Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Brzo smo si kliknuli

U principu sam željan dobrog i zdravog, uzbudljivog seksa i siguran sam da je svima poznato da teško može biti vatrenog seksa između supružnika koji su u braku preko trideset godina. Stvarno, priznajem, da sam ljubomoran na likove koji tvrde da su i nakon tridest godina braka zaljubljeni u svoju ženu. Ja nisam i ne osjećam leptiriće u trbuhu kad ju vidim. Naš život se, otprilike svodi na život kakav, recimo vode brat i sestra u zrelim godinama, koji se usput svakodnevno svađaju. Za dobar seks nema šanse, ne diže mi se na nju i tu nema pomoći. Na druge cure, žene diže se kao da je na federu. Nema pomoći tako je i gotova priča. U nadi da ću naći curu/ženu koja će u meni pobuditi stari plamen, natjerati me da se tresem od uzbuđenja na pomisao na seks s njom napravio sam profil na jednom od brojnih sajtova za upoznavanje. Postavio slike moga kurca u raznim stanjima i prilikama, opisao se ukratko i naveo zašto sam tu i što me zanima.

Napisao sam i da me ne zanima baš beskrajno tipkanje i vatreni online seks koji onda završava s drkanjem u zahodu, već stvarna osoba, živa, kontakt, borba prsa o prsa pa kom opanci kom obojci. Nekoliko cura mi je slalo poruke da sam zgodan, seksi, međutim sve su to bile cure do tri banke, a ja sam priželjikavo da to bude žena oko pedesetih, dobro držeća i što se babi snilo to joj se i zbilo. Dobio sam poruku od jedne žene. U poruci je pisalo da sam seksi, da joj se sviđam i da joj pišem. Otpisao sam joj da mi napiše malo više o sebi, gdje živi, koliko ima godina i slično. Napisao sam koliko ja imam godina, gdje živim. Drugi dan je odgovorila da ima 55 godiena i da se nada da mi nije prestara, a ja sam joj otpisao da mi upravo takve godine odgovaraju i da ne želim imati posla s balavicama. Rekao sam joj da ću joj kasnije poslati svoje slike, našto je ona odmah otpisala slanjem svojih seksi slika i oborila me s nogu. To je bilo ono što tražim. Gledajući ju kurac mi se odmah dignuo. Napisao sam joj da kad vidi moje slike odluči želi li nastaviti sa mnom, pa kako bude. Nakon što je primila sliku otpisala je da sam jako zgodan. Nije mi više trebalo i kad sam došao doma i vidio da je logirana predložio sam da se nađemo što prije. Predložila je da se nađemo u petak, ja sam pitao gdje, rekla je gdje i to je bilo dogovoreno. I došao je taj dan i poslije posla sam krenuo u njen grad, oko 60-tak km od mog. Našao sam kafić koji je predložila za susret, naručio pelinkovac i čekao, Odmah iz daljine sam skužio da dolazi, hodala je čvrsto, bila je malo čvršće građe, ušla je i odmah je i ona snimila mene. Sjela je naručila kavu i šutili smo i gledali se. Primio sam ju za ruke, lagano se tresla. Pitao sam ju da li se boji, rekla je da se ne boji nego da je to od uzbuđenja. Pijuckali smo i držali se kao balavci za ruke, u jednom sam ju trenutku poljubio i uzvratila je poljubac i rekla da predlaže da odemo u njen stan. Nisam imao niti jedan razlog da to odbijem. Stanovala je neposrednoj blizini i uskoro smo bili u liftu odmah smo se počeli ljubiti i drepati. Došli smo u stan, zaključala je vrata, nastavili smo se ljubiti u hodniku.

Počela mi je raskopčavati hlače i svukla ih je, zajedno s gaćama do koljena. Kleknula je, uzela moj kurac u ruku i počela ga ljubiti, lizati, cuclati. Drugom me rukom dirala po jajcima. Bilo mi je lijepo, ali sam i aj htio osjetiti nju. dodir njene kože, dirati joj grudi, guzu, gurnuti ruku među noge, osjetiti mačkicu, mrsiti dlačice. Rekao sam da bih i ja rado dirao nju i ustala je i povela me u spvaću sobu. Bilo mi je malo blesavo hodati onako s hlačama na koljenima, ali znajući što slijedi to me nije mučilo. U sobi se je brzo svukla, a ni ja nisam gubio vrijeme, svlačio sam se i gledao ju. Svidjelo mi se to što sam vidio, bila je skladno građena, jačih ali ne debelih nogu, oveće guze i grudi, lijepih, slatkih, svjetlorozih bradavica koje su me zvale da ih ljubim, cuclam, grickam.. Nije bila sitna, ali nije bila ni debela. Bila je malo potfutrana na trbuhu, što mi je bilo baš seksi i jedva sam čekao da položim glavu na njen trbuščić. Mačkica joj je bila obrasla dlačicama, ali je bila i lijepo oblikovana. Još smo se malo ljubili i dodirivali rukama, imala je lijepu, glatku, mekanu kožu. Legla je na krevet i postavila me tako da ja budem iznad nje, s kurcem izbnad njenog lica, a ja sam zaronio među njne bujne, putene butine i zabio se u njeno dlakavo međunožje i omirisao njenu pičkicu, jezikom razmaknuo usmine polizao klitoris, pa gurnuo jezik u pičkicu, uživao sam- Lizao sam ju, ljubio, cuclao usmine i klitoris, gurao skupljeni kažiprst i srednjak u pičkicu. Gutao sam svoju slinu i njene sokove, toliko sam bio usredotočen da nisam ni osjećao što ona radi s mojim kurcem. Lizao sam ju i sve brže gurao prste u pičku osjetivši da se počinje pomalo grčiti, vrtiti guzom, podizati guzu i nabijati se na moje lice, prestala je lizati mog macana, samo ga je držala stisnutog u šaci, sve je jače i jače jecala, disanje joj je postalo ubrzano i isprekidano i onda se odjednom jako zgrčila, prestala disati, par puta se stresla.

Primila me je rukama za bokove i pomaknula me sa sebe i rekla da joj ga metnem. Legao sam iza nje, podignuo joj desnu nogu u zrak i držao sam ju u svojoj desnoj ruci, svoju desnu nogu sam stavio na njenu lijevu i gurnuo joj kurac u toplu, masnu i vlažnu pičkicu. Volim ovaj položaj jer onda kurac ulazi duboko unutra i osjeti se svaki dijelić njene unutrašnjsti, a istovremeno joj mogu dirati, stiskati, mijesiti grudi, osjetiti njenu guzu na mojim butinama i trbuhu. Jebali smo se tako neko vrijeme, nemam pojma koliko dugo, izgubio sam osjećaj, uživao sam u njoj, njenom tijelu. Nakon toga je rekla da dođem na nju, raširila je noge, savila ih i raširila u koljenima i legao sam između njih, uzela je kurac u ruku i sama ga gurnula unutra. Naslonio sam se na dlanove i počeo ju lagano jebati, poželio sam ju ljubiti i biti što bliži s njom. Spustio sam se na nju i počeo ju ljubiti, ona me je zagrlila oko vrata i pritiskala na sebe. Istovremeno je podizala guzu i miješala i nabijala se na mene. Ljubili smo se i jebali, tijela su bila potpuno spojena, onako sjajna od znoja i topla. Šapnula mi je da svršim u nju, da ju napunim. Ležao sam na njoj, s rukama ju držao za lice, gurao svoj jezik u njena usta i kurac u njenu pičku, pojačavao sam tritam, ona je sve jače miješala guzom, nabijala se na mene, obgrlila me nogama oko leđa i pritiskala na sebe.

Podignuo sam se na ruke, počeo jako i brzo nabijati se na nju, vidio sam kako joj se lice grči, mijenja boju, izobličuje, bradavice su joj se stisnule, osjtio sam kako se njeno meso stišče oko moga mesa, onda više nisam vidio ništa, samo sam osjetio predivan osjećaj svršavanja i spermu koja je iz mojih jaja prokuljala u njenu pičku i gurao sam ga nutra van, dok i zadnja kap nije izašla i mene. Srušio sam se na nju, poljubio ju i pomazio po znojnom licu i rekao joj-hvala ti, bilo je prelijepo.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija