Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Bolje upoznavanje sa susjedom

Pa kao i svaku večer skupa smo šetali pse, ali bi prije šetnje skupa kod nje ili kod mene kući popili piće.

I tako jednu večer dolazi ona kod mene i pozvoni, ja ju pustim i donesem nam kavu. Sjela je, skinila jaknu a ispod majce nije nosila grudnjak, pa su joj se sise otisnule od majcu. A na sebi je imala i tajice i vidio sam ocrtane tange. Ja sam na sebi dolje nosio trenirku i digao mi se kurac kao nikada do sad. Popričali smo, popili kavu i otišli šetati pse. Sjeli smo na klupicu i pustili pse na livadu. Pitala me kako sam je to čudno gledao kad smo bili kod mene, rekao sam joj da ne nosi grudnjak i da mi je bilo čudno, pa me pitala " misliš da sam ga slučajno zaboravila?" te me uhvatila za kurac. Poljubila me i sjela mi je u krilo pa me zagrlila. Primila me za kurac i lagano ga stiskala.

Nabila mi je sise u lice, i uhvatio sam ju za guzicu pa je ustala i krenuli smo kući. Mislio sam da ću je jebat al je otišla u kuću i pozdravila me je kao nikad do sad. Svezao sam psa i otišao u kuću. Otišao sam u WC drkat i cuo sam zvono na vratima, al samo sto nisam svršio. Moja stara ju je pustila u moju sobu i rekla joj da pričeka, a meni je preko vrata rekla da požurim jer me Martina čeka u sobi. Odma sam ustao, izašo iz WCa i otišo u sobu i vidim Martinu kako leži na mom krevetu, a rukom je trljala pičku preko tangi koje je nosila. Kad me je vidila zaključala je vrata od sobe, skočila na mene i bacila me na krevet. Skinula mi je trenirku i počela mi ga je pušiti. Osjećao sam se ko da ću poletit.

Skinula je majcu i sisama mi je drkala, svršio sam joj po sisama i krenula me ljubiti. Skinula se skroz gola, pa je onda i mene skinula. Zbarila me je i stavila mi kurac u njenu pičku, skakala je po mome kurcu kao nijedna do sada. Sise su joj skakale i to me je još više napaljivalo, ljubio sam joj bradavice i lizao joj sise. Osjetio sam kako je svršila, stala je u pozu 69 i lizao sam joj pičku, bila je tako vlažna kao da je njen jezik dok se ljubimo. Ustala je, pušila mi ga je još par sekundi i okrenula mi svoju guzicu. Bila je tako tjesna da sam je moro namazat kremom da bi kurac ušo. Vrištala je i govorila "to, to, to" pa sam joj svršio u šupak i onda je izdahnula. Izvadio sam ga i bio je tako dignut, imao sam osjećaj da bi ju mogao jebat cjeli dan. Bacila se na krevet, raširila noge i gurala si je prste u pičku. Lizo sam joj pičku i zaderala se "gurni ga" i odmah sam usto i počeo sam joj ga gurati, smijala se i vrištala u isto vrijeme. Lizala si je sisu pa sam je uhvatio za oba dvije sise, stisno sam ih i tako sam joj ga guro da sam ju razvalio skroz, nakon par minuta sam ga izvadio i ona je ustala i naguzila mi se, i opet sam joj ga guro u šupak. Vrištala je i govorila da želi još. G

uro sam joj ga koliko god sam mogao. Izvadio sam ga, i bacio se na krevet a kurac mi je još uvjek bio dignut. Legla je na mene i ljubila me desetak minuta, pa se spustila malo niže, pušila mi ga je i drkala kao da se nismo ni jebali. Jedva sam svršio i sjela mi je na kurac, gledala me je i dirala po trbuhu. Ustala se, obukla i ostavila mi je tange na krevetu. Otključala je sobu, poljubila me i izašla. Ispratio sam je i rekla mi je da ćemo to ponoviti, nasmijala mi se i mahnula.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija