Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Blonda part II

Nakon naše slučajne avanture, Blonda i ja smo se vratili svojim obavezama. Živjeli smo u različitim i udaljenim gradovima pa smo kontakt održavali putem poziva, SMS poruka, bilo je tu i naših obostrano golih fotkica a i video poziva gdje smo napaljivali jedno drugo. Dosta smo pričali i o sexu a mene je posebno zanimalo je li ga primila u guzu. Rekla je -" jesam nekoliko puta ali to su bili manji kurčevi od tvog pa nije bio problem" Tad sam joj rekao -"zabit ću ti ga i ja u šupak" a ona se nasmiješila i rekla -" naravno da hoćeš macane" Blonda je bila dugo u braku.

Pričala mi je da je postalo monotono, prešlo u rutinu, izgubila se strast i nije dobijala dovoljno kurca od muža. Ono što se dogodilo između nas dvoje probudilo je njenu divlju strast i htjela je da se naša avantura nastavi. Obećao sam joj romantično putovanje a tu su njene prijateljice Ena i Jasmina koje sam upoznao kad i nju, morale poslužit kao alibi. Kako su često skupa putovale rekla je da će je one pokriti. Rekao sam joj da izabere zemlju gdje ćemo putovati a ostalo prepust meni.

I tako došlo je do tog putovanja. Našli smo se u Zagrebu na aerodromu a tu su bile i te njene dvije frendice koje su putovale na neku drugu destinaciju. Kroz razgovor rekle su mi da im je Blonda do najsitnjih detalja ispričala što se događalo one noći u Barceloni između nas dvoje i odševljeno napomenula kako sam je brutalno iskarao pa su kroz smijeh rekle da bi i one voljele bit takve ljubavnice. I tako poletjeli smo na egzotični otok u Karpijskom moru i nakon višestanog leta napokon sletjeli.

Kroz neko vrijeme bili smo u hotelu osvježili se i odlučili otići na večeru. Blonda se malo duže sređivala u kupatilu ali kad je izašla bila je prava mačka. Raspustila je svoju dugu plavu kosu, obukla sexi providnu ljetnu haljinicu ispod koje su se vidjele tangice, sva se namirisala. Bila je prezgodna milf">milfara. Krenuli smo u restoran, večerali a nakon toga zaputili se u jedan ekskluzivni noćni bar. Dobro smo se zabavljali a onda mi je pala napamet suluda ideja koja je i Blondu oduševila.

Upitao sam konobaricu da li možemo iznajmiti neki VIP prostor gdje ćemo biti sami. Rekla nam je da možemo ali trebamo naručiti bocu pića i nešto nadoplatiti. Pristali smo a ona nas je odvela u jednu lijepu prostoriju iza šanka sa dvije fotelje, kaučom i stolom, izgledalo je kao prostor za privatni striptiz. Konobarica nam je donjela šampanjac, navukla i zakopčala tamne zastore i rekla da nam nitko neće smetati. Dok je muzika vanka treštala ja sam zavaljen u fotelju rekao Blondi da se skine u ritmu muzike.

Jako je palila ideja da ćemo se kresnuti u klubu prepunom ljudi jer nas nisu mogli vidjeti. Lagano se njihala i skinula haljinicu pa tangice. Izgledala je predivno gola sa sređenom izbrijanom pičkom. Nabrzinu sam se skinuo dok je ona prosipala šampanjac po svojim sisama, prišla mi i rekla -"liži ih" Počeo sam obrađivat njene lijepe ne i velike sisice, grizao ih , lizao, ljubio, posipao šampanjcem pa to ponovio sve dok joj bradavice nisu nabrekle i pomodrile. Tad sam legao na kauč, ona na mene u 69-ici i rekla -"obožavam ovu pozu" i nabila mi pičku na lice.

Po kurcu je prosula šampanjac i počela ga lizati. Uff kako joj je jezik klizao od glavića do jaja i nazad pa je vršak jezika gurala u moju rupicu na glaviću a jaja nježno stiskala i mazila ih. Dok se igrala kurcom i jajima ja sam joj žestoko lizao pičku i klitić. Po uzdasima bila je jako napaljena. A onda mi ga je počela pušiti, ne mogu opisat kako je to pohotno radila. Kurčina je nestajala u njenim ustima valjda se nabijala do krajnika. Dok ga je tako pohotno pušila osim pičke počeo sam jezikom prelazit preko cijele njene guze sve do čmara i balavit ga.

Odjednom je izvadila kurac iz usta, okrenula se i rekla -"znam što želiš" dohvatila torbicu izvukla kremicu i nastavila riječima -"dobro mi podmaži šupčić". i opet kurac stavila u usta i nastavila ga pušiti. Istisnuo sam kremicu po prstima i nježno joj nanosio oko čmara a onda dva prsta gurnuo unutra, mazao sa unutarnje strane i malo čačkao njen šupčić. Kurčina je u njenim ustima postala nabreknuta i tvrda ko kamen. Pljusnuo sam je dlanom po guzi i rekao -"ajde naguzi se". Ustala je naguzila se sa štiklama na nogama i rekla -" hoću da me izjebeš ko kurvetinu".

Prišao sam joj zguza, kurcom malo šamarao guzove, glavićem pomazio rupicu i nježno ga utisnuo. Rupica je bila uska pa je trebalo dok glavić prodre. Odmah je vrisnula i nastavila glasno urlikat jer je glavić širio njen šupiči pa mi je sve više kurac prodirao njenim šupkom. Dok sam ga nabijao govorio sam joj -"ubit ću te kurcom droljo" a ona je vriskala uz riječi -"boli me" "to" "nabiji ga jako" "razvali svoju drolju kurčinom". Čupao sam je za kosu, navlačio svom žestinom na kurčinu, bio sam razjareni bik i želio joj razvalit šupak.

Uzela mi je ruku stavila je na njen klitoris i rekla "-trljaj ga jako" Ubrzo je počelo curit iz njene pičke, tresla se i obilno svršavala. Uz njene vriskove šupak se skroz otvorio a onda sam joj ga tako jako nabio do jaja da je zajakuala. Baš je bila glasna da su decibeli vriske bili glasniji od muzike koja je treštala. Napokon izvadio sam joj kurac iz šupka, naciljao njenu pičku, stisnuo je za bokove i gurnuo ga unutra. Uf kako je lako kurac klizao u njenoj vrućoj mokroj i punoj sokića pički.

Uživala je na kurcu i kako joj ga zakucavam brutalno do jaja. Ponovno je svršila i rekla -"napuni mi pičku". Još sam ga par puta zakucao i osjetio kako joj punim mačkicu. Obilno sam svršio, izvadio ga, ona se okrenula polila ga zadnjim kapima šampanjca i nastavila oblizivat uz riječi -"mmmm volim okus tvoje sperme sve ce ti tvoja droljica polizat". Kad je jezikom očistila kurac legla mi je na prsa i rekla -"rasturio si mi obje rupice pogotovo šupak ali uživala sam kao nikad". Blonda je obožavala žestoku jebačinu i da bude brutalno izjebana.

Nakon par minuta obukli smo se i napustili klub uz njeno otežano kretanje hehe. Ovo je bila naša prva od pet noći na putovnju na kojem se još svašta dogodilo

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija