Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Brankino iznenađenje

Ocjena: 3

Moja krsna kuma Branka i ja smo se potajice jebali već skoro tri godine, od mog osamnestog rođendana, kada sam dobio najbolji poklon u životu - seks sa kumom.

Hvatali smo svaki trenutak da se pojebemo, a najčešće smo to radili kod nje kući kad nije bilo muža i blizanki. Inaće, blizanke što su bile starije to su bile zgodnije i sve privlačnije. Međutim, mene su privlačile starije, pa sam tako nastavio jebati svoju kumu Branku. Jedan dan smo se jebali u njenoj spavaćoj, tj držao sam ju za bokove i gurao ga kao manijak u njenu pičku, dok su mi jaja lupala po njenim nogama. Ona je stenjala i zabijala glavu u jastuk da ne bi bili preglasni, pošto je jednom, kad smo se jebali u njenom autu vrištala kao da ju koljem. tada sam shvatio da voli biti glasna dok ju netko jebe.

Uglavnom, uskoro sam svršio i napunio joj picu sa vrelom spermom koje je bilo dosta, pošto se nismo jebali već skoro tjedan dana, pa se nakupilo toga, a i ona mi je dozvoljavala da svršavam u nju. Sjedili smo na krevetu i hvatali zrak, a nakon nekog vremena je rekla:

- Očekujem da si u subotu na rođendanu Sare i Lare -mislila je na blizanke koje su punile 18, pa se podrazumijevalo da sam pozvan, kao član obitelji- a u nedjelju već ujutro kod mene.
- Tako rano? Zašto? -upitao sam još zadihano.
- Imam nešto za tebe -rekla je i nasmješila se tajanstveno.
- Šta to? -bio sam znatiželjan- Hajde reci! ! ! !
- Samo mala natuknica.. . -smješkala se unoseći svoje sise meni u lice, pa me zagnjurila među njih i šapnula- Doživjet ćeš nešto što nikad nisi.. .

Taj dan smo se pojebali još par puta, a prvi puta sam joj stavio i prst u guzu, te ju jebao zadnjim snagama tako dok se nismo izvalili u obostranom svršavanju.

Došla i subota, a blizanke izgledale fenomenalno, u kratkim ljetnim haljinicama i dugoj valovitoj kosi, te nešto manjim sisama nego njihova mama. Moram priznati da mi se mališa uzvrpoljio u gaćama, ali čim sam vidio Branku u sličnoj haljini i kad se nagnula prema mojoj mami, mislio sam da će mi kurac izletiti iz hlača. Mislim da je znala na kakvim sam mukama, ali sam zbog mame morao biti miran i dobar sin. Jedva sam čekao sutrašnji dan i da ga stavim Branki, a na odlasku sam primjetio da mi se blizanke smješkaju i Branka me poljubila na vratima.

Ujutro sam u 9 već bio na Brankinim vratima, a otvorila mi je u kratkim hlačicama i prozirnoj majici ispod koje nije nosila ništa. Poljubili smo se i povukla me je unutra, a dok je hodala ispred mene primjetio sam i da su joj se hlačice uvukle u guzu, pa sam shvatio i da ispod njih ništa ne nosi. Došli smo u kuhinju gdje je ona pila kavu, pa je i mene ponudila. Pijuckali smo kavu u tišini, a onda sam ju upitao:

- Branka.. . -pogledala me je smješkajući se kao da je znala šta me muči- .. . o onom iznenađenju.. .
- Tiho.. -stavila mi je prst na usta- .. . kasnije o tome.

Ostao sam sjediti zamišljen, napeta kurca i pijuckajući kavu. Tiho smo sjedili i nakon nekog vremena je ustala i pokupila šalice, te me primila za ruku i odvela u sobu. Rekla mi je da se odem istuširati, a ona da me čeka. Brže bolje sam otišao u kupaonicu i na brzinu se istuširao, posebno opravši kurac i jaja, a onda se obrisao i izašao gol u sobu, a tamo.. .. Branka i blizanke gole na krevetu.
Stajao sam u šoku na vratima sobe, sa polukrutim kurcem ispred sebe, a Sara i Lara su se samo oblizivale sa stršećim i ukručenim bradavicama na naježenim sisama. Pogledao sam prema njihovim picama i svaka je imala tanku crtu tamnih dlačica po sredini. Lagano su raširile noge da se vide otvorene pice, a Branka se između njih dvije smješkala, pa tiho rekla:

- Kao što si ti dobio poklon za rođendan, sad ga trebaju dobiti i one, zar ne?

Stajao sam tamo i gledao ne vjerujući šta se događa, a kurac mi je rastao i protiv volje, na oduševljenje Sare i Lare kojima se u očima vidjela pohota i velika želja za kurcem. Branka je ustala sa kreveta i došla do mene, te me primila za ruku i povela do kreveta, te me posjela između njih dvije. Sad ne znam točno koja od njih dvije se prva bacila na moj kurac i odmah ga progutala do kraja, jer me Branka ljubila u usta i grlila, a druga blizanka mi je ljubila bradavice i grebla me po trbuhu. Uskoro mi je kurac bio kao kamen, pa su sad njih dvije lizale ga od korjena do glavića, pa natrag do jaja, a svaka je usisavala po jedno jaje. Bio sam van sebe i imao osjećaj da se to ne dešava meni, već nekom drugom. Branka mi je stavila jednu svoju sisu u usta, pa sam sad sisao njenu bradavicu koja je ubrzo postala tvrda, pa me je polegla na krevet, tako da je moj kurac sad stršao u zrak. Opkoračila me i stavila svoju picu na moje lice i počeo sam ju lizati, a blizanke su se igrale mojim kurcem. Onda sam osjetio da se jedna ustala i ubrzo vratila, te sam osjetio kako stavljaju kondom na kurac. a onda me jedna, ne znam koja, opkoračila i počela se spuštati po njemu dok mi je druga mijesila jaja. Malo je zastala, a onda se naglo nabila uz lagani vrisak i stala kad je došla do kraja. Mirovala je i tresla se na meni, a onda polako počela vrtiti sa bokovima na mom kurcu.

Nakon nekog vremena je počela ubrzavati sa nabijanjem na moj kurac, pa smo uskoro svršili istovremeno. Zgrčila se na meni, a kako se Branka u međuvremenu okrenula, vidio sam da je Lara u pitanju, a sad joj je Branka davala podršku. Ja sam nastavio lizati branki klitoris i sad je i ona svršila po mom licu, ali se nije micala sa mene, pa sam joj gurnuo prst u šupak i nastavio joj lizati pičku i jebati ju prstom u dupe. Dotle je Sara makla Laru sa mog kurca, skinula kondom i oblizala mi kurac, te ga strpala u usta dok se nije potpuno oporavio, pa i ona stavila kondom i odmah se nabila na njega do kraja uz prigušeni cvilež kad sam joj probio himen. Sad su obje bile riješene nevinosti i spremne za seksualne avanture. Sara se odmah počela nabijati na moj kurac i jahati kao divlja na njemu, te je nakon pet minuta svršila uz lagani vrisak i grčenje, a odmah ju je Lara odmakla i sjela na njega bez obzira što je na kondomu bilo tragova krvi od Sare. Žustro se nabijala, a sa sam sad uhvatio njene sise, pošto se branka napokon ustala sa mene i sad Sari i Lari trljala klitorise. Sara je ležala krej mene i ljubila me po licu dok joj je Branka mazila klitoris. Jedna moja ruka je bila na Larinoj sisi i stiskala joj bradavicu što je kod nje izazvalo novi val svršavanja, pa su obje sad ležale uz mene dahčući, a Branka je makla kondom s mog kurca i zajahala me, te počela stiskati picinim mišićima moj kurac. Osjetivši poznatu okolinu i moj kurac se opustio te sam uz jaki grč svršio u Brankinu pičku.

Nakon toga smo svi ostali ležati na krevetu i dolaziti k sebi, a onda je Lara rekla:

- Mama, hvala ti na rođendanskom poklonu! ! ! ! A i Igoru, takođe puno hvala! ! -gledala me nasmiješeno i zadovoljno, a zatim se okrenula Sari koja je vlažnim ručnikom brisala moj kurac i jaja- Ovo je super zar ne Sara?
- O da.. . još kako -rekla je i Sara širokog osmijeha, a onda dodala- Nadam se mama da ćeš nam ga koji put posuditi?
- Paaa.. . ovisi -rekla je Branka kroz smijeh- Koliko svi budete dobri, a Igor pogotvo.
- Hmmm.. . a mene se ništa ne pita, ha? -ubacio sam se i ja u razgovor.
- Ma tebi sve odgovara -ciknula je Lara i bacila mi se u zagrljaj i začepila mi usta svojim usnama, a Sara je valjda samo to čekala, pa se bacila na moj kurac, dok se Branka samo smješkala i otišla pod tuš prepustivši me njima da utaže mladenačku glad za seksom.

Tu večer sam otišao kasno od njih, a za mjesec dana sam otišao sa njima na more, pa smo nastavili naše druženje u krevetu, a i u moru, dok se nije pridružila i Branka, ali o tome drugi put.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Pristup ovoj web stranici dozvoljen je samo punoljetnim osobama

Da li ste stariji od 18 godina?
Nemam 18 godina