Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Bolesna frendica

Jedan dan mi se moja dobra frendica Anita, javila da je jako bolesna i da li bi joj mogao donijeti nešto iz apoteke. Rekao sam joj da nema problema, pa ću doći kad budem išao sa posla.

Inače, Anita je bila komad od ženske, sa navalom udvarača, ali nikad ništa nije bilo njoj po volji. Uvijek je za svakoga imala zamjerke. Ja i ona smo bili više onako, kao brat i sestra, i jako dobri frendovi. Mada sam ponekad imao maštarije u vezi nje, ali je na tome i ostalo. Njena duga crna kosa koja je njoj pristajala s obzirom na njenu visinu, te vitko tijelo sa izraženim sisama i malom mišićavom guzom često su budili moju maštu. Nebrojeno puta sam zamišljao njene usne oko mog kurca, ili moj kurac između njenih sisa. Koliko sam puta poželio zaviriti ispod njenih kupaćih gaćica i liznuti njenu picu, ali.. eto nikad ništa od toga.

I tako, eto mene po povratku sa posla, stao sam u apoteci i nakupovao dosta toga, te se uputio kod Anite. Kad sam pozvonio čuo sam slabašni 'Naprijed', te sam ušao. Interesantno je kako se može osjetiti onaj miris bolesti, baš kao kad uđeš u bolnicu. Tako je bilo i sada u njenom poluzamračenom stanu, uz ionako dosadan jesenji kišni dan, pa sam prvo otvorio prozor.

- Ti nisi normalan.. zatvaraj to! ! -čuo sam njen promukao glas i onda ju zamjetio na trosjedu u dnevnom zamotanu u dekicu, sa raščupanom kosom i crvenim nosom, te očima, nimalo sexy.
- Ma daj.. pa mora malo svježeg zraka ući unutra, ovdje je kao u kokošarniku zagušljivo -rekao sam i pokazao oko sebe.
- Hoćeš reći da sam smrdljiva? ! ? -gledala me onim svojim crvenim očima i prepoznao sam njenu svađalačku facu, pa sam se samo nasmješio.
- Ne draga moja, ali.. -malo sam karikirano omirisao zrak, te ju podbo- malo tuširanja ti ne bi bilo na odmet.. -brzo sam nestao u pravcu kuhinje i počeo joj spremati čaj zagrijavši vodu u kotliću, tako da ju nisam čuo kako gunđa.

Vrativši se sa šalicom vručeg čaja i medom sa strane, te polovicom limuna našao sam ju u sjedećem položaju. Njena duga crna kosa je bila sva sljepljena i nekako razbarušena, a ni miris joj nije bio nešto, pa sam znao da je to od preznojavanja. Pogledao sam ju procjenjujući situaciju i na kraju rekao:

- Tebi stvarno treba dobar i vruči tuš.
- Ti nisi normalan -prograktala je onim svojim promuklim glasom, a onda bespomoćno zacvilila- Pa vidiš da ne mogu ni stajati, a kako ću se oprati? ! ?
- Hmmm.. u najgorem slučaju ću te ja oprati -rekao sam nakon kračeg razmišljanja.
- Tiii? ? ? ? -gledala me je onim svojim mutnim očima- Sad stvarno znam da nisi normalan..
- Hajde diži se.. -rekao sam i podigao ju sa trosjeda tako da je ostala samo u pidžami i poveo sam ju do kupaonice.

Išla je nevoljko i gunđajući, ali nisam popuštao. Pomogao sam joj da se skine i sad je bila gola pred menom, pa sam ju odmah potjerao u tuš kabinu i pustio toplu vodu. Stajala je pod tušem kao pokisli psić, pa sam vidio da nema namjeru da se nasapuna i opere. Bez razmišljanja sam skinuo sve sa sebe i ušao unutra, a ona me gledala sa čuđenjem, ali nije protestirala. Uzeo sam gel za tuširanje i počeo joj trljati leđa, a ona se samo naslonila na zid dok sam joj ja sapunao leđa i trljao ju. Neizbježno sam došao do njene guze i počeo ju prati, pa sam neminovno ušao rukama između njenih nogu i počeo joj trljati picu i guzu sa sapunicom. Ona je samo duboko uzdahnula i vidio sam kako je stisla šake. Nastavio sam ju trljati i onda sam čućnuo kako bi joj i noge nasapunao. sad mi je njena guza bila u visini očiju i nikad tako bliže kao sada. Pogledao sam između svojih nogu i vidio da mi kurac strši u zrak, napet i sav isplepleten venama u punoj dužini svojih dvadesetak centimetara i sedam u promjeru. Okrenuo sam ju i uspravio se, a njoj je mokra kosa prekrivala lice, dok su joj bradavice bile napete na okruglim sisama, koje su malo visile ali ne previše. Počeo sam joj sapunati grudi i ramena, pa krenuo niz trbuh, a ona je razmakla kosu sa lica i pogledala u mene i na niže, te se zabezeknula vidjevši moj napeti kurac:

- Isuse, Darko? ! ? Pa nisi valjda.. -gledala me, a ja sam samo slegnuo ramenima i spuštao se rukom do njenog trbuha, a onda i niže dok nisam došao do klitorisa.

Trznula se i uzdahnula duboko, a ja sam joj počeo trljati klitoris, dok su joj bradavice postajale sve tvrđe i tvrđe. Zatim ni je jedan prst samo kliznuo u njenu picu i zadrhtala je, pa se primila za moja ramena, a ja sam ju počeo jebati onim prstom, te sam dodao još jedan. Stenjala je glasno dok sam ju jebao prstima, a vruča voda je curila po nama. Privukao sam ju k sebi i sad sam osjećao njene tvrde bradavice na mojim prsima. Zagrlila me i sad mi je stenjala na uho, a onda sam samo čuo:

- Jebi me.. mmm.. daj.. . jebi me..

Podigao sam joj nogu u zrak i namjestio kurac na ulaz u njenu picu i lagano ga gurnuo. Kliznuo je bez problema u njenu vrelu picu, ali mislim, stvarno vrelu, tako da sam znao da ima tempereaturu i bez mjerenja na toplomjer. Uostalom, moj kurac je sad glumio toplomjer. Počeo sam ju lagano jebati dok se ona držala za moj vrat i slabašno zabijala nokte u njega. Uskoro se počela tresti, pa sam shvatio da je svršila, te sam izvukao kurac iz njene pice i zatvorio vodu. Obrisao sam ju ručnikom i onda ju ogrnuo onim velikim za plažu, te ju poveo do sobe. Kad smo ušli u sobu polegao sam ju golu u krevet i smjestio se kraj nje. Samo me upitala:

- Šta namjeravaš?
- Moram te dobro preznojiti -rekao sam i počeo joj milovati sise, a onda sam lagano ruku spustio između njenih nogu i počeo joj trljati picu.
- Mmmm.. i ti ćeš se zaraziti.. -lagano je promrmljala, pa nsatavila uživati sa mojom rukom na njenoj pici.

Trljao sam ju sve jače, a ona je sve jače i jače stenjala, pa sam ju uskoro doveo do novog orgazma, ali je ovaj bio puno obilniji jer je zašpricala sve oko sebe. Zatim sam se prebacio između njenih nogu i ponovo joj ga zabio u njenu picu što je popratila dubokim uzdahom. Sad sam ju jebao žešće nego u kupaonici, pa sam joj ga zabijao do jaja koja su lupkala po njenoj guzi. Nije mi trebalo dugo i uskoro sam počeo svršavati napunivši joj picu vrelom spermom, jer sam ga zaboravio izvaditi na vrijeme. Nije se nimalo bunila zbog toga, dapače, bilo joj je drago.

Nakon toga smo legli jedno kraj drugoga, tj ona okrenuta meni leđima, a ja sam ju zagrlio i priljubio se uz nju. Kako se svako toliko micala moj kurac se probudio i uskoro je opet bio tvrd, a ona je samo prokomentirala:

- Nije ti dosta, ha?

Ja sam se samo nasmijao i malo spustio niže, te sam joj ga ugurao onako s boka u picu i počeo ju lagano jebati. Uzdisala je i prebacila nogu preko mojih, tako da mi je olakšala da ulazim u nju bez poteškoća. Nije trebalo dugo da nakon polaganog seksa krenemo u brzi seks. Uskoro smo oboje bili mokri od znoja, a ja sam ju i dalje pumpao kao lud. Ona je svršila već dva puta dok sam ja nakon dobrih dvadesetak minuta počeo puniti ponovo njenu picu. Ostali smo ležati spojeni još neko vrijeme, a onda sam morao ići kući, te sam joj za kraj skuhao ponovo čaj. Ona se onako gola zamotala u deku i legla na trosjed, a ja sam joj upalio TV, poljubio ju i otišao kući.

Drugi dan sam se probudio sa temperaturom i sve me živo boljelo, pa sam znao da sam dobio gripu, a kad me Anita veselo nazvala i rekla da je bolje, prasnula je u smijeh kad je skužila šta se dogodilo, ali mi je obečala da će doći poslije do mene.
I došla je, dobro me preznojila i ispraznila mi jaja, samo jednom, jer nikako da svršim iako je stajao uspravno. Samo se smijala tome, jer smo barem imali sigurni seks.
Od toga dana nismo više prijatelji, sad smo cura i dečko koji se jebu čim se ukaže čisti zrak, mada smo se znali pojebati i u autu na parkingu dok su ljudi prolazili okolo, ali nas je to samo dodatno palilo. I da, redovno se praznim u njenu picu, a u zadnje vrijeme od kada je otkrila da je u drugom stanju u njenu guzu, jer je otkrila čari analnog seksa i sad ju obavezno moram pojebati u guzu i napuniti ju vrelom spermom.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija