Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Bratov drug me pojebao.

Jednog dana, sedim u sobi, roditelji otišli na odmor, brat nije bio kod kuće.. Zvoni neko na vratima, otvaram, a ono bratov najbolji drug, Marko, oduvek sam se ložila na njega. Došao je po brata, ja mu kažem da nije kući i pozovem ga unutra ako hoće da sačeka, što je, naravno prihvatio. Ušao je, poslužim ga kafom, pićem.. Marko je prelep, pomislih. Visok, zgodan, crna kosa. Pravi frajer. Želela sam da se kresnem sa njim. Dok smo sedeli, uz kafu i cigarete, pričali smo o svemu i svačemu. On me je odjednom upitao da li imam dečka. Odgovorila sam da nemam i upitala njega da li ima devojku, na što mi je odgovorio da ima, ali je željan avanture. Odmah pomislim, jebaće me.

Morala sam da odem do toaleta koliko sam bila se uzbudila. Stojim u kupatilu ispred ogledala, kuca Marko na vratima. Otvotim, on kaže da hoće samo da mi se javi da ide, doći će drugi put. Skenjala sam se odmah. Pogledam ga, snuždim pogled, a on na to mi kaže da može i da ostane ako ja to hoću. Naravno da hoću, odgovorim. Povuče me on prema sebi i poljubi me u usta, onako strasno. Jeza je prošla kroz mene. Pitala sam ga, šta ćemo raditi? Rekao mi je šta god ja želim. Želela sam jebanje, ali misam imala hrabrosti da priznam. Uhvatila sam ga za ruku i povela ga u moju sobu. Počnemo se ljubiti kad on samo reče "Znam ja šta ti hoćeš. ", upitam ga "Šta? " prveći se da ne znam o čemu priča, on mi odgovori na to "Moj kurac. ". Počne me polako ljubiti i voditi do kreveta, gurne me da legnem na ledjima, on se vrati do vrata i zaključa ih. "Spremi se", rekao mi je. Dodje, raširi mi noge i legne preko mene, ljubio mi usne, spuštao se na vrat, polako ga lizao. Već sam bila ovlažila. Počeo mi je skidati odeću sa tela, ubrzo sam na sebi imala samo bele gaćice. Lizao mi je bradavile, sisao, samo sam brže i brže uzdisala. "Hoćeš moju kitu? " upita me. Odgovorim "Daa, rada mi šta hoćeš, tvoja sam". Skine mi gaćice i polako pređe jezikom preko moje pičkice koja je bila vrela i vlažna. Prstima je razdvojio usnice i počeo kružnim pokretila lizati moju macu. Kliktoris je ubrzo nabrekao. Želela sam još. Lizao mi je kliktoris, a srednji prst gurao u moju rupicu. Bila sam blizu vrhuncu i on je samo usisao moju klidžu i radio to sve brže. Svršila sam u grčevima, ali ne, nije prestao. Počeo mi je lizati sve brže, prste gurati sve dublje. Mislila sam da ću eksplodirati. Rekla sam mu da sačeka malo sa lizanjem i da mi da svoj kurac da ga progutam. Stao je pored mene, ja sam sela na krevet, skinuo se go i počeo nadrkavati kurčinu koja je izletela iz bokserica. Uhvatila sam ga u ruku, počela drkati polako, a glavić lizala. Kad mu je već bio jako tvrd, samo sam ga stavila u usta i počela pušiti. Uhvatio me je za kosu i nabijao na njegov kurac. Mislim da sam ga gutala do grla. Izvadila sam ga iz usta, i sisala jaja.

"Ahh" je sve što se čulo. Želela sam ga u sebi osetiti. Pušila sam mu, gutala jaja, drkala, celog sam ga obradila. "Zaslužuješ nagradu", rekao je. Raširio mi je noge i opet lizao pičkicu, sisao klidžu, vrištala sam. Svršila sam par puta. Onda je ustao, legao na leđa i rekao mi da sednem na njega. Sela sam, ali nisam odmah gurnula kitu u mene. Na tvrd kurac sam sela i trljala gs o moju macu. Bilo je ekstra, za malo nisam svršila. Glavić mu je bio natečen, samo što nije svršio. Odigla sam se, on je namestio kitu i sela sam. Jebala sam ga, on je mesio moje sise.. Aaah.. U tom položaju, spustio je ruku i palcem drkao moj kliktoris. Svršila sam. On me je podigao, stavio na leđa da legnem i on preko mene. Ubrzo me svršio. Rekao mi je da sam najbolja koju je jebao. Naravno, pojebali smo se još jednom i to u svim pozama. I dan danas se jebemo i brat to zna. Marko je ostavio devojku zbog mene. Više ću vam pričati u drugom delu.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija