Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Bolje upoznavanje sa susjedom

Ocjena: 3

Pa kao i svaku večer skupa smo šetali pse, ali bi prije šetnje skupa kod nje ili kod mene kući popili piće.

I tako jednu večer dolazi ona kod mene i pozvoni, ja ju pustim i donesem nam kavu. Sjela je, skinila jaknu a ispod majce nije nosila grudnjak, pa su joj se sise otisnule od majcu. A na sebi je imala i tajice i vidio sam ocrtane tange. Ja sam na sebi dolje nosio trenirku i digao mi se kurac kao nikada do sad. Popričali smo, popili kavu i otišli šetati pse. Sjeli smo na klupicu i pustili pse na livadu. Pitala me kako sam je to čudno gledao kad smo bili kod mene, rekao sam joj da ne nosi grudnjak i da mi je bilo čudno, pa me pitala " misliš da sam ga slučajno zaboravila?" te me uhvatila za kurac. Poljubila me i sjela mi je u krilo pa me zagrlila. Primila me za kurac i lagano ga stiskala.

Nabila mi je sise u lice, i uhvatio sam ju za guzicu pa je ustala i krenuli smo kući. Mislio sam da ću je jebat al je otišla u kuću i pozdravila me je kao nikad do sad. Svezao sam psa i otišao u kuću. Otišao sam u WC drkat i cuo sam zvono na vratima, al samo sto nisam svršio. Moja stara ju je pustila u moju sobu i rekla joj da pričeka, a meni je preko vrata rekla da požurim jer me Martina čeka u sobi. Odma sam ustao, izašo iz WCa i otišo u sobu i vidim Martinu kako leži na mom krevetu, a rukom je trljala pičku preko tangi koje je nosila. Kad me je vidila zaključala je vrata od sobe, skočila na mene i bacila me na krevet. Skinula mi je trenirku i počela mi ga je pušiti. Osjećao sam se ko da ću poletit.

Skinula je majcu i sisama mi je drkala, svršio sam joj po sisama i krenula me ljubiti. Skinula se skroz gola, pa je onda i mene skinula. Zbarila me je i stavila mi kurac u njenu pičku, skakala je po mome kurcu kao nijedna do sada. Sise su joj skakale i to me je još više napaljivalo, ljubio sam joj bradavice i lizao joj sise. Osjetio sam kako je svršila, stala je u pozu 69 i lizao sam joj pičku, bila je tako vlažna kao da je njen jezik dok se ljubimo. Ustala je, pušila mi ga je još par sekundi i okrenula mi svoju guzicu. Bila je tako tjesna da sam je moro namazat kremom da bi kurac ušo. Vrištala je i govorila "to, to, to" pa sam joj svršio u šupak i onda je izdahnula. Izvadio sam ga i bio je tako dignut, imao sam osjećaj da bi ju mogao jebat cjeli dan. Bacila se na krevet, raširila noge i gurala si je prste u pičku. Lizo sam joj pičku i zaderala se "gurni ga" i odmah sam usto i počeo sam joj ga gurati, smijala se i vrištala u isto vrijeme. Lizala si je sisu pa sam je uhvatio za oba dvije sise, stisno sam ih i tako sam joj ga guro da sam ju razvalio skroz, nakon par minuta sam ga izvadio i ona je ustala i naguzila mi se, i opet sam joj ga guro u šupak. Vrištala je i govorila da želi još. G

uro sam joj ga koliko god sam mogao. Izvadio sam ga, i bacio se na krevet a kurac mi je još uvjek bio dignut. Legla je na mene i ljubila me desetak minuta, pa se spustila malo niže, pušila mi ga je i drkala kao da se nismo ni jebali. Jedva sam svršio i sjela mi je na kurac, gledala me je i dirala po trbuhu. Ustala se, obukla i ostavila mi je tange na krevetu. Otključala je sobu, poljubila me i izašla. Ispratio sam je i rekla mi je da ćemo to ponoviti, nasmijala mi se i mahnula.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Samo za punoljetne osobe

Ukoliko niste punoljetna osoba molimo Vas da odmah napustite stranice!

Nemam 18 godina