Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Božićna avantura

Bio je badnjak, preljepa noć. Očistio sam stan i okitio u božićnom stilu. Sve je bilo lijepo samo je jedna stvar falila. Nisam imao s kime podijeliti tu prekrasnu noć. Svejedno sam uživao, zapalio sam cigaru i nasipao si piće. Ubrzo sam dobio poruku od starog poznanika s kojim se nisam već dugo čuo. Poruka je glasila: "Sretan Božić, nadam se da ga ne slaviš sam". Na što sam se malo nasmijao i odgovorio mu: "Pa hvala, sretan Božić i tebi. Nažalost slavim ga sam haha". Nije dugo prošlo, ali poslao je odgovor: "Hoćeš da ja dođem kod tebe? Živim u blizini". Gledao sam si, a dobro malo druženjabsa starim poznanikom nije ni to loše. Odgovorio sam mu da može doći.

Prošlo je 30min kada sam čuo zvono. Otvorio sam a pred vratima je stajala prekrasna dama, pitao sam: "Izvolite"? Ona je na to rekla: "Pa to sam ja, Marko". Bio sam zbunjen, no nasravila je: "Ajde objasnit ću ti sve" te smo ušli u moj stan. Nosila je prekrasnu crvenu haljinu i bila je lijepo našminkana. Sjela je na fotelju te počela: "Odkad sam te upoznala počeo si mi se sviđati, to je prvi put kad sam shvatila da sam ustvari žensko. Prestali smo pričati zbog svega, a ja sam nastavila sa preobrazbom jer sam znala da nisam muško već žensko. I tako, trajala je moja preobrazba dvije godine i odtad pokušavam pronaći nekog. Onda sam se sjetila tebe i rekla da bih re baš mogla kontsktirsti što sam i napravila". Ja sam samo sjedio i slušao ju. Ona je rekla: "Ne sviđam se jelda? I mislila.. . " Na što sam ju prekinuo poljupcem. Sve mi je to novo, ali lijepa si, zagrlila me i rekla znala sam da ćeš me ti razumjeti i prihvatiti. Utješio sam ju i rekao da ne plače. Ponudio sam ju pićem ili ćime več.

Dok sam sipao piće ona se raskomotila i mogao sam vidjeti njenu cjelu haljinu. Blistala je u njoj. Donio sam koj piće i sjeo kraj nje. Ona me odmah zagrlila. Poljubila me i počeli smo se ljubiti. Dok smo se ljubili polako je spustila ruku na moj kurac i počela ga dirati preko hlača, zatim je komentirala: "Mmm, dugo sam maštala o tvom kurcu. Nisam još ni jedan imala, htjela sam samo tebe". Zatim mi je skinula hlače i boxe i moj kurac je ostao stajati. Rekla je: "Mmm, kako je divan" te ga počela drkati polako. Zatim je počela i lizati glavić, a na kraju i cijelog pušiti, nije bila najvještija, ali za prvi put i više nego dobro. Dok je tako pušila ja sam samo držao njenu kosu i uživao. Počela mi je i lizati muda što je bio odličan osjećaj. Ustala se i poljubila me. Otkopčao sam joj haljinu i svukao je s nje, a ispod sam imao što i vidjeti, bila je u bijelom čipkastom grudnjaku i bijelim čipkastim gaćicama, njen kurac se ocrtavao preko gaćica i bio je već tvrd. Polako sam joj skinuo grudnjak i počeo ljubiti i masirati njene grudi. Lizao sam joj bradavice i igrao se njezno s njima. Polegnuo sam ju na krevet i polako joj skinio gaćice. Njezin kurac je bio tvrd i ona se malo sramila što ga mogu vidjet tako. Rekao sam joj da se ne brine ništa i samo neka uživa. Počeo sam joj pušiti kurac i pružati joj zadovoljstvo. Zatim sam se spustio i počeo koj lizati guzu i drkati kurac u isto vrijeme te ju slusati kako stenje. Sviđalo joj se to, onda je samo rekla da ne može više čekati i da ga želi osjetiti.

Ustao sam se, najmjestio ga na njenu guzu i pitao ju: "Jesi sigurna u ovo"? na što je ona samo kimnula glavom. Polako sam ga stavio u nju i počeo ju jebati. Gledao sam ju kako uživa. Dok sam ju jebao gledao sam njen kurac kako se miče u ritmu, jako lijep prizor. Počeo sam ga drkati dok sam ju jebao tako, a ona je samo počela stenjati još glasnije. Rekla je da fa nabijem jače pa sam to i napravio, počeo sam ju jebati brže i jače. Njene noge sam stavio na svoja ramena i počeo ju jebati onako kako se treba izjebati transicu koja želi biti tvoja kučkica. Gledao sam ju kako uživa u našem seksu, počela si je sama drkati kurac dok sam ju ja jebao. Njena guza je bila uska i prava poslastica za moj kurac.
Izvadio sam kurac iz nje i rekao koj da ju želim u doggy styleu. Odmah se okrenula i naguzila te rekla: "Spremna sam za tebe". U toj pozi guza joj je bila još ljepša. Odmah sam ga stavio u nju i počeo ju jebati brzim tempom. Ona je stenjala glasno: "mmmm.. .. ahh.. . too.. . mmm.. . ". Volio sam zvuk kad se moja muda slupaju s njezinim. Par puta sam ju pljesnuo po guzi i gledao kako se lijepo zacrvenila. Gledao sam kako moj kurac ulazi i izlazi iz nje, počeo sam ga polako vaditi, a jako nabijati unutra. Svaki put kad je ušao zastenjala je opet glasno.

Izvadio sam ga iz nje i legao na leđa. Ona ga je odmah počela ponovko pušiti. Očistila ga je cijelog od sokova, a zatim sjela na njega. Počela se sama nabijati na njega. Uhvatio sam ju za guzu i počeo ju sam nabijati na svoj kurac. Ona je za to vrijeme počela drkati i ubrzo je svršila po mojem trbuhu. Ja sam ju nastavio jebati dok nisam i ja bio blizu svršavanja. Svršio sam u nju i ostali smo tako neko vrijeme. Kad je sišla s mene, legla je pokraj i rekla: "Ovo moramo ponovit te me poljubila".

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija