Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Branka matorka

Od kasnih adolescentskih dana počeo sam strastveno da razmišljam o načinu vođenja ljubavi i seksualnog iskustva sa starijim damama. Stalno sam o tome razmišljao i zamišljao mnoge starije žene iz susjedstva. Jako su me uzbuđivale i uzbuđuju starije dame u rasponu od 50 godina pa nadalje. Nisam imao granice a kada bih se uzbudio kurac mi je bio uvijek u podignutom položaju poput jarbola.

Tako sam prošle godine razmišlajući o svojim dječačkim igrarijama zaista i došao u takvu situaciju da mi se to dogodi.

Naime, blizu mene je stanovala susjeda Branka, žena od 55-56 godina, duga crna kosa, veće dupe i ogromne sise. San svakog momka. Razmišljao sam kako bi bilo lijepo da se dogodi situacija i doista prošle subote se dogodi.

Na vratima se pojavljuje ona, sa dubokim dekolteom, majica, bez grudnjaka i ogromne bradavice. Ja sam taman ispod tuša izašao, peškir oko mene. Krv mi je udarila u kurac, osjetio sam kako pulsira. Pitao sam je šta treba, rekla je da li imam šećera za posuditi. Rekao sam da ću joj dati, ali da uđe jer je promaja a ja sam bio ispod tuša. Ušla je u stan, sjela u fotelju i prekrstila noge, ali tako da se vidi ispod da ne nosi gaćice. Ja sam se vratio sa šećerom ali spotakao sam se od stolicu i posvrnuvši peškir mi je spao i skoro pred njenim očima se ukazao ogroman kurac.
Postidio sam se, međutim ona je mrtva-hladna sa oduševljenjem u glasu rekla:"Vau, ogroman je, nisam mogla ni da zamislim da je toliki a nisam ga već ugledala odavno od smrti pokojnog muža". Nisam znao šta da radim pa sam stavio ruke na kurac, ona je prišla i rekla da želi da mi pomogne. Spustila se na koljena i s obje ruke uhvatila kurac i počela da puši a desnom rukom da mjesi jaja. Mmmmmmmhhhhh, pomislio sam da ću eksplodirati. Vidjela je to, pa je prestala i ubrzo smo se našli u sobi a ona je već bila gola i rraširila macu i tražila lizanje.

Kad sam naslonuo usta na njene usmine jako velike vagine počela je da se trza u razmacima od po 10 sekundi. Obgrlila me nogama i njeni sokovi su mi se razlijevali po licu. Klit je bio ogroman a ona je samo zadovoljno stenjala. Primakao sam nabrekli kurac blizu usmina i dražio je, sve dok u jednom trenutku nisam zabio koplje u nju. Vrisnula je od zadovoljstva a ja sam sve više ubrzavao. Šapnula je da želi da svršim u nju. U jednom trenutku izlio sam cijeli teret u vlažnu pičku a ona je vrištala od zadovoljstva.
Pao sam umoran pokraj nje ali bacivši pogled na kurac vidio sam da je još velik. Ona je rekla da je izgleda mišku potrebno još. Ona je lagano obrisala macu, rukom uzela kurac i krenula ga drkati te me u jednom trenutku zajašila. Kurac je odmah cijeli završio u njenoj maci a cijelo vrijeme njene bradavice su bile u mojim ustima, dok su ogromne sise poskakivale gore-dolje što me je još više uzbuđivalo te nakon pola sata jahanja sam uspio napokon da svršim.
Šapnula je da se nije nikada jebala u guzu i da je sada spremna. Ja sam rekao da nisam siguran da mogu više ali bacivši pogled vidjeli smo da je on spreman. Krenuo sam jezikom prema šupčiću, tada sam se sjetio da imam nekog ulja za masažu. Otišao sam i nakon što je sve bilo prilično vlažno primakao sam svoj pulsirajući kurac guzi i na moje iznenađenje bez imalo otpora cijelih 18 cm je završilo u guzi. Ona je počela da vrišti od zadovoljstva a ja sam trpao i trpao. Nakon nekih 20 minuta žestoke jebačine izvadio sam macana i izlio zadnje kapljice po njenim leđima.

Zamolila me da ne pričam nikome o ovome što se desilo, a da će ovoga biti još ako mi odgovara. Naravno rekao sam samo do slijedećeg susreta.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija