Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Boris je majke mi lud

Najčešće se družim sa prijateljem Borisom. Išli smo u isti razred a zajedno smo išli i na fakultet. Za razliku od mene on je razveden. Razlog njegovoj rastavi bilo je njegovo stalno “šaranje”, tj. varanje supruge. Inače on je uvijek bio elokventan i spreman za akciju. Pravi zavodnik i šarmer. Ja sam po prirodi miran i povučen tip. U momačkim danima Boris je mijenjao djevojke sto na sat. Mislio sam da će se smiriti kada se oženi ali ništa od toga. Ja sam se oženio tri godine poslije njega a četiri godine kasnije on se razveo.

Kada sam upoznao svoju sdašnju suprugu Snježanu mislio sam da sam dobio na lotu. Naime ona je bila fenomenalan komad. Pa i dan danas je, to nije samo moje mišljenje. Upoznao sam je preko svoje sestrične. Uopće nisam mislio da kod nje imam neke šanse.

Nekoliko puta našli smo se moja sestrična, Snježana i ja na kavi. Nosila je minice a imala je, i ima, super dobre noge. Jednom prilikom bili smo u pizeriji. Nakon toga njih dvije odlučile su ići negdje u neki klub a ja sam morao kući jer sam ujutro radio. Bio sam bez auta pa se Snježana ponudila da me odveze doma svojim autom. Na rastanku, ispred kuće, zahvalio sam joj se i kazao kako ću je zbog ovoga častiti večerom kad god to poželi i u kojem god restoranu poželi. Nasmijala se rekavši kako će zapamtiti ovu ponudu. To me je ohrabrilo.

Od sestrične sam dobio broj njenog mobitela i već sutradan pozvao sam je na kavu poslije radnog vremena ne nadajući se previše kako bi ona taj poziv mogla prihvatiti. No prevario saam se. Prihvatila je moju ponudu i poslije posla otišli smo na kavu.

dogovorili smo se i za obećanu večeru. Tako je počela naša veza koja je nakon godinu i pol dana završila brakom.

Nakon nekoliko godina u braku počeo sam sumnjati da me moja Snježana vara. Pretpostavljam da se ta sumnja rodila zato jer je sve češće odlazila u posjet svojoj teti koja je bila bolesna što je bilo istina. Osim toga teta je živjela sama u jednoj maloj kući skroz na drugom kraju grada ili preciznije rečeno to je već bilo izvan grada. Teta nije imala telefon već se za potrebe telefoniranja služila telefonom svoje rođake koja je živjela u kući koja se praktički nalazila u istom dvorištu gdje i kuća Snježanine tete. Osim toga znala je duže ostajati na poslu pravdajući se da radi prekovremeno zbog povećanog opsega posla. Naravno, sada više nije radila u mojem poduzeću jer tamo je bila samo na zamjeni.Ono što je bilo zanimljivo u čitavoj priči bila je činjenica da ja uopće nisam osjećao ljubomoru. Štoviše, uzbuđivalo me maštanje o tome kako mi netko drugi jebe ženu. No, nikako nisam pronalazio načina da s njom o svemu otvoreno porazgovaram. U međuvremenu sam ostao bez posla jer dio nas je proglašen viškom pa smo uz otpremninu završili na birou za za zapošljavanje. Nekoliko mjeseci kasnije zahvaljujući Borisu uspio sam pronaći novi posao. Tu sam radio u smjenama. Tj. 12 sati dnevna, pa 12 sati slobodan a onda 12 sati noćna pa 48 sati slobodan.

Jednog dana bio sam s Borisom na piću i primjetio da ga nešto muči. Predobro sam ga poznavao i znao sam da ga nešto žulja ali ne zna kako bi mi to rekao. Inzistirao sam da mi kaže u čemu je problem a on je uporno odbijao bilo što reći.

Napslijetku sam ga podbo pričom kako smo ipak stari i najbolji frendovi i kako me smeta što mi se ne želi otvoriti. Tek tada je nakon kraće pauze duboko uzdahnuo i počeo priču.

Kazao mi je kako je moju Snježanu jedne večeri vidio u jednom narodnjačkom klubu. Prvo što me iznenadilo bilo je to da je ona uopće bila u narodnjačkom klubu a drugo, taj klub se nalazio prilično van grada. Rekao sam mu kako se vjerojatno zabunio na što se on cinički nasmijao. Bilo je to u vrijeme kada sam ja odrađivao noćnu smjenu. Nadalje mi je ispričao kako je bila u društvu dvojice muškaraca i jedne žene, a jedan od muškaraca prilično prisno ju je privijao k sebi. Boris je bio na sto muka jer nije se želio miješati u naš brak a opet ja sam mu najbolji prijatelj. Rekao sam mu kako mi je Snježana rekla da će te večeri izaći negdje van na kavu sa prijateljicom i njezinim mužem ali osim što je rekla kako su bili na piću nije spominjala narodnjački klub.Tada sam odlučio otvoreno s njim porazgovarati. Kazao sam mu kako već dulje vrijeme sumnjam da me vara i da se viđa s drugim muškarcima. Odlučio sam biti otvoren do kraja pa sam mu priznao da me u stvari pomisao na to kako se jebe s drugima napaljuje. Boris me najprije ozbiljno pogledao a nakon nekoliko sekundi slatko se nasmijao. Rekao je kako ne može vjerovati.

Potom sam odlučio odigrati zadnju kartu: – Gledaj prijatelju moj. To što je bila u nekom narodnjačkom klubu s nekim društvom još nije pravi dokaz a ja želim pravi dokaz njene nevjere i u tome mi ti možeš pomoći ako želiš –

Boris me gledao u nevjerici. Pitao je kako da mi pomogne jer ako može on će to vrlo rado učiniti. Kratko sam rekao;-Odlično! - i naručio još jednu rundu pića. Tražio sam od njega da mi kaže što on osobno misli o Snježani, preciznije rečeno o njenom fizičkom izgledu.

Iako je bio pomalo zbunjen tim mojimpitanjem rekao je kako uopće nema dvojbi oko toga da je ona jedna rasna žena i jako dobar komad. Dodao je, kao da se pravda zbog rečenoga, kako to misli svaki normalan muškarac. Potom sam ga pitao bi li je, a da joj ja nisam suprug i da se ne poznamo, pokušao povaliti? Smiješio se vrteći glavom u nevjerici. Tražio sam da bude iskren. Odgovorio je da bi i to vrlo rado učinio. Nakon toga jednostavno sam mu rekao:- Pa učini to! -

Boris me gledao širom otvorenih očiju da bi napokon pitao zajebavam li to ja njega. Odgovorio sam mu kako sam smrtno ozbiljan. Uglavnom, nagovorio sam ga da on bude taj koji će zavesti moju Snježanu i na kraju je pojebati. Ako mu uspije to će značiti da sam bio u pravu glede svojih ranijih sumnji a osim toga radije ću prihvatiti njega kao jebača moje žene nego nekog tipa iz narodnjačkog kluba.

A kako nisam ljubomoran već me to napaljuje i ja ću biti zadovoljan a pogotovo zato što će mi on pričati detalje. Dugo je razmišljao. Pogledavao me kao da mi ne vjeruje. Na kraju mi je rekao da nisam baš normalan a onda na rastanku doadao je kako će razmisliti o mom prijedlogu a i ja neka razmislim pa ako sam uistinu siguran da to želim neka mu to i kažem nakon par dana dok nam se dojmovi slegnu.

Bio sam siguran i kod mene nije bilo nikakvih dvojbi. Sada je na redu bio on. Tako je Boris sve češće dolazio u našu kuću. Najprije je opravdanje bio šah kojeg smo obojica voljeli igrati. Nakon nekog vremena zadržao sam ga na večeri. Trudio se Snježanu obasipati diskretnim komplimentima što se njoj svidjelo. Ponekad bi joj donio buket cvijeća i malo, pomalo lako se dalo uočiti da je Snježana počela prema njemu gajiti određene simpatije.

Ako ga ne bi bilo nekoliko dana pitala bi za njega a onda je čak sama predložila da ga pozovemo na nedjeljni ručak. Stvari su polako sjedale na svoje mjesto.

Tih dana u kinu je počeo igrati film u kojem glavnu ulogu ima glumac kojeg moja snježana jako simpatizira. Boris je to znao pa je kao usput u razgovoru spomenu kako bi rado pogledao spomenuti film. Naravno, Snježana je živnula jer i ona je meni već rekla kako bi voljela vidjeti taj film. Odmah sam uskočio u razgovor rekavši kako ja prekosutra radim noćnu a njih dvoje, ako toliko žele vidjeti taj film, mogli bi zajednički otići do kina. Boris se odmah nadovezao kako on nema ništa protiv ukoliko Snježana to želi. Pogledala je prema meni i vidjevši da ja ozbiljno mislim te nemam ništa protiv Snježana je pristala.I tako su njih dvoje otišli u kino dok sam ja bio na poslu. Bio sam uzbuđen i jedva sam čekao da se sutradan sretnem s Borisom. Čim smo sjeli za stol u kafiću znao sam da stvari idu u dobrom smjeru jer Boris se svo vrijeme zadovoljno smješkao. Ispričao mi je kako ju je dočekao u kafiću blizu kina. Izgledala je jako dobro. Zračila je seksipilom i on joj je to odmah rekao na što se ona zadovoljno nasmiješila. Dok su išli prema kinu ponudio joj je da ga primi ispod ruke što je ona prihvatila. Nakon filma opet su otišli na piće.

Boris je stari maher kada su žene u pitanju i odmah je nanjušio da je Snježana zrela za nešto više. Dok ju je svojim autom vozio prema našoj kući pitao ju je jel baš želi doma? Pogledala ga je upitno. Malo je šutjela a onda ga pitala zašto je to pita.

Kazao je kako mu je ugodno u njenom društvu pa bi htio još malo biti s njom. Smiješila se grickajući nokat malog prsta. Tu šutnju Boris je protumačio kao odobravanje pa je u jednom trenutku skrenuo s ceste na sporedni put i parkirao auto sa strane na onom dijelu gdje više nije bilo ulične rasvjete.

Snježani smiješak nije silazio s usana. Pitala ga je što bi sad to trebalo značiti. Stari lisac Boris odgovorio je kako sad mogu zapaliti jednu cigaretu i malo pričati ukoliko ona nema ništa protiv. Izvadio je cigarete i pružio kutiju prema njoj. Odmahnula je glavom rekavši kako je večeras već popušila dosta cigareta. On je uzeo cigaretu i zapalio je. Tek što je spremio kutiju i upaljač u pretinac auta Snježana je stavila ruku na njegov kurac rekavši da bi sad radije popušila nešto drugo.Boris je tek rekao: – Ja uistinu nemam ništa protiv. –

Otkopčala mu je šlic na hlačama i izvukla kurac napolje. Gurnula mu je jezik u usta dok mu je rukom drkala kurac. Kada je Borisov kurac dosegao punu veličinu spustila je glavu u njegovo krilo i usisala kurac sve do jaja. Boris je ruku držao na njenoj glavi koja se gibala gore-dolje. Cigaretu je izbacio kroz prozor prepustivši se užitku pušenja druge vrste.

I u trenutku kada je počeo svršavati Snježana nije micala usta s njegove batine. Sperma joj je punila usta a ona ga je i dalje dudlala. Uzimajući u obzir činjenicu da je Boris obilno svršavao dio sperme cijedio joj se iz usta vlaživši njegova jaja i ruku Snježane kojom jedržala njegova jaja. Naravno da su mu se i hlače smočile ali baš ga je bilo briga.

Kada je napokon podigla glavu usta su joj bila umrljana spermom. Većinu sperme je progutala. Uzela je svoju torbicu i iz nje izvadila vlažne maramice. Temeljito je obrisala usta a onda nekoliko maramica pružila i njemu kako bi obrisao svoj kurac i hlače. Zamolila ga je da upali svjetlo u autu kako bi se mogla našminkati.

Dok se ona šminkala Boris se zavaljao u sjedalo i zabacio glavu unazad još uvijek guštajući. Kurac mu je još virio iz hlača. Vidjevši da mu je kurac vani Snježana je spustila glavu i poljubila mu glavić kurca ostavivši na njemu trag crvenog ruža za usne. Ona mu ga je spremila u gaće i zakopčala mu hlače. Pogledala ga je u oči i pitala jel mu se svidjelo? A što da joj odgovori nego da je bilo fantastično. Odvezao ju je kući a putem su dogovorili kako će uskoro opet ili u kino ili negdje na piće.Vratio sam se doma pod dojmom onoga što mi je Boris ispričao. Snježana je spremala večeru. Kako sam ja došao iz noćne smjene prespavao sam Snježanin dolazak s posla. Nakon što sam se probudio na stolu sam našao njenu poruku gdje mi je napisala da je otišla do trgovačkog centra. Ja sam u međuvremenu otišao naći se s Borisom. Znao sam da je tamo bila jer na stolu se nalazila vrećica puna namirnica.

Poljubio sam je u usta pomišlajjući kako je tim putenim usnama još jučer pušila Borisov kurac i to me odmah uzbudilo. Tek tada sam je pitao kako je bilo u kinu i kakav je film.

– Pa bilo je dobro. Film nije loš. - Samo to je rekla. Potom sam je pitao jesu li išli negdje na piće. Tu je bila iskrena jer rekla je da su bili na piću i prije i poslije kina. Tijekom rane večere nabacio sam kako sam i sutra kod kuće pa ću ja spremiti i ručak i večeru, a ako nema ništa protiv mogli bi i Borisa pozvati.

Budno sam pratio njenu reakciju. Lukava kurvica ničim se nije odala. Mrtvo, hladno, nakon što je slegnula ramenima, rekla je kako ona nema ništa protiv.

Boris je naravno došao. Nakon večere karatli smo u troje. Atmosfera je bila opuštena a njih dvoje odlično su glumili. Razlika je bila u tome što sam ja zahvaljujući Borisu sve znao pa me je primarno gluma moje Snježane zabavljala. Boris je morao igrati takvu igru, ne radi mene, već radi nje. Tijekom kartanja Boris je rekao kako je onaj kafić u koji su otišli poslije kina jako simpatičan a atmosfera je baš ugodna. Snježana se složila s njim. Onda se Boris obratio meni rekavši kako bi Snježana i on mogli otići ponekad na piće ili kavu kada ja radim noćnu. Tek tada se Snježana jedva vidno trgnula. U očima joj se mogla pročitati nekakva bojazan.

Pogledao sam Borisa i jednostvano rekao kako uopće nema problema. Dodao sam kako je bolje da Snježana negdje izađe nego da doma gleda glupe serije. Više o tome nismo govorili.

Iduću noćnu Boris je svratio kod mene na posao već negdje na početku smjene. Izašli smo do obližnjeg kafića na piće. Nazvao sam s mobitela Snježanu. Kada se javila rekao sam joj da je Boris kod mene a ona neka se spremi za izlazak jer on će je čekati kod taksi stajališta koje je od naše kuće bilo udaljeno nekih 4-5 kilometara. Rekao sam joj neka uzme auto pa ga tamo parkira jer tamo se nalazi i vrtić ispred kojeg uvijek ima mjesta za parkiranje. Inače sam često na posao išao gradskim prijevozom jer smo u poduzeću dobijali godišnju iskaznicu. Nisam baš želio da netko od znatiželjnjih susjeda vidi kako neki muškarac dovozi ili odvozi Snježanu svojim autom.

Jedino što je Snježana rekla jest bilo da joj je baš drago što će malo izaći van.

Te večeri su nakon kratkog zadržavanja u kafiću otišli do Borisa u njegov stan. Izgledala mu je još jebozovnije nego onda kada su išli u kino. Snježana je kosu vezala u rep i na taj način su njeno lijepo lice i putene usne još više došli do izražaja. Došla je u elegantnoj haljini ispod koje je obukla samostojeće čarape i bez gaćica. Još u kafiću ispod stola Boris joj je gurnuo ruku između nogu. Prsti su mu prešli preko ruba čarapa što ga je odmah diglo a kada je napipao glatko obrijanu vlažnu pičku bio je totalno napaljen i jedva je čekao da krenu ka njegovom stančiću.

Već su se u liftu opasno zažvalili i nabrijali. Čim su ušli u stan spustio ju je na koljena, zadigao joj haljinu iznad bokova… Raspalio joj je dvije pljuske po bijeloj guzi a onda izvukao svog kuronju i brutalno joj ga zabio do jaja.

Snježana je kriknula i zinula poput ribe na suhom. Prašio ju je divljački držeći je lijevom rukom za rep od kose. Drugom rukom pljuskao ju je po guzovima. Cvilila je poput podatne i napaljene kuje. Ja osobno nikada je nisam jebao tako divlje i na taj način. Nikada nisam ni pomislio da joj odgovara šamaranje po guzici. Nakon toga pojebali su se ispod tuša a potom ju je razvalio na krevetu jebući je u svim mogućim pozama. Prije nego je svršio sjeo joj je na sise i izdrkao ga tako da joj je svršio po licu. Nakon njegovog detaljnog pričanja o tome kako ju je jebao i što joj je sve raadio morao sam otići doma i izdrkati svoj kurac. Snježane nije bilo doma. Jedva sam čekao da dođe. Želio sam je jebati više od svega.

Snježana i Boris sada se viđaju jednom a ponekad i dva puta u tjednu.

Neki put ona ode do njega u stan dok sam ja u noćnoj smjeni i misli kako ja nemam pojma. Nedavno je Boris utipkao moj broj na mobitelu i ostavio ga pored kreveta. Otišao sam u toalet na poslu i slušajući stenjanje, pljuskanje, cviljenje i sve ostalo morao sam izdrkati.

Sljedeće što bi želio jest da budem prisutan i gledam dok je jebe. No moram biti oprezan i ne otkriti se prerano jer bojim se da bi sve pokvario. Bavim se i mišlju da negdje u Borisovom stanu postavim kameru. Spomenuo sam mu to i Boris nema ništa protiv.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija