Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

bolni provod

Tina je bila snažne građe tijela,obožavala je sado-mazo sex i domina je bila po zvanju. Tim poslom se bavila već punih dvadeset pet godina i profesionalno je snimala filmove za odrasle i svi njezini filmovi bili su sado-mazo sadržaja te su prikazivali scene žestokog bičevanja,šibanja,šamaranja po licu,vučenja za testise,vezanja i gaženja sa štiklama po cijelom tijelu. Ona je u tim filmovima uživala više nego itko ko je s njom snimao filmove takvog žestokog karaktera,posebno zato jer je obožavala mučiti i udarati gole muškarce, te je posebno uživala u njihovom mučenju i boli koje im je svakodnevno nanosila tijekom snimanja na poslu.

Tina je bila snažne građe tijela,obožavala je sado-mazo sex da je Tina bila luda za sado-mazo sexom i dominiranjem nad nekim koliko je stvarno bila. Ta tajna je bila da je Tina imala ogromnu kuću staru više od pedeset godina sa preko petsto kvadrata i podrumom koji je bio sakriven duboko pod zemljom i koji je bio izvrsno izoliran sa debelim, željeznim,neprobojnim vratima koja nisu propuštala nikakav zvuk,ni viku,ni svakodnevne udarce,ni vrištanje, ni bilo kakav drugi zvuk,tako da se mogla u miru posvetiti svojem robu i kažnjavati ga i mučiti do mile volje bez straha da će netko ćut zvukove koji su dopirali iz podzemlja.

Podrum je zapravo bio sado-mazo tamnica gdje je Tina svaki dan poslije posla mučila i kažjnavala svojeg roba kojeg je upoznala na poslu i koji je pristao biti njen vlastiti poslušni rob i živjeti sa njom u toj kući koju je ona naslijedila od svojih roditelja.

Baš kao svaki drugi dan tako se Tina vratila i tog poslijepodneva svojoj kući i njezinoj tannici,ali za razkiku od prethodnih dana,tog dana je bila posebno nabrušena i zainteresirana za žestoko mučenje i kažnjavanje svojeg roba koji je čekao u tamnici spreman na žestoke šamare po licu,bolno vučenje za kurac i ekstremno bičevanje po goloj stražnjici,prsima i leđima od svoje gospodarice koja je izgledala zaista sexi bez obzira na njene godine.

Tina je ušla u kuću u predsoblje,glasno zalupila ulaznim vratima te ih potom zaključala i izvadila ključ iz brave bacivši ih na stol. Spustila je rolete na prozorima, zamračila cijelu kuću te se potom presvlačeći se u svoj sexi kožni kostim za posebne namijene uputila u tamnicu gdje ju je čekao njen nepokorni rob kojeg je trebala dobro kaznit.

Otključala je tamnicu i stepenicama se polako spuštala u podzemlje tamnice,promatrajući roba u kavezu zavezanog lisicama. Zaključala je tamnicu, otključala kavez,izvela van roba,te ga skinula skroz do gola,bacivši njegovu odjeću sa strane.

- Klekni i moli da te kaznim po goloj guzici sa šibom,pa da naučiš što smiješ a što ne smiješ! - povikala je.

Rob je učinio kako mu je naredila njegova gospodarica i u slijedećem trenutku već je bio zavezan i nagužen preko kozlića za preskakivanje. Gospodarica je žestoko zamahnula šibom po zraku rekavši robu poslijednje riječi prije vruče kazne po goloj stražnjici.

- Ovo će ti biti još jedna dobra lekcija za ubuduće da naučiš kako se treba ponašati i što smiješ učiniti,a što ne, sad ćeš dobiti svoje zaslužene batine po guzici i osjetiti na vlastitoj koži kako boli neposlušnost! - rekla je.

Još je jednom zamahnula šibom po zraku,čuo se fijuk,a nakon njega još jedan,ali ovog puta šiba je žestoko udarila po stražnjici i čuo se bolan uzvik. Nakon udarca ostao je trag tanke šibe,čuo se još jedan fijuk,pa udarac šibe po stražnjici te nakon toga bolan urlik koji je bio popračen gospodaričinim smijehom.

- Boli te jelda?e pa znaj da si ovo zaslužio i da će te od sada još jače boljeti,jer ču te tako dugo tuči po guzici dok ne strgam šibu na tebi. - rekla je to smijući se njegovoj boli i njegovom urliku nakon svakog dobivenog udarca šibom.

Snažno je podigla ruku u zrak i ponovno udarajući ga šibom sad još jače nego prije. Kroz zrak se čulo fijukanje šibe i udarci koji su se nizali po stražnjici pračeni svaki sa bolnim zapomaganjem.

Tina je sve jače zamahivala i tukla sve jače svog roba šibom kojemu su se sve jače poznali otisci šibe i masnice na stražnjici.

- Što si tražio, to si dobio,nadam se da uživaš u ovoj kazni i da si dovoljno izdržljiv jer ja beskrajno uživam u ovom i ne mislim te tako skoro prestat tući,još će ovo dugo potrajati prije nego što stanem... - rekla je Tina sva zadihana i mokra sva od znoja,mašući šibom ko podivljala i tukući krvnički svojeg roba po guzici sada već prepunoj masnica i otisaka šiba.


Slijedila je kratkotrajna stanka između koje si je gospodarica svukla svoj oznojeni, kožni kostim i ostala potpuno gola ne imajući na sebi ni jedan komad odjeće,jer joj je bilo jako vruče i nije više mogla imati kostim na sebi. Sada potpuno gola još je jače udarala šibom svog roba nego prije,a znoj joj je curio niz lice i grudi, cijelo tijelo bilo joj je mokro i oznojeno od šibanja roba. Udarce je fokusirala po sredini stražnjice i golim mišičavim nogama,trudeći se postići što jače i bolnije udarce.

Uslijedila je serija posebno jakih udaraca šibom po golim nogama. Nakon svakog udarca ostajala bi tanka ljubičasta crta,a rob se sav tresao i nije više mogao podnijeti bolno godpodaričino šibanje.

- Gospodarice prestanite me šibat,obečavam da ču se popraviti i slušati vas nadalje. -
grcao je sav u suzama rob preklinjući gospodaricu da stane,ali ona mu odvrati okrutno:

- Varaš se ako misliš da ću past na tvoje suze i prestat te tući šibom,još će mnogo šiba pasti po tvojoj zločestoj guzi,trebao si mislit na početku da ćeš tako završit,tako završavaju svi neposlušni i zločesti robovi, dobivajući batine po goloj guzi kako bi se popravili.

- Auuuuuu,jako peće,boli,molim vas stanite gospodarice,bit ću dobar,budite milostivi,smilujte se gospodarice,molim vas. - vikao je.

- Nemam ja milosti za takve kao što si ti,samo oštru šibu za tvoju zločestu guzicu da te nauči pameti i poslušnosti,ove batine ćeš si dobro upamtit, nećeš moći sjediti tjedan dana nakon ovako dobrih batina,sada ćeš naučiti na teži način šta znači biti neposlušan svojoj gospodarici. - nastavila je.

Gospodarica je uzela drugu šibu i sada šibala iz sve snage po guzici i nogama,ostavljajući jake masnice po koži.
Nakon duljeg šibanja gospodarica je uzela kožni bič u ruke,a šibu ostavila sa strane,bio je namijenjen za potjerivanje konja. Gospodarica mu je najavila što kani s tim bičem.

- Sad ćeš dobiti poseban tretman za svoja gola leđa,baš me zanima kako ćeš ovaj bič podnijeti bezobrazniče jedan. - govorila mu je.

Zamahnula je snažno bičem i udarila roba po leđima iz sve snage,rob je zastenjao od boli u suzama. Gospodarica ga je žestoko bičevala i nanosila mu jaku bol. Nakon dugog bičevanja po leđima priđe mu naprijed,ostavi bič na stolu,utrlja dlan o dlan i opali mu snažan šamar po licu tako jak da su se zabijelili njezini prsti,a njemu na licu osta snažan otisak njezinih prstiju.
Primila ga je za kurac,dlakav i nabrekao i jako povukla prema sebi,držeči ga u tom položaju rekavši mu:

- Sad ćeš lijepo za kraj pokupit dobre šamarčine da ti uđe u sjećanje ovo poslijepodne i da nikad ne zaboraviš ovu kaznu.

Odmakla se od njega za jedan korak,namijestila mu lice,podigla ruku visoko u zrak i snažno ga ošamarila po licu, naizmjence šamarajući lijevu,pa nakon toga desnu stranu. Nakon svakog udarca ostajali su njezini prsti na licu,crveni i užareni. Dosta ga je dugo šamarala,a nakon nekog vremena se napokon umorila i stala.

- Još nismo gotovi za danas... - rekla je smiješeći se vragolasto. Uzela je vibrator sa stola i pogurala mu u usta govoreći:

- Ajde poslušna kurvice liži,jebi me,da to,ok a sad ćeš malo dobit od iza.

Prišla mu je sa leđa i jebala ga u čmar,glasno se smijući.
Za kraj mu je priredila posebnu poslasticu,naredila mu je da joj poliže njezino golo,mokro, oznojeno tijelo. Rob je poslušno izvršio naredbu i tada je rekla da je završila s njim i neka dobro upamti ovo popodne. Ponovno ga je zaključala u njegov kavez,stavila lisice na ruke,uzela ključ i počela ponovno oblačit na sebe onaj isti kožni kostim s kojim je došla. Kad se obukla,ostavila ga je samog dolje u tamnici mahnuvši mu i obečavajući da će sutra ponovit istu terapiju. Okrenula je ključ u bravi i zaključala tamnicu zadnji put bacivši pogled na svog izmlačenog roba kroz ključanicu, i tad je vidjela,njezin rob i dalje je cvilio i stenjao.

Odmaknuvši se od podruma i popevši se stubama koje su vodile na kat spavaće sobe,u mislima je opet ispočetka vrtjela taj isti film od tog popodneva i skroz do navećer razmišljala je o robu i slatkoj popodnevnoj zabavi,a u noći je sve to opet sanjala!

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija