Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Božićna avantura

Ocjena: 4

Bio je badnjak, preljepa noć. Očistio sam stan i okitio u božićnom stilu. Sve je bilo lijepo samo je jedna stvar falila. Nisam imao s kime podijeliti tu prekrasnu noć. Svejedno sam uživao, zapalio sam cigaru i nasipao si piće. Ubrzo sam dobio poruku od starog poznanika s kojim se nisam već dugo čuo. Poruka je glasila: "Sretan Božić, nadam se da ga ne slaviš sam". Na što sam se malo nasmijao i odgovorio mu: "Pa hvala, sretan Božić i tebi. Nažalost slavim ga sam haha". Nije dugo prošlo, ali poslao je odgovor: "Hoćeš da ja dođem kod tebe? Živim u blizini". Gledao sam si, a dobro malo druženjabsa starim poznanikom nije ni to loše. Odgovorio sam mu da može doći.

Prošlo je 30min kada sam čuo zvono. Otvorio sam a pred vratima je stajala prekrasna dama, pitao sam: "Izvolite"? Ona je na to rekla: "Pa to sam ja, Marko". Bio sam zbunjen, no nasravila je: "Ajde objasnit ću ti sve" te smo ušli u moj stan. Nosila je prekrasnu crvenu haljinu i bila je lijepo našminkana. Sjela je na fotelju te počela: "Odkad sam te upoznala počeo si mi se sviđati, to je prvi put kad sam shvatila da sam ustvari žensko. Prestali smo pričati zbog svega, a ja sam nastavila sa preobrazbom jer sam znala da nisam muško već žensko. I tako, trajala je moja preobrazba dvije godine i odtad pokušavam pronaći nekog. Onda sam se sjetila tebe i rekla da bih re baš mogla kontsktirsti što sam i napravila". Ja sam samo sjedio i slušao ju. Ona je rekla: "Ne sviđam se jelda? I mislila.. . " Na što sam ju prekinuo poljupcem. Sve mi je to novo, ali lijepa si, zagrlila me i rekla znala sam da ćeš me ti razumjeti i prihvatiti. Utješio sam ju i rekao da ne plače. Ponudio sam ju pićem ili ćime več.

Dok sam sipao piće ona se raskomotila i mogao sam vidjeti njenu cjelu haljinu. Blistala je u njoj. Donio sam koj piće i sjeo kraj nje. Ona me odmah zagrlila. Poljubila me i počeli smo se ljubiti. Dok smo se ljubili polako je spustila ruku na moj kurac i počela ga dirati preko hlača, zatim je komentirala: "Mmm, dugo sam maštala o tvom kurcu. Nisam još ni jedan imala, htjela sam samo tebe". Zatim mi je skinula hlače i boxe i moj kurac je ostao stajati. Rekla je: "Mmm, kako je divan" te ga počela drkati polako. Zatim je počela i lizati glavić, a na kraju i cijelog pušiti, nije bila najvještija, ali za prvi put i više nego dobro. Dok je tako pušila ja sam samo držao njenu kosu i uživao. Počela mi je i lizati muda što je bio odličan osjećaj. Ustala se i poljubila me. Otkopčao sam joj haljinu i svukao je s nje, a ispod sam imao što i vidjeti, bila je u bijelom čipkastom grudnjaku i bijelim čipkastim gaćicama, njen kurac se ocrtavao preko gaćica i bio je već tvrd. Polako sam joj skinuo grudnjak i počeo ljubiti i masirati njene grudi. Lizao sam joj bradavice i igrao se njezno s njima. Polegnuo sam ju na krevet i polako joj skinio gaćice. Njezin kurac je bio tvrd i ona se malo sramila što ga mogu vidjet tako. Rekao sam joj da se ne brine ništa i samo neka uživa. Počeo sam joj pušiti kurac i pružati joj zadovoljstvo. Zatim sam se spustio i počeo koj lizati guzu i drkati kurac u isto vrijeme te ju slusati kako stenje. Sviđalo joj se to, onda je samo rekla da ne može više čekati i da ga želi osjetiti.

Ustao sam se, najmjestio ga na njenu guzu i pitao ju: "Jesi sigurna u ovo"? na što je ona samo kimnula glavom. Polako sam ga stavio u nju i počeo ju jebati. Gledao sam ju kako uživa. Dok sam ju jebao gledao sam njen kurac kako se miče u ritmu, jako lijep prizor. Počeo sam ga drkati dok sam ju jebao tako, a ona je samo počela stenjati još glasnije. Rekla je da fa nabijem jače pa sam to i napravio, počeo sam ju jebati brže i jače. Njene noge sam stavio na svoja ramena i počeo ju jebati onako kako se treba izjebati transicu koja želi biti tvoja kučkica. Gledao sam ju kako uživa u našem seksu, počela si je sama drkati kurac dok sam ju ja jebao. Njena guza je bila uska i prava poslastica za moj kurac.
Izvadio sam kurac iz nje i rekao koj da ju želim u doggy styleu. Odmah se okrenula i naguzila te rekla: "Spremna sam za tebe". U toj pozi guza joj je bila još ljepša. Odmah sam ga stavio u nju i počeo ju jebati brzim tempom. Ona je stenjala glasno: "mmmm.. .. ahh.. . too.. . mmm.. . ". Volio sam zvuk kad se moja muda slupaju s njezinim. Par puta sam ju pljesnuo po guzi i gledao kako se lijepo zacrvenila. Gledao sam kako moj kurac ulazi i izlazi iz nje, počeo sam ga polako vaditi, a jako nabijati unutra. Svaki put kad je ušao zastenjala je opet glasno.

Izvadio sam ga iz nje i legao na leđa. Ona ga je odmah počela ponovko pušiti. Očistila ga je cijelog od sokova, a zatim sjela na njega. Počela se sama nabijati na njega. Uhvatio sam ju za guzu i počeo ju sam nabijati na svoj kurac. Ona je za to vrijeme počela drkati i ubrzo je svršila po mojem trbuhu. Ja sam ju nastavio jebati dok nisam i ja bio blizu svršavanja. Svršio sam u nju i ostali smo tako neko vrijeme. Kad je sišla s mene, legla je pokraj i rekla: "Ovo moramo ponovit te me poljubila".
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Pristup ovoj web stranici dozvoljen je samo punoljetnim osobama

Da li ste stariji od 18 godina?
Nemam 18 godina