Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Bolje spoznavanje soseda

No, tako kot vsako noč smo tudi pse sprehajali skupaj, vendar bi pred skupnimi sprehodi popili z njo ali pri meni doma. In tako nekega večera pride k meni in pozvoni, spustim jo in nam prinese kavo. Usedla se je, slekla jakno in pod srajco ni nosila modrčka, zato so se srajce odlepile od majice.

In nosila je gamaše in videl sem orisane tangice. Spodaj sem imela trenirko in moj kurac se je dvigal kot še nikoli. Pogovarjali smo se, pili kavo in šli na sprehod s psi. Sedeli smo na klopi in pustili pse na travnik. Vprašala me je, kako čudno je bilo, ko smo bili pri meni, rekel sem ji, naj ne nosi modrčka in da je čudno, zato me je vprašala "ali misliš, da sem ga slučajno pozabila?" in me prijel za kurac.

Poljubila me je in se usedla v moje naročje in me objela. Vzela je moj kurac in ga rahlo stisnila. Natrpala mi je sise v obraz, jaz pa sem jo prijel za rit, da je vstala in smo se odpravili domov. Mislil sem, da jo bom pofukal, vendar je odšla do hiše in me pozdravila kot še nikoli.

Vezala sem psa in odšla do hiše. Šel sem na stranišče, da bi se odrinil in zaslišal zvonec na vratih, a sem skoraj prišel. Stara dama jo je spustila v mojo sobo in ji rekla, naj počaka, čez vrata pa mi je rekla, naj pohitim, ker me je Martina čakala v sobi. Takoj sem vstal, izstopil iz stranišča in šel v sobo ter zagledal Martina, ki je ležal na moji postelji, z roko je drgnila svojo muco po tangicah, ki jih je nosila.

Ko me je zagledala, je zaklenila vrata sobe, skočila name in me vrgla na posteljo. Slekla mi je trenirko in mi jo začela kaditi. Počutil sem se, kot da bom vzletel. Slekla mi je srajco in mi odtrgala joške, jaz sem se nakopal na njene joške in me začel poljubljati.

Slekla se je povsem gola, nato pa je slekla tudi mene. Zgrabila me je in mi dala kurac v pizdo, skočila mi je na kurac kot še nobena. Njene joške so poskočile in to me je še bolj pohotilo, poljubil sem ji bradavičke in ji lizal joške. Začutil sem njeno prihajanje, ustavila se je v pozi 69 in obliznila sem ji muco, bila je tako mokra, kot da bi jo imel jezik, medtem ko sva se poljubljala.

Vstala je, jo kadila še nekaj sekund in se obrnila okoli mene. Bilo je tako tesno, da sem ga moral namazati s smetano, da sem dobil kurac. Zakričala je in rekla "to, tisto, tisto", zato sem se strmoglavil v njeno rit in nato izdihnila. Vzel sem ga in bil je tako dvignjen, imel sem občutek, da bi ga lahko jebal cel dan.

Vrgla se je na posteljo, razširila noge in prste potisnila v pizdo. Obliznil sem ji pizdo in zavpil »potisni«, takoj sem vstal in ji jo začel potiskati, se hkrati smejal in kričal. Polizal si ji joške, tako da sem jo prijel za obe joški, jih stisnil in potisnil tako močno, da sem jo popolnoma zlomil, čez nekaj minut sem ga vzel ven, ona pa je vstala in me stisnila ter ga spet potisnila vanjo kreten.

Zakričala je in rekla, da želi še več. Dala sem ji jo, kolikor sem lahko. Vzel sem ga ven, se vrgel na posteljo in moj kurac je bil še vedno pokonci. Ležala je na meni in me poljubila približno deset minut, nato pa se spustila malo nižje, mi jo pokadila in odrinila, kot da se sploh ne bi zajebali.

Komaj sem končal in sedela je na mojem kurcu, me gledala in se dotikala mojega trebuha. Vstala je, se oblekla in pustila moje tangice na postelji. Odklenila je sobo, me poljubila in odšla. Sledil sem ji in rekla mi je, da bomo to storili še enkrat, smejala se mi je in mahala.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija