Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Bucka sa šanka

Kao i svake godine i ove sam otišao raditi na more. Sezona bi bila kao i svaka druga da nije bilo Radmile. Bucke iz Makedonije koja je radila na šanku. Sisa solidna četvorka, okrugle velike guze, trbuščića i širokog osmijeha. Bila je slatka i jako simpatična, a donekle nepoznavanje jezika kod nje nije bio hendikep. Brzo smo se skompali, a i bili smo soba do sobe, pa kako sam ja radio u kuhinji, tako je ona imala prednost kod hrane za osoblje. Dobila bi najbolji komad ili bi dobila prije svih. A ja bi uvijek dobio kavu bez da pitam, dovoljno je bilo da ju pogledam i znala je.

Uskoro, nije nam trebalo dugo, postali smo prisniji. Naime, nakon jednog iscrpljujućeg dana, mada su u sezoni skoro svi takvi, ostala ekipa je otišla malo van, a meni se nije dalo pa sam otišao u sobu. Otuširao sam se, pustio si muziku, jer sam bio sam u sobi, te se samo u gaćama izvalio na krevet. Nisam dugo ležao kad sam začuo tiho kucanje na vratima:
- Naprijed! -viknuo sam, a pojavila se Radmila na vratima.
- Ćao, ne spavaš?
- Ma ne, reci..
- Idem se otuširati, a bi mi mogao malo ramena i leđa izmasirati? -rekla je onim slatkim makedonskim naglaskom.
- Naravno, da dođem kod tebe? -upitao sam ustajući već sa kreveta.
- Ma ne, dođem ja kod tebe.. - rekla je uz osmijeh i nestala iza vrata.

Nakon deset minuta je došla uz miris gela za tuširanje i još mokre kose. Imala je na sebi samo spavaćicu i gaćice dok su tamne bradavice se nazirale kroz spavaćicu. Kurac mi je isti tren postao kao kamen i sreća da sam sjedio na krevetu. Onda je ona skinula spavaćicu i ostala je samo u gaćicama, te mi dala neku bočicu koju sam tek sad skužio.

- Evo ovim me izmasiraj.. -i samo se legla na trbuh kraj mene.

Počeo sam joj masirati ramena i nakon nekog vremena krenuo na donji dio leđa. Masirao sam ju nekih petnaestak minuta kad se okrenula na leđa i one sise su sad bile ispred mene. Bradavice su bile tvrde i napete, a kad mi je uzela ruku i stavila ju na sisu mislio sam da ću svršiti. Samo se nasmiješila i opustila, a ja sam joj počeo milovati obje sise dok se ona mazno protezala. Zatim sam ih poljubio i njena ruka mi je milovala kosu, a onda me pomalo gurala na niže. Nisam trebao biti lumen da shvatim šta želi. Spustio sam se preko njenog trbuščića i poljubio joj picu preko gaćica, a dobio sam dugi uzdah i ustanovio da su joj gaćice već mokre. Povukao sam ih naniže i ugledao obrijanu picu. Malo je zadigla noge da joj skinem gaćice i onda ih raširila. Ja sam skinuo svoje i moja tvrda alatka se zaklatila slobodna u zraku. Zabio sam glavu među njene noge i počeo ju oralno obrađivati. Stenjala je i sisala duboko dok nije zajecala:

- Ahhh.. Jebi me.. . Zabij mi ga.. Želim te.

Naravno da nisam dugo čekao, već sam joj udovoljio i sjurio sam joj ga odmah do jaja. Odmah sam dobio i njene nokte u svoja leđa, ali nisam se obazirao na to, već sam ju jebao jako žestoko, kao da sutra ne postoji. U biti žurio sam dok smo još sami, jer se ekipa mogla uskoro vratiti.
Privukla me na sebe dok je moj kurac šljapkao po dubini njene pice. Ubrzo je svršila, a i ja sam osjetio navalu iz jaja, pa sam ga brzo izvadio, taman na vrijeme da joj svršim po trbuhu i malo po sisama. Bili smo zadihani i znojni, ali me privukla tako da joj moj kurac bude kraj glave i počela ga je lizati dok nije bio potpuno čist od njenih sokova i mojeg sjemena. Nastavila mi ga je drkati dok opet nije bio tvrd i opet se legla na trbuh, pa sam se opet smjestio između njenih nogu, ali je sada rekla:

- Nemoj da ga vadiš više..

Bio sam kao lud od zanosa i jebao sam ju kao manijak dok je krevet škripao ispod nas, a ona Stenjala i dahtala, a naša tijela se sudarala znojna i vrela. Jebao sam ju dobrih dvadesetak ili više minuta, i iskreno, već su me ruke boljele od upiranja u krevet kad je ona svršila i kada sam osjetio kako mi njena pica steže kurac, pa sam i ja još par puta zabio ga do jaja i onda ispalio mlaz vrrlog sjemena u nju, a onda se samo složio preko nje.

Ležali smo još neko vrijeme tako, malo se ljubili, a onda je otišla u svoju sobu. Ja sam odlučio da se otuširam ujutro jer sam htio uživati u njenom mirisu na sebi.

Od tada smo se jebali skoro svaki slobodni trenutak i nekako postali cura i dečko, ali duga je sezona.. .
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija