Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

bolni provod

Ocjena: 3.6

Tina je bila snažne građe tijela,obožavala je sado-mazo sex i domina je bila po zvanju. Tim poslom se bavila već punih dvadeset pet godina i profesionalno je snimala filmove za odrasle i svi njezini filmovi bili su sado-mazo sadržaja te su prikazivali scene žestokog bičevanja,šibanja,šamaranja po licu,vučenja za testise,vezanja i gaženja sa štiklama po cijelom tijelu. Ona je u tim filmovima uživala više nego itko ko je s njom snimao filmove takvog žestokog karaktera,posebno zato jer je obožavala mučiti i udarati gole muškarce, te je posebno uživala u njihovom mučenju i boli koje im je svakodnevno nanosila tijekom snimanja na poslu.

Tina je bila snažne građe tijela,obožavala je sado-mazo sex da je Tina bila luda za sado-mazo sexom i dominiranjem nad nekim koliko je stvarno bila. Ta tajna je bila da je Tina imala ogromnu kuću staru više od pedeset godina sa preko petsto kvadrata i podrumom koji je bio sakriven duboko pod zemljom i koji je bio izvrsno izoliran sa debelim, željeznim,neprobojnim vratima koja nisu propuštala nikakav zvuk,ni viku,ni svakodnevne udarce,ni vrištanje, ni bilo kakav drugi zvuk,tako da se mogla u miru posvetiti svojem robu i kažnjavati ga i mučiti do mile volje bez straha da će netko ćut zvukove koji su dopirali iz podzemlja.

Podrum je zapravo bio sado-mazo tamnica gdje je Tina svaki dan poslije posla mučila i kažjnavala svojeg roba kojeg je upoznala na poslu i koji je pristao biti njen vlastiti poslušni rob i živjeti sa njom u toj kući koju je ona naslijedila od svojih roditelja.

Baš kao svaki drugi dan tako se Tina vratila i tog poslijepodneva svojoj kući i njezinoj tannici,ali za razkiku od prethodnih dana,tog dana je bila posebno nabrušena i zainteresirana za žestoko mučenje i kažnjavanje svojeg roba koji je čekao u tamnici spreman na žestoke šamare po licu,bolno vučenje za kurac i ekstremno bičevanje po goloj stražnjici,prsima i leđima od svoje gospodarice koja je izgledala zaista sexi bez obzira na njene godine.

Tina je ušla u kuću u predsoblje,glasno zalupila ulaznim vratima te ih potom zaključala i izvadila ključ iz brave bacivši ih na stol. Spustila je rolete na prozorima, zamračila cijelu kuću te se potom presvlačeći se u svoj sexi kožni kostim za posebne namijene uputila u tamnicu gdje ju je čekao njen nepokorni rob kojeg je trebala dobro kaznit.

Otključala je tamnicu i stepenicama se polako spuštala u podzemlje tamnice,promatrajući roba u kavezu zavezanog lisicama. Zaključala je tamnicu, otključala kavez,izvela van roba,te ga skinula skroz do gola,bacivši njegovu odjeću sa strane.

- Klekni i moli da te kaznim po goloj guzici sa šibom,pa da naučiš što smiješ a što ne smiješ! - povikala je.

Rob je učinio kako mu je naredila njegova gospodarica i u slijedećem trenutku već je bio zavezan i nagužen preko kozlića za preskakivanje. Gospodarica je žestoko zamahnula šibom po zraku rekavši robu poslijednje riječi prije vruče kazne po goloj stražnjici.

- Ovo će ti biti još jedna dobra lekcija za ubuduće da naučiš kako se treba ponašati i što smiješ učiniti,a što ne, sad ćeš dobiti svoje zaslužene batine po guzici i osjetiti na vlastitoj koži kako boli neposlušnost! - rekla je.

Još je jednom zamahnula šibom po zraku,čuo se fijuk,a nakon njega još jedan,ali ovog puta šiba je žestoko udarila po stražnjici i čuo se bolan uzvik. Nakon udarca ostao je trag tanke šibe,čuo se još jedan fijuk,pa udarac šibe po stražnjici te nakon toga bolan urlik koji je bio popračen gospodaričinim smijehom.

- Boli te jelda?e pa znaj da si ovo zaslužio i da će te od sada još jače boljeti,jer ču te tako dugo tuči po guzici dok ne strgam šibu na tebi. - rekla je to smijući se njegovoj boli i njegovom urliku nakon svakog dobivenog udarca šibom.

Snažno je podigla ruku u zrak i ponovno udarajući ga šibom sad još jače nego prije. Kroz zrak se čulo fijukanje šibe i udarci koji su se nizali po stražnjici pračeni svaki sa bolnim zapomaganjem.

Tina je sve jače zamahivala i tukla sve jače svog roba šibom kojemu su se sve jače poznali otisci šibe i masnice na stražnjici.

- Što si tražio, to si dobio,nadam se da uživaš u ovoj kazni i da si dovoljno izdržljiv jer ja beskrajno uživam u ovom i ne mislim te tako skoro prestat tući,još će ovo dugo potrajati prije nego što stanem... - rekla je Tina sva zadihana i mokra sva od znoja,mašući šibom ko podivljala i tukući krvnički svojeg roba po guzici sada već prepunoj masnica i otisaka šiba.


Slijedila je kratkotrajna stanka između koje si je gospodarica svukla svoj oznojeni, kožni kostim i ostala potpuno gola ne imajući na sebi ni jedan komad odjeće,jer joj je bilo jako vruče i nije više mogla imati kostim na sebi. Sada potpuno gola još je jače udarala šibom svog roba nego prije,a znoj joj je curio niz lice i grudi, cijelo tijelo bilo joj je mokro i oznojeno od šibanja roba. Udarce je fokusirala po sredini stražnjice i golim mišičavim nogama,trudeći se postići što jače i bolnije udarce.

Uslijedila je serija posebno jakih udaraca šibom po golim nogama. Nakon svakog udarca ostajala bi tanka ljubičasta crta,a rob se sav tresao i nije više mogao podnijeti bolno godpodaričino šibanje.

- Gospodarice prestanite me šibat,obečavam da ču se popraviti i slušati vas nadalje. -
grcao je sav u suzama rob preklinjući gospodaricu da stane,ali ona mu odvrati okrutno:

- Varaš se ako misliš da ću past na tvoje suze i prestat te tući šibom,još će mnogo šiba pasti po tvojoj zločestoj guzi,trebao si mislit na početku da ćeš tako završit,tako završavaju svi neposlušni i zločesti robovi, dobivajući batine po goloj guzi kako bi se popravili.

- Auuuuuu,jako peće,boli,molim vas stanite gospodarice,bit ću dobar,budite milostivi,smilujte se gospodarice,molim vas. - vikao je.

- Nemam ja milosti za takve kao što si ti,samo oštru šibu za tvoju zločestu guzicu da te nauči pameti i poslušnosti,ove batine ćeš si dobro upamtit, nećeš moći sjediti tjedan dana nakon ovako dobrih batina,sada ćeš naučiti na teži način šta znači biti neposlušan svojoj gospodarici. - nastavila je.

Gospodarica je uzela drugu šibu i sada šibala iz sve snage po guzici i nogama,ostavljajući jake masnice po koži.
Nakon duljeg šibanja gospodarica je uzela kožni bič u ruke,a šibu ostavila sa strane,bio je namijenjen za potjerivanje konja. Gospodarica mu je najavila što kani s tim bičem.

- Sad ćeš dobiti poseban tretman za svoja gola leđa,baš me zanima kako ćeš ovaj bič podnijeti bezobrazniče jedan. - govorila mu je.

Zamahnula je snažno bičem i udarila roba po leđima iz sve snage,rob je zastenjao od boli u suzama. Gospodarica ga je žestoko bičevala i nanosila mu jaku bol. Nakon dugog bičevanja po leđima priđe mu naprijed,ostavi bič na stolu,utrlja dlan o dlan i opali mu snažan šamar po licu tako jak da su se zabijelili njezini prsti,a njemu na licu osta snažan otisak njezinih prstiju.
Primila ga je za kurac,dlakav i nabrekao i jako povukla prema sebi,držeči ga u tom položaju rekavši mu:

- Sad ćeš lijepo za kraj pokupit dobre šamarčine da ti uđe u sjećanje ovo poslijepodne i da nikad ne zaboraviš ovu kaznu.

Odmakla se od njega za jedan korak,namijestila mu lice,podigla ruku visoko u zrak i snažno ga ošamarila po licu, naizmjence šamarajući lijevu,pa nakon toga desnu stranu. Nakon svakog udarca ostajali su njezini prsti na licu,crveni i užareni. Dosta ga je dugo šamarala,a nakon nekog vremena se napokon umorila i stala.

- Još nismo gotovi za danas... - rekla je smiješeći se vragolasto. Uzela je vibrator sa stola i pogurala mu u usta govoreći:

- Ajde poslušna kurvice liži,jebi me,da to,ok a sad ćeš malo dobit od iza.

Prišla mu je sa leđa i jebala ga u čmar,glasno se smijući.
Za kraj mu je priredila posebnu poslasticu,naredila mu je da joj poliže njezino golo,mokro, oznojeno tijelo. Rob je poslušno izvršio naredbu i tada je rekla da je završila s njim i neka dobro upamti ovo popodne. Ponovno ga je zaključala u njegov kavez,stavila lisice na ruke,uzela ključ i počela ponovno oblačit na sebe onaj isti kožni kostim s kojim je došla. Kad se obukla,ostavila ga je samog dolje u tamnici mahnuvši mu i obečavajući da će sutra ponovit istu terapiju. Okrenula je ključ u bravi i zaključala tamnicu zadnji put bacivši pogled na svog izmlačenog roba kroz ključanicu, i tad je vidjela,njezin rob i dalje je cvilio i stenjao.

Odmaknuvši se od podruma i popevši se stubama koje su vodile na kat spavaće sobe,u mislima je opet ispočetka vrtjela taj isti film od tog popodneva i skroz do navećer razmišljala je o robu i slatkoj popodnevnoj zabavi,a u noći je sve to opet sanjala!

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Pristup ovoj web stranici dozvoljen je samo punoljetnim osobama

Da li ste stariji od 18 godina?
Nemam 18 godina