Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Blondinka

Ocjena: 3.7

Napravio sam profil na jednom, kako bi se to po Vuku reklo od sajtova za dejtanje. Uslikao nekoliko selfija svoga tijela, međunožja, kurca i mirovanju i visokom stupnju uzbuđenosti, postavio video pod nazivom „šetam kožicu“ i „tuširanje“ i čekao što će se dogoditi. Uskoro su počele dolaziti prve poruke pa sam, da bih mogao odgovoriti, morao kupiti kredite, premiume ili kako se to već zove. Počeo sam odgovarati pa sam shvatio da tu ima nekoliko problema. Jedan od najvećih je da nemaš pojma koja cura je prava, a koja je lažnjak, zatim nemaš pojma koje poruke admin propušta curama, a koje ne, isto vrijedi i obrnuto, namam pojma primam li uopće sve poruke ili samo selekcionirane. Recimo ima cura profil, piše da je iz Hrvatske, a slika se s Partizanovom kapom, ispod suncobrana od Apatinske pivare i slični biseri. Uglavnom sve se vrti oko toga da kupuješ kredite i trošiš lovu. Shvatio sam da postoje poruke navlakuše, čitaš i zapališ se, uzmeš kredite i onda pišeš curi, a od nje ni trc od odgovora. Vrhunac navlačenja su poruke od cura na čijem profilu piše da su zadnju aktivnost imale pred tridesetak i više dana, a meni poruka došla pred pet minuta. Zainatio sam se da moram pronaći jednu pravu, mora biti i neka prava tu, nisu sve lažnjaci i navlakuše, barem sam vjerovao u to.

Kako sam imao profil na još jednom sajtu, pretražujući sam naišao na sliku cure koja je istu takvu imala na onom drugom, samo pod drugim imenom. Poslao sam joj poruku pitajući je radi li se o istoj osobi i potvrdila je da je to ona. Uputio sam ju da pogleda moje profile i slike na oba sajta i odgovori bi li komunicirala samnom. Sutradan sam primio odgovor da joj se ono što je vidjela sviđa, ali da bi rado i sliku lica, pa sam poslao i to i prošao sam. Dopisivali smo se tako jedno dva, tri tjedna i onda sam ju ja zapitao bi li se mogli sresti ili bi li mi dala adresu- odgovorila je da mi adresu neda jer želi sačuvati svoju privatnost, što mi je bilo malo blesavo jer nisam niti imao namjeru upadati joj nepozvan u stan, a govoriti o zaštiti privatnosti s eksplicitnim slikama lica, tijela, grudi, pičkice na Internetu mi je bilo još blesavije. Predložio sam onda sastanak negdje na „neutralnom terenu“, na javnom mjestu da se upoznamo, popijemo kavu i dogovorimo ili sljedeći spojak, ili zaključimo priču da nisam ja za nju ili ona za mene i svatko na svoju stranu.
Ma dopala mi se, odmah i malo sam se i zatreskao u nju. Bila je blondinka, prirodna ( to sam saznao poslije) lijepih nogu, krasne male guze, grudi čvrsta trojka, areole tamnije, bradavice ko bonbončići, trbuščić ravan, lijep. Dopala su mi se i njena stopala i nožni prsti-nije imala čukljeve.
Da skratim, spojak je uspio, dopao sam se ja njoj i ona meni, proveli smo lijepo, zabavno, veselo i ugodno popodne izmiojenili brojeve mobitela i od tada smo se svakodnevno čuli da bi me ona onda pozvala da dođem k njoj jedne subote pred večer. Čim je to rekla, pomisao na nju u mojim rukama i mene u njenom krevetu rezultirala je buđenjem moga kurca u gaćama. Jedva sam dočekao tu subotu.

Došla je subota, išao sam autom, pogodio iz prve ulicu, pronašao zgradu, parkirao se ispred došao do ulaza, pozvonio na domofon i otvorila mi je. Liftom sam se popeo na njen kat i izašao, hodnik je bio prazana a ona je bila na ulazu u svoj stan samo u kućnoj haljini. Kad sam to vidio već sam zamišljao ono ispod. Sa slika sam znao kako to izgleda samo živo je živo i niti jedna slika ne može dočarati trodimenzionalnost, osjet opipa, miris. Poljubili sam se i uvela me u je u boravak, posjela na trosjed. Rekao sam joj da je jako lijepa i da joj šlafrok lijepo stoji, samo da me zanima ima li što ispod. Vragoljasto se nasmijala i rekla da mogu provjeritiu i sam se uvjeriti što je ispod. Ustao sam privukao ju sebi i nježno poljubio. Uzvratila je poljubac. Razmaknuo sam njenu kućnu haljinu i gurnuo ruku ispod. Pipao sam ju po trbuhu, grudima i bila je potpuno gola. Poludio sam od uzbuđenja. Žestoko sam ju poljubio i ona je uzvratila, počelo je šamaranje mandula jezicima.

Rastvorio sam joj potpuno kućnu haljinu i skliznula je s ramena. Grudi o kojima sam sanjao da ih ljubim dok sam ih gledao na slikama sad su bile tu nadohvat ruke i mojih usta. Ljubio sam ih, gladio, lizao, cuclao i gricka njene pupoljkaste bradavice, bile su nježne i podatne. Zabacila je glavu unatrag i uzdisala. Ponovo sam ju poljubio, dirajući grudi rukama, stičući bradavice među prstima. Povela me je u sobu u kojoj je bio erazvučen trosjed, spreman da se dvije zaljubljene i uzbuđene osobe valjaju po njemu u ljubavnom klinču. Svukla se od kraja i ostala ispred mene potpuno gola, prepuštena mi na milost i nemilost. Zaljubljeno sam ju gledao i dirao rukama tu ljepotu, dok je ona raskopčavala moje hlače, svukla ih zajedno s gaćama, dok sam ja svlačio vestu i košulju tako sam i ostao gol, na njenu milost i nemilost.
Uzela je u ruku mog ljepotana, već lijepo tvrdog i uzdignutog. Nadrkavala ga je prevlačeći rukom kožicu, zatim je kleknula i stavila ga u usta pa ga lickala, cuclala, oblizivala, slinila po njemu, češkajući mi usput jaja. Ustala je i polegnula me na krevet, kleknuvši iznad mene i nabila mi je pičić i guzu na nos, nalaktivši se nastavila je ustima i rukama baviti se mojim macanom, a ja sam se prihvatio lizanja njene pičkice, jezikom razmičući njene roskaste usmine, lizao sam ju od međice do klitića. Rukama sam drepao njenu prelijepu guzu. Mufić je bio po mom ukusu, dovoljno dlakav da mogu čeprkati po smeđim svilenkastim dlačicama. Gurao sam joj jezik u rupicu, gutao svoju slinu i njene sokove, udisao onaj specifičan miris ženske pičke. Bio je to pravi užitak. Lizao sam ju sve jače i jače i osjećao sam kako se počinje grčiti i trzati, prestala je s pušenjem ne puštajući kurac iz ruke, glavu je naslonila na moju butinu. Osjetio sam da se približava svršavanju i pojačao sam intenzitet lizanja, a ona je sve jače i jače jecala, disanje joj je postalo ubrzano i isprekidano i u jednom trenutku se zgrčila, stiskajući mi kurac kao da ga želi iscijediti, prestala disati, dva, tri puta se stresla i srušila na mene. Nije dugo mirovala i onda je rekla da joj ga sda dam, da ga želi u sebi. Ustala je, zamijenili smo se i ona je legla na leđa, a ja sam kleknuo među njene u koljenima savijene i raširene noge.
Konačno će se ostvariti moj san kako ulazim u njen vlažan, topli pičić.

Uzela je u ruku mog macana i gurnula ga u sebe. Bila je toliko navlažena da da sam samo skliznuo unutra. San je postao java, bio sam u njoj. Pička joj je bila uska i topla, osjetio sam svaki njezin djelić. Ljubio sam joj grudi, cuclao bradavice, ljubio nju i lagano sam ga uvlačio i izvlačio, ona mi je zabijala nokte u leđa, navlačila me na sebe, jecala, uzdisala, podizala zdjelicu i nabijajući se na mene. Počeo sam ga sve brže i jače zabijati u nju, kroz zube je protisnula da idem do kraja i da ju napunim, što me je dodatno narajcalo- Bio sam u transui. Ona je stenjala, isprekidano i ubrzano dišući i grčeći se, nabijala se na moj kurac, kojga sam ja iz sve svoje snage nabijao u nju. Najednom se zgrčila, prestala disati, lice joj se izobličilo, bradavice stvrdnule i izbočile, nekoliko se je puta se stresla, cvilila je, vikala, režala. Znao sam da svršava i ja nisam mogao više izdržati. Svršio sam u nju s osjećajem kako moja sperma provaljuje iz mojih jaja i razbija se o stijenke njene pičke. Srušio sam se na nju, zaglili smo se i ljubili. Znao sam da to gotovo i da je to samo kratka stanka, mali odmora prije nastavka. Želja je bila prejaka i znali smo da će to trajati. Nije nam u tom trenutku bilo važno koliko, jedino važno je bilo da smo zajedno i da nam jelijepo.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Samo za punoljetne osobe

Ukoliko niste punoljetna osoba molimo Vas da odmah napustite stranice!

Nemam 18 godina