Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Bolnička njega

Nedavno sam završio u bolnici na operaciji testisa, rani stadij raka, pa sam uspješno operiran i onda sam morao ostati još neko vrijeme u bolnici radi preventivnog zračenja. Iskreno, samo zračenje izaziva rak, ali tko sam ja da se protivim doktorima. Operativno sam ostao bez jednog jajeta, ali je drugo bilo u normalnoj funkciji, a doktor mi je u zajebanciji rekao da mi je sad još i duži, pa sa nekakvom zavisti u glasu dodao, da mi je ionako prevelik.

Nije da se hvalim, ali je mi je solidnih 25 cm dug i širok 7, ali imam manji glavić, ne premali, ali uži od tijela kurca. Onako, izgleda kao torpedo. Doduše, to me prvo i brinulo, seksualna funkcija, tj. da li ću moći imati normalni odnos. Brzo me uvjerio da će sve biti u redu, te da ne bi trebalo biti problema ni sa potomstvom, jer sam bio nekako u naponu snage sa svojih 28 godina. A tu je bila i moja cura koja je i inače bila nezasitna u krevetu, pa je sa zebnjom došla prvi dan nakon operacije u bolnicu. Rekao sam joj da me sve boli, ali da je doktor rekao da će sve biti u redu, pa je vidljivo odahnula. Mi smo inače već dvije godine u vezi, pa smo planirali i brak. Međutim, ona nije bila ta koja mi je pružila prvotnu bolničku njegu, već sestra Ana, koja je radila uglavnom poslijepodne i noć.

Anu sam upoznao već prvu veče nakon operacije kad je došla obići nas na bolničkom odjelu. Bilo nas je petoro, ali sam ja bio sam u sobi gdje su bila još tri kreveta, dok su ostala četvorica bila u susjednoj sobi. Jednog od njih sam mogao i čuti kako stenje od bolova, pa mu je davala sredstva za smirenje. Inače, bolnice su totalno neromantična mjesta i teško da se čovjek može ugodno osjećati u njima, ali mi je Ana učinila upravo to. Bila je crnka, duge kose svezane u pundžu, te zelenih očiju, dugih vitkih nogu i lijepih četvorki, sa čvrstom guzom koja je napinjala plave hlače koje je nosila. Vidio sam da ju doktori skidaju pogledom, ali ona kao da nije marila za to, jer je valjda znala da ne smiju pokušavati ništa. Kako sam kasnije saznao bila je nećakinja predstojnika klinike, pa su se zato držali podalje od nje.

Prvog previjanja nisam ni bio toliko svjestan, jer me još nekako držala ona narkoza, pa sam sav bio nekako mlohav. Ali je zato drugi dan bio bolan i sve sam osjećao, te se nisam mogao pomaknuti. Prošle su sve vizite, sa vim onim ozbiljnim facama, jedino je primarijus bio vedar i nasmijan, čista pozitiva, pa mi je čak i namignuo i upitao:

- Kako mrcina? -bilo mi je malo neugodno, ali sam samo tiho rekao:
- Hvala na pitanju, još je dolje..
- Hahahahaha.. -nasmijao se i tiho mi rekao- Da samo znaš kako ti mnogi od ovih zavide na mrcini! -nakon toga me potapšao po ramenu i odveo svitu iz sobe.

U takvim trenucima sam bio zahvalan što sam bio sam u sobi, ali mi je nekako nedostajao razgovor. Poslije vizite nije bilo nikoga do iza 18 sati kad bi se pojavila Ana. Uvijek bi došla sa smješkom, mirisala bi predivno, a taj treći dan nakon operacije je ušla veselo u moju sobu i upitala:

- Kako je moj najdraži pacijent? -samo sam se nasmješio i slegnuo ramenima.
- Isto, malo bolje, ali isto.. -rekao sam nekako tužno, a ona je zastala i sjela na krevet do mene.
- Šta je bilo? Zašto si tako snužden? -bila je na TI sa mnom iako je bila koju godinu starija od mene, pa sam joj rekao kako mi je teško, kako imam curu koja je inače nezajažljiva u seksu, kako se brinem da ju sad neću moći zadovoljavati, a ona me samo slušala, da bi na kraju samo kimnula glavom i rekla- To ćemo provjeriti kasnije..

Još je nešto napravila i otišla, a onda je došla večera, pa otišla, da bi se Ana pojavila oko pola devet, dok sam čitao neku knjigu koju mi je donijela cura. Stavila je prst na usta i tiho došla do mene, pa je ostavila samo svjetlo iznad mog kreveta, te sjela uz mene, a onda odmakla pokrivač sa mene i odvezala mi donji dio pidžame. Malo ju je povukla na niže, pogledala zavoje, uzela neku gazu i natopila ju hidrogenom, pa mi počela brisati sve oko kurca koji mi je bilo čudno za vidjeti, jer je bio potpuno obrijan, a prsa su mi i dalje bila dlakava, te mi je bilo komično to. Imala je nježnu ruku, a kad je obrisala sve oko kurca i zavoja, namočila je novu gazu i počela mi lagano trljati kurac. Nježno ga je držala, a njeni nokti su ga lagano pridržavali i na moje iznenađenje se počeo dizati. Ana se nije dala smesti i samo je povukla kožicu sa glavića, da bi ga obrisala gazom, a na vrhu su se pojavile kapljice sokova. Pogledala me i nasmješila se, pa se sagnula i jezikom lagano skinula kapi sa glavića. Bio sam vidno šokiran, ali nisam rekao ni riječ. Još je par puta liznula vrh glavića, a onda je pola kurca nestalo u njenim ustima i samo sam osjetio njen jezik i njene zube na svom kurcu. Uzdahnuo sam duboko, a ona se malo pomakla i cijeli kurac je nestao njenim ustima. Bila je prva kojoj je to uspjelo, a da se nije počela gušiti, te me je potpuno osvojila time. Ubrzo je kurac bio potpuno tvrd i spreman. Sad ga je lagano drkala i glavić joj je bio stalno u ustima. Bio sam na sedmom nebu, jer ovakvo pušenje do sad još nisam doživio, iako se moja cura trudila. Onda je stavila drugu ruku na moj trbuh i lagano noktima grebla po njemu, da bih uskoro uz mješavinu boli i zadovoljstva počeo svršavati u njena usta. Praznio sam se u dugim mlazevima, a Ana je sve mirno gutala i nije mi puštala kurac dok se nisam potpuno ispraznio, a onda ga samo oblizala, pa svoje usne i poljubila me muvalivši mi jezik u usta. Malo smo se žvalili, a onda se ustala, navukla mi pidžamu, pokrila me i otišla, a ja sam sa nekim zadovoljstvom utonuo u san.

Bilo je blizu ponoći kad je ponovo došla i probudila me poljupcima, a onda se skinula i popela na krevet, da bi me opkoračila i sjela mi na lice. Osjetio sam miris njene pice koja je bila već jako mokra. Imala je obrijanu picu koja je divno mirisala, a okus joj je bio božanstven. Držala se za gornji dio kreveta i trljala se po mom licu. Moja višednevna bradica joj je trljala kožu oko pice i samu picu, a onda sam ju primio rukama za onu čvrstu stražnjicu i zabio joj jezik u njenu rupicu Zadrhtala je i zastenjala prigušeno, a ja sam joj počeo lizati klitoris, a kad sam ga primio zubima i par puta gricnuo, samo se stresla i počela svršavati. Njeni sokovi su se slijevali niz moje lice, a ja sam ju lizao i pokušavao sve pokupiti šta je iz nje izlazilo. Još se malo trljala po mom licu, a onda se spustila sa mene i poljubila me, te mi odmakla prekrivač, pa mi odvezala donji dio pidžame i počela mi ponovo lagano drkati kurac. Pozvao sam ju ponovo na sebe i sad smo bili u pozi 69, pa se ona bacila na pušenje mog kurca dok sam ja njoj lizao picu i šupčić, a onda sam joj gurnuo prst u guzu, a jezik zabio u picu. Zamumljala je od zadovoljstva i nekako se nabila više prema mom licu. Zadovoljavali smo se međusobno dobrih pola sata dok nisam ponovo svršio u njena usta, a ona svršila po mom licu. Nakon toga se zavalila kraj mene na krevet i sad sam joj milovao sise, koje su bile iznenađujuće čvrste s obzirom na veličinu. Petnaestak minuta kasnije se morala spremiti i otići obići ostale pacijente.

Naredne tri noći se ponavljalo isto, samo što je trajalo sve duže i duže. Poslije toga sam bio pušten na kućnu njegu, a Ana i ja smo razmjenili brojeve mobitela. Rekla mi je da joj javim kad budem skidao šavove, pa sad jedva čekam da ih skinem, jer je rekla da jedva čeka osjetiti moj kurac u svojoj pici.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija