Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Bucmasta studentica

Ocjena: 5

Uvijek su me privlačile punije cure, ne znam nekako su seksipilne bez da se trude ti biti. Ima nešto spontano u njima što me privlači kao magnet, pogotovo ako imaju i samozatajan karakter uz to. Jednu takvu sam upoznao za vrijeme studiranja i tih nekoliko mjeseci je bio vjerojatno najnevjerojatniji seks u mom životu…
Slušali smo zajedno neki predmet koji tko zna kako se zvao, ali nju sam spazio već na prvom predavanju. U prvoj pauzi odmah sam joj prišao. Bila je prilično visoka, preko 1, 70, imala je dugu plavu kosu i bila je pomalo bucmasta. Za vrijeme pauze nije nikud izašla već je bila na svom mjestu i nešto čitala. U prvi mah sam je prepao, a zatim i malo zatekao svojim pozivom da mi se možda kasnije pridruži u menzi. Vidno se zacrvenila i nećkala ali je ipak pristala. Kada je završilo predavanje sačekao sam je i krenuli smo u menzu. Saznao sam da se zove Barbara i da nema dečka.

Nisam dugo čekao već sam je odmah pozvao da izađe sa mnom. Pristala je i izašli smo prvo na piće a zatim smo se počeli družiti sve češće. Opuštala se polako i smijala se sve češće, dijelila svoje intimne stvari sa mnom i baš nam je bilo odlično. Nakon nekakvih mjesec dana bili smo kod meni i gledali neki film. Mazili smo se i ljubili i odlučio sam da bi mogao krenuti korak dalje. Zavukao sam joj ruku pod majicu i zgrabio sisu. Štrecnula se ali nije ništa rekla. Preko grudnjaka sam mazio njene masivne sise dok se prepuštala polako mojim dodirima. Ljubio sam je po vratu dok sam prstom polako ušao u košaricu. Osjetio sam da ima velike bradavice koje su bile krute. Povukao sam košaricu i sisa je ispala van. Mijesio sam je i osjećaj pod rukom je bio fantastičan. Kada se opustila do kraja svukao sam joj majicu i grudnjak i počeo grickati ogromne nabrekle bradavice na čvrstim ali mekanim četvorkama.

Kurac je htio sam van iz gaća. Zavukao sam joj ruku u gaćice i krenuo polako prema pički. Pod prstima sam osjetio dlačice što me dodatno uzbudilo. Uskoro sam je dotaknuo, bila je vlažna i kremasta. Provocirao sam je svuda oko nje dok konačno nisam prstima prešao preko njenog klitorisa. Uzdisala je ali sam osjetio neku kočnicu kod nje. Krenuo sam joj zavući prst ali je rekla stani. Pogledao sam je, rekla je moram ti nešto priznati, ti si mi prvi, još sam nevina. Ne brini rekao sam, polako ćemo. Svukao sam sve sa nje i polegao je na krevet. Raširio sam joj noge i počeo lizati klitoris. Prstom sam se lagano igrao s njenom pičkicom koja je bila jako uska. Bila je prekrasne roze boje i pozivala te da ju pojedeš. Konačno kada se malo opustila pridigao sam se i svukao gaće. Primila me rukom za kurac i lagano ga navukla nekoliko puta dok nije dostigao punu erekciju. Spremna sam rekla je i raširila noge. Stavio sam glavić u nju i počeo polako ulaziti. Bila je zbilja uska. Osjetio se lagani grč na njenom licu kada sam je probio. Polako ali sigurno ulazio sam sve dublje u nju. Obuhvatila me čvrsto nogama oko leđa dok mi je rukom polako odgurivala trbuh kada bi pretjerao. Pojačavao sam tempo ali nisam imao šanse protiv njene uske pičkice i vrlo brzo sam je napunio do vrha toplom spermom.

Izašao sam iz nje a ona je zgrabila kurac i oblizala ga cijelog. Toliko sam bio napaljen da i dalje kurac nije padao. Kako ti je bilo pitao sam. Dosta bolno, jako ti je debel kurac. Kad smo kod toga rekla je, malo mi je neugodno to reći. Reci slobodno. Maštala sam neko vrijeme o tome i mislim da je idealna prilika da to zadovoljim sada. Gledao sam u nju dok je sramežljivo skrivala pogled koji je letio na nabrekli kurac. Želim da me jebeš u šupak da mi se ispuni maštarija i da bolne stvari odradim u jednom danu. Rekao sam joj da legne na trbuh, raširio sam joj guzove i pljuvačkom natopio ulaz u šupak. Gurao sam polako jedan pa drugi prst dok se šupak nije opustio. Protrljao sam kurac koji je ponovo bio potpuno spreman i polako sam ga krenuo zabijati u njen šupak. Trebalo je dosta dugo ali ušao sam u nju do kraja. Počeo sam polako izlaziti ulaziti dok je tiho stenjala s glavom u jastuku. Kako je dobro stiskao moj kurac.

Ulazio sam u nju sve brže i brže i brže. Počela je svršavati, nisam mogao vjerovati. Tako sam se napalio da sam je nemilosrdno nabijao dok nisam eruptirao u dubine njenog šupka. Sve do zadnje kapi završilo je u njoj…
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija