi me u hotel"Napustili smo bar i ušli u taxi. Smješteni na zadnjem sjedištu taxija odmah smo se dohvatili i zažvalili.

Spustio sam dlan na njena koljena razmaknuo nogice i gurnuo ruku ispod njene lepršave haljinice. Ups nije nosila gaćice. Dok su nam se jezici isprepretali, moji prsti masirali su i mazili njenu vruću mačkicu. Nježno je stenjala i pohotno me žvalila bilo je očito da je željna kurca. I ja sam se jako napalio i prišapnuo joj-"hoću da mi sad pušiš kurac"Oduvijek me palila ideja da mi neka popuši kurac u taxiju a ovo je bila ta prilika. Bez riječi spustila je glavu, otkopčala mi hlače i izvukla kurac.

Kako sam poprilično obdaren prozborila je-" mmmm kakva kurčina"Počela ga je lizat od glavića do jaja. Blonda je bila očarana mojom kurčinom, sisala ga je lizala, cuclala sa velikom željom. A onda se usnama počela nabijat skoro do jaja. Ni sam ne znam koliko duboko ga je gutala. Savršeno je pušila. Primjetio sam da taxista zabezeknuto škica njenu akciju u retrovizoru. Ona se na ništa nije obazirala i dalje ga je žestoko pušila, pa sam u jednom trenu osjetio da mi navire sperma. Stisnuo sam je za glavu i počeo joj puniti usta.

Odjednom se zagrcnula i trznuala glavom ali je sve gutala. Kad sam se ispraznio u njeno grlo, ono što je iscurilo po kurcu polizala je i isisala ostake sperme iz glavića. Tad smo došli pred hotel, izašli iz taxija i uputili se unutra. Dok smo prolazili pokraj recepcije i išli prema liftu prišapnula mi je-"gorim od želje za tvojom kurčinom"Ušli smo u lift, naslonila je ruke na ogledalo podigla haljinicu naguzila se i rekla-"macane sviđaju li ti se moja maca i guza"Opet sam se napalio od pogleda na njenu izbrijanu pičku i lijepu guzu.

Došlo mi je da je izjebem u liftu ali smo liftom došli na naš kat i žurno krenuli prema sobi. Kao furije uletili smo u sobu i jedno drugo uz poljupce brže bolje počeli skidati. U trenu smo bili goli. Uzeo sam je bacio na krevet i navalio na nju. Prvo sam krenuo od njenih sisa. Lizao sam ih, ljubio, grickao ukrućene bradavice, jednostvno sam uzivo obrađivat njene grudi. Jezikom sam klizao njenim tijelom, stomčićem sve do njene glatke i sređene mačkice. Malo sam joj liznuo nabubreni klitić, razmaknuo prstima usmine i žestoko počeo lizat njen vrući pićić.

Kružio sam po njoj, jezikom prodirao duboko koliko mogu, uživao sam jer volim lizat pičku a po uzdasima i ona je uživala kako je obrađujem. Odjednom me zgrabila za glavu nabila mi je na pičku i sekundu poslije osjetio sam njene sokiće na jeziku. Obilno je svršila pa mi je i lice bilo od njenih sokova. Tad je prozborila-"hoću da me sad jebeš, želim da budem gore da ti se mogu žestoko nabijat na kurac"Okrenuo sam se na leđa a ona se bacila na mene. Iako mi je kurac bio tvrd i nabreknut počela ga je jako nadrkavat i pušit.

Onda se popela na mene, sa kurcem u ruci pomazila je pičku i razmazala je sokićima, namjestila ga na rupicu i klizla unutra. Svakom sekundom sve se brže i jače nabijala i spuštala do jaja. Vrištala je skačući po kurcu. Bila je prava drolja u krevetu, doslovno me jebala pičkom. Jedva sam joj grickao i krotio sise. U jednom trenutku dok se brutalno nabijala i miješala na kurcu, počela se grčiti u licu i glasno urlikat i svršavat. Uz glasan povik-"aaaaaaàaahhhhhhh" svršila jeZbacio sam je sa sebe i rekao joj-"sad ćeš se naguzit, hoću da ti sa guza razvalim pičku"Brzo se okrenula, naguzila uz riječi-"hoću da me odvališ kurcom"Prišao sam joj sa leđa, protrljao kurcom pičku, namjestio ga na rupicu, uhvatio je za bokove i prodro unutra.

Uff kako je kurac klizio vrućom i mokrom pičkom. Bila je glasna, vrištala je, dala je sebi oduška jer mislim da dugo nije bila pošteno izjebana. Sve žešće i brutalnije sam ga zakucavao do jaja. U trenu sam ga izvadio , šamarao je kurcom po guzovima, vratio joj ga u pičku i nabio svom snagom do jaja. Bili smo na vrhuncu, rekao sam -"svršit ću"Samo je glasno rekla-"napuni mi pičku spermom" i dodala -"svršit ću ti na kurcu"Jednom rukom uhvatio sam je za kosu i nategao, drugom sam joj drkao po klitorisu i osjetio eksploziju vulkana u jajima.

Počeo sam joj punit spermom pičku, a on je vriskajući svršavala na kurcu. Bila je žestoko izjebana. Okrenula se prema meni i ozarena i lica rekla-"hvala ti, razvalio si mi kurcom pičku, baš mi je ovo večeras trebalo"Gledao sam kako se moja topla tekućina cijedi iz njene pizde po njenim butinama, dok je meni kurac bio zamazan od sperme i njenih sokića. Uhvatio sam je za kosu povukao dolje i rekao-"hoću da mi poližes spermu sa kurca i jaja, ne smije ni kapljica ostat na njima"Uz smješak odgovorila je-" ohho dragi sviđa mi se kad mi naređuješ, naravno da cu ti svu spermu polizat"Uzivao sam gledat kako razvalči, liže i guta spermu.

Svaki milimetar kurca je oblizala i očistila od sperme. Napokon otišli smo pod tuš, pa u krevet gdje smo se mazlil dok nismo zaspali. Pružili smo jedno drugom vrhunsku večer i jebačinu. Ujutro me probudila, poljubila, ostavila broj telefona i na odlasku rekla-"ovo je naša prva avantura, nadam se ne i posljednja"I nije bila. Bilo je još avantura sa Blondom ali o tome u idućim pričama.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija