Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Bolničarka

Naime sa svojih 45 godina i 17 godina rada u bolnici, imam već prilično jebačkog staža. Znate kako je, noćne smjene, rasne medicinske sestre, iako sam sretno oženjen, nikada do sada nisam odolio. Izgleda da sam prvlačan ženama, a i zašto da krijem, dobro jebem, te nije bilo žene u kolektivu koju nisam povalio. Bilo je tu svakakvih, ali ja baš Od onih koji biraju. Onda se pojavila mlada bolničarka Tanja. U svojim dvadesetim izgledala je fenomenalno. Kratka plava kosa, ljepo lice, izuzetno zgodna, sise i guza su i te kako obečavale. Njen izgled i činjenica da je nova, bilo je izazov za mene.

Često sam je potajcke posmatrao razmišljajući kako bi se ponašala na mome kurcu. Ono što me je sputavalo da joj zavučem ruku u gaćice je bilo to što mi je izgledala nekako nevino, a i nikada nije prihvatala dvosmislene zajebancije kao druge žene u kolektivu. Čak sam pomislio da je nevina. Međutim prevario sam se. Pokazalo se da je mala prava jebačica. Jedne noći kada smo zajedno bili na dežurstvu, otišla je da pogleda bolesnike. Ne znam ni sam zašto sam krenuo za njom. Našao sam je u sobi kod jednog bolesnika koji se ponovo uneredio. Posao bolničarki je ponekad stvarno sranje. Ovoga puta se samo upišao u krevet. Gledao sam je iza odškrinutih vrata kako mu mjenja posteljinu, a matori dripac joj je tražio da ga opere. Na moje čuđenje kada je on legao na krevet, bez pogovora mu je strgla piđamu i počela spužvom da ga pere. Zatim ga je na moje još veče čuđenje uhvatila za kurac i počela da mu drka! Matori se nije dao iznenaditi. Jecao je, zaneseno gledajući negdje u daljinu. Nije mu dugo trebalo i počeo je da štrca spermu. Za jednog matorca, imao je dobar štrc i dobro joj zalio ruku. Ona je mirno oprala ruke u kupatilu i samo izustitila jedno veselo eto poput omladinke koja je izvršila dobro djelo jednom starcu! Brzo sam otrčao do kancelarije, odlučivši da joj konačno priredim pravu sačekusu. Moj kurac je bio spreman! Ušla je sa onim njenim izrazom lica kao da se ništa nije desilo, ali je sada nju čekalo iznenađenje. "A, drkaš mala sirotim pacijentima! " -rekao sam cereći se. Malo je zastala a onda rekla sasvim mirno: "Da li bi i siroti doktor želio da i njemu malo drkam? " -Siroti doktor bi više volio da mu popušiš. Spremno sam odgovorio. Kao da je to shvatila kao komandu, spremno je klekla ispred mene, ja sam odmah ustao i raskopčao mantil i hlače. Jednom rukom sam je pomazio po kosi i licu, a drugom joj ga stavio u usta. Mala očigledno mnogo voli kurac jer ga je vrlo brzo progutala cjelog i pušila tako dobro da sam stvarno uživao. Naslonio sam se na stol iza mene da bi mi bilo ugodnije. Na momente sam joj hvatao glavu i gurao ga što dublje. Osećaj je bio predivan. "Oooh, mala, pusi ga, pusi mi kurac" jecao sam! "pogledaj me! Pogledaj me dok mi ga sisaš! " Pogledala me je svojim plavim okicama dok me je zadovoljavala ustima, i to je bilo neviđeno napaljujuče.

Morao sam opet da joj ga uguram cjelog, da ga cjelog obliže. Rekao sam joj da me toliko pali da ću da joj svršim u usta, na šta ga je ona na momenat izvadila i rekla da to želi, da to nikada nije probala. Nije mi bilo teško da joj ištrcam spermu u usta, ionako sam se vec nekoliko puta suzdržavao da to ne uradim. Uskoro sam osetio da cu da svršim i počeo sam da je punim. Nije joj se svidjelo pa me je odgurnula, ali sam joj ipak svršio po licu, što je za mene bilo jednako dobro. Još uvjek se nisam sasvim smirio od orgazma, a ona je otrčala u kupatilo da se umije. Nevjerovatno, ali bio sam izgleda toliko napaljen, da sam mogao opet skoro odmah. Osjećao sam se kao glupi klinac. Kada se vratila, onako oslonjen na stol, sa spuštenim hlačama i uzdignutim kurcem, rekao sam kroz zlokoban osmjeh: "Vrjeme je da ti siroti doktor da injekciju! " -Zar već? - upitala me je kao u čuđenju, ali se vidjelo da joj je drago što ne mora dugo da čeka da ga dobije. "U ovom slučaju se preporučuje hitno lječenje! " nastavio sam da se zezam. Prišao sam joj i počeo da je mazim svuda ljubeći je po finom, tankom, dugačkom vratu. Ruke su mi se najviše zadržavale na njenoj obloj guzi. Onda sam je podigao, tako da me je ona zagrlila i stegla nogama oko struka i odnio do stola gdje sam je postavio na leđa. Zadigao sam joj suknjicu, stavio noge na moja ramena i pomnerio bjele gaćice u stranu. Prvo sam joj sa dva prsta gurnio u picu. Pica joj je bila vlažna i to sam iskoristio da joj nabijem prvo srednjak, a onda još jedan prst. Malo sam prstima opipao situaciju, a onda drugom rukom usmjerio i ugurao kurac.

Jeknula je i ja sam počeo da ga nabijam. Držao sam je za noge i jebao dok se ona uvijala, stenjala, povremeno gotovo vrištala! Po neki put bih se sagnuo do nje, raskopčao je, ljubio joj sise i vrat. Onda me je ona pitala da li zelim da mi sjedne na kurac. Prihvatio sam. Legao sam na sto la ona me je opkoračila i nasadila se. Divljački se nabijala, mislio sam polomiće mi ga. Toliko sam zadovoljstvo osjećao da su mi obe noge bilo praktično odignute od stola. Osjećao sam da cu svršiti svakog momenta. Uhvatio sam je za struk obadvjema rukama i nasadio na kurac do jaja istovremeno je puneći tako obilno kao da uopste pre toga nisam svršio. Tanja i ja smo se jebali još puno puta poslije toga. Ne mogu da kažem da je sve nakon toga bilo jednako dobro, ali su mi svakako noćna dežurstva sa njom postala omiljena!

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija