Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Bucka sa šanka

Ocjena: Nije ocjenjeno

Kao i svake godine i ove sam otišao raditi na more. Sezona bi bila kao i svaka druga da nije bilo Radmile. Bucke iz Makedonije koja je radila na šanku. Sisa solidna četvorka, okrugle velike guze, trbuščića i širokog osmijeha. Bila je slatka i jako simpatična, a donekle nepoznavanje jezika kod nje nije bio hendikep. Brzo smo se skompali, a i bili smo soba do sobe, pa kako sam ja radio u kuhinji, tako je ona imala prednost kod hrane za osoblje. Dobila bi najbolji komad ili bi dobila prije svih. A ja bi uvijek dobio kavu bez da pitam, dovoljno je bilo da ju pogledam i znala je.

Uskoro, nije nam trebalo dugo, postali smo prisniji. Naime, nakon jednog iscrpljujućeg dana, mada su u sezoni skoro svi takvi, ostala ekipa je otišla malo van, a meni se nije dalo pa sam otišao u sobu. Otuširao sam se, pustio si muziku, jer sam bio sam u sobi, te se samo u gaćama izvalio na krevet. Nisam dugo ležao kad sam začuo tiho kucanje na vratima:
- Naprijed! -viknuo sam, a pojavila se Radmila na vratima.
- Ćao, ne spavaš?
- Ma ne, reci..
- Idem se otuširati, a bi mi mogao malo ramena i leđa izmasirati? -rekla je onim slatkim makedonskim naglaskom.
- Naravno, da dođem kod tebe? -upitao sam ustajući već sa kreveta.
- Ma ne, dođem ja kod tebe.. - rekla je uz osmijeh i nestala iza vrata.

Nakon deset minuta je došla uz miris gela za tuširanje i još mokre kose. Imala je na sebi samo spavaćicu i gaćice dok su tamne bradavice se nazirale kroz spavaćicu. Kurac mi je isti tren postao kao kamen i sreća da sam sjedio na krevetu. Onda je ona skinula spavaćicu i ostala je samo u gaćicama, te mi dala neku bočicu koju sam tek sad skužio.

- Evo ovim me izmasiraj.. -i samo se legla na trbuh kraj mene.

Počeo sam joj masirati ramena i nakon nekog vremena krenuo na donji dio leđa. Masirao sam ju nekih petnaestak minuta kad se okrenula na leđa i one sise su sad bile ispred mene. Bradavice su bile tvrde i napete, a kad mi je uzela ruku i stavila ju na sisu mislio sam da ću svršiti. Samo se nasmiješila i opustila, a ja sam joj počeo milovati obje sise dok se ona mazno protezala. Zatim sam ih poljubio i njena ruka mi je milovala kosu, a onda me pomalo gurala na niže. Nisam trebao biti lumen da shvatim šta želi. Spustio sam se preko njenog trbuščića i poljubio joj picu preko gaćica, a dobio sam dugi uzdah i ustanovio da su joj gaćice već mokre. Povukao sam ih naniže i ugledao obrijanu picu. Malo je zadigla noge da joj skinem gaćice i onda ih raširila. Ja sam skinuo svoje i moja tvrda alatka se zaklatila slobodna u zraku. Zabio sam glavu među njene noge i počeo ju oralno obrađivati. Stenjala je i sisala duboko dok nije zajecala:

- Ahhh.. Jebi me.. . Zabij mi ga.. Želim te.

Naravno da nisam dugo čekao, već sam joj udovoljio i sjurio sam joj ga odmah do jaja. Odmah sam dobio i njene nokte u svoja leđa, ali nisam se obazirao na to, već sam ju jebao jako žestoko, kao da sutra ne postoji. U biti žurio sam dok smo još sami, jer se ekipa mogla uskoro vratiti.
Privukla me na sebe dok je moj kurac šljapkao po dubini njene pice. Ubrzo je svršila, a i ja sam osjetio navalu iz jaja, pa sam ga brzo izvadio, taman na vrijeme da joj svršim po trbuhu i malo po sisama. Bili smo zadihani i znojni, ali me privukla tako da joj moj kurac bude kraj glave i počela ga je lizati dok nije bio potpuno čist od njenih sokova i mojeg sjemena. Nastavila mi ga je drkati dok opet nije bio tvrd i opet se legla na trbuh, pa sam se opet smjestio između njenih nogu, ali je sada rekla:

- Nemoj da ga vadiš više..

Bio sam kao lud od zanosa i jebao sam ju kao manijak dok je krevet škripao ispod nas, a ona Stenjala i dahtala, a naša tijela se sudarala znojna i vrela. Jebao sam ju dobrih dvadesetak ili više minuta, i iskreno, već su me ruke boljele od upiranja u krevet kad je ona svršila i kada sam osjetio kako mi njena pica steže kurac, pa sam i ja još par puta zabio ga do jaja i onda ispalio mlaz vrrlog sjemena u nju, a onda se samo složio preko nje.

Ležali smo još neko vrijeme tako, malo se ljubili, a onda je otišla u svoju sobu. Ja sam odlučio da se otuširam ujutro jer sam htio uživati u njenom mirisu na sebi.

Od tada smo se jebali skoro svaki slobodni trenutak i nekako postali cura i dečko, ali duga je sezona.. .
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Samo za punoljetne osobe

Ukoliko niste punoljetna osoba molimo Vas da odmah napustite stranice!

Nemam 18 godina