Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Brankina slatka guza

Cijeli taj tjedan smo se susjeda Branka i ja jebali kao zečevi dopodne, a poslijepodne bi ispunjavali bračne obaveze. Danas je bio petak i zadnji dan kad smo se mogli nesmetano pojebati.

Kad je supruga otišla na posao, otuširao sam se i otišao kod Branke. Bilo je otključano, pa sam ušao, ali nije bilo nikoga, pa sam ju zazvao:

- Branka! ! !
- Heeejjj! ! ! Gore sam dođi.. -čuo sam njen glas sa kata, pa sam se popeo do spavaće sobe i čuo vodu iz kupaonice u sklopu spavaće.

Zavirio sam unutra i vidio golu Branku nagnutu iznad umivaonika dok je prala zube. Skinuo sam brzo sve sa sebe i sa već uspravljenim kurcem tiho ušao u kupaonicu baš dok je ispirala usta, pa sam ju sa leđe primio za sise, a kurac prislonio između njenih guzova. Samo je zamumljala i malo promrdala guzom, pa kad je ispljunula vodu zavodljivo rekla:

- Oooo pa tko je to meni već spreman? -naslonila se na mene dok sam joj ja mijesio one velike sise i trljao joj napeti kurac o donji dio leđa.
- Netko tko želi da te napuni vrelom spermom i dobro te izjebe -šapnuo sam joj na uho.
- Mmmm.. danas bi htjela nešto posebno, za zadnji slobodni seks, ha? -mazno je prošaputala dok sam joj stiskao bradavice na krupnim i mekanim sisama.
- A šta to?
- Želim ga danas u guzi.. -rekla je i uzela bočicu ulja sa police, pa se okrenula i primila me za kurac, te me povela u sobu i posjela na krevet.

Mazala mi je kurac sa uljem, a onda je bočicu dala meni i okrenula mi guzu, pa sam nalio ulja na ruku i počeo joj trljati guzu i šupčić. A onda sam joj gurnuo dva prsta unutra i počeo ju podmazivati. Samo je stenjala od zadovoljstva dok su moji prsti bušili njenu guzu. Zatim me gurnula na krevet i popela se iznad mene, te me opkoračila. Primila je jednom rukom moj kurac, a drugom raširila guzove i namjestila glavić na ulaz u njen šupak. Lagano se počela spuštati na njega, a ulazio je polako i nakon nekoliko trzaja ušao je unutra. Zadahtala je i malo se trznula, a onda se nabila do kraja na kurac. Zakolutala je očima i zajecala, a onda se počela odizati i nabijati na kurac kao luda. Stenjala je i cvilila sve jače i jače, a iz pice je curilo po mom trbuhu. Nije joj trebalo dugo da počne svršavati i zalijevati mi trbuh svojom spermom.

Sad sam ja odlučio malo uzeti stvari u svoje ruke i skinuo sam ju sa sebe i položio na krevet potrbuške. Nauljio sam još malo svoj kurac u ulio ulja u rupu od njenog šupka, pa se namjestio iznad nje. Gurnuo sam ponovo kurac u njen šupak i počeo ga zabijati u njega. Branka je privukla jastuk i zabila glavu u njega, te je sad jaukala i cvilila u jastuk kako ju slučajno nitko ne bi čuo. Nakon manje od desetak minuta sam počeo svršavati i puniti joj šupak svojom spermom trzajući se u njoj.

Nakon toga smo oboje ležali na krevetu i polako dolazili do daha. Privukla se k meni i samo rekla:

- Ovo mi je bilo potrebno, već se dugo nisam pojebala u guzu..
- Šta da? Učinilo mi se da je ušao bez problema?
- Vježbam sa dildom.. -rekla je i nasmijala se pa sam se i ja sa njom smijao.

Zatim smo se još malo ljubili, a onda se spustila niže i počela mi vračati kurac iz mrtvih fenomenalnim pušenjem i masiranjem jaja. Nije mu uz takav tretman trebalo dugo i uskoro je bio spreman. Polegao sam ju na leđa i počeo joj ljubiti sise i jednom rukom sam joj trljao klit, pa sam se prebacio između njenih raširenih nogu i lagano ušao kurcem u njenu mokru picu. Naslonio sam se rukama na krevet i počeo ju lagano jebati, a ona me obgrlila nogama i privlačila moje bokove da uđem dublje u nju. Danas nam se nije žurilo, pa smo sve radili polako. Jebao sam ju polako uguravajući joj kurac do jaja u picu, pa ga vadio skoro da ne ispadne van, a onda ga vračao natrag. Potrajalo je to skoro pola sata i onda smo napokon ubrzali, pa sam ga sad zabijao sve jače i jače, dok joj nisam počeo puniti picu sokovima, a i ona je nekako istovremeno svršila. Ostao sam ležati na njoj još neko vrijeme sa kurcem u njenoj pici, a onda smo malo odmorili.

Taj dan smo se pojebali još par puta, a za kraj sam ju opet izjebao u njenu slatku guzu.
Poslije smo se znali pojebati kad nije bilo nikoga od naših kod kuće, ali to su bili rijetki trenuci, ali jako vatreni gdje bi obično nastradala njena guza.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija