Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Burna veza

Kao što sam već pisao, sa Antonijom sam i službeno prohodao, tj postali smo cura i dečko, a ona je znala pozvati Brigitu u naša druženja, te samo znali napraviti dobar sex u troje.

Ne moram niti govoriti da su bile vatrene u krevetu, jer sam ih doživio pojedinačno u bolnici dok sam još ležao tamo. Ali njih dvije zajedno, e to je već bilo nešto. Prvi put nisam ni znao da će biti u troje, već sam došao kod Antonije kući, jer smo se dogovorili za ovaj vikend kod nje, pošto je bila sama kod kuće. Starci su joj bili na nekom putu, pa smo imali cijelu kuću za sebe.
Ušavši unutra, jer je bilo otključano, čuo sam laganu muziku, a pošto u prizemlju nije bilo nikoga krenuo sam na kat do Antonijine sobe. Otvorio sam tiho vrata i sad je prigušeno stenjanje postalo jače. Imao sam što i vidjeti. Brigita i Antonija su bile u pozi 69, i strastveno se lizale i jedna drugoj gurale vibratore u mace. Polako sam skinuo sve sa sebe i zatvorio lagano vrata iza sebe, te sjeo u fotelju i počeo si malo drkati kurac dok su njih dvije samo stenjale i čulo se zujanje vibratora. Nekoliko minuta kasnije obje su svršavale u grčevima i tresle se kao šibe, naročito Brigitina poveća guza, pa sam osjetio želju da joj ga zabijem u čmar. Čim su se smirile ja sam se nakašljao i ustao, pa sam im prišao sa uzdignutim kurcem.

- Kad si ti došao? -zbunjeno, ali i radosno me pogledala Antonija.
- Dovoljno rano da uživam u onome što ste radile. -rekao sam sa širokim osmjehom.
- Perveznjak.. -rekla je Brigita i smješkala se raširenih nogu gdje joj je virio vibrator iz mace, uključen, naravno- .. mogao si nam se pridružiti..

Nije stigla dalje ništa reći, jer sam se zavalio između njih i primio onaj vibrator u njenoj maci, te ga stavio na njen klit, a ona je samo zakolutala očima, stresla se i izvalila na krevet, a Antonija me zagrlila i poljubila, dok mi je lagano masirala kurac. Ubrzo je zamijenila svoju ruku svojim usnama i sad ga je pušila usput mi masiravši jaja. Dotle sam ja masirao klit i usmine od Brigite sa onim vibratorom, a onda ga malo spustio do njene guze. Na moje iznenađenje Brigita me veselo pogledala i zadigla noge u zrak, pa je put u njenu guzu bio slobodan i ja sam joj počeo vrtiti vibrator po šupčiću, a ona je samo dahtala:

- To.. to.. to.. daj daj.. mmmmmm.. kako je dobro..

Sad sam malo izgubio koncentraciju jer me je Antonija dovela do prvog pražnjenja i ispucao sam prvu salvu u njena usta, a ona je sve progutala. Zatim me poljubila i osjetio sam okus svoje sperme u njenim ustima. Zatim se naguzila ispred mene, pa sam malo maknuo pažnju sa Brigite i zabio ga Antoniji u macu na njeno zadovoljstvo. Ubrzo sam vratio onaj vibrator u Brigitinu macu, pa ga dobro namočio u njoj, a onda izvukao ga van i ponovo ga stavio na ulaz u guzu i malo kružio njime po njoj, a onda ga počeo uguravati u nju. Brigita je prvo zastenjala, a onda joj se oteo jedan dugi 'Aaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh.. ' kad joj je vibrator ušao u guzu. Nakon što sam joj ga zabio dva tri puta u guzu iz njene pice je krenuo mlaz sokova i zalio mi ruku i krevet ispod nje. Sad sam dobio još veću želju da joj ga zabijem u guzu, pa sam pustio vibrator u Brigitinoj guzi, primio Antoniju za bokove i počeo ju žestoko jebati. Stenjala je i dahtala dok je moj kurac ulazio duboko u nju, a njena guza lupala po mom trbuhu. Brigita se podvukla pod nju i sad joj je cuclala i grickala bradavice na sisama, pa je stenjanje postalo sve glasnije i glasnije, a onda jedan duboki jecaj i grčenje koji su označili orgazam koji je doživjela Antonija.

Izvukao sam kurac iz Antonijine mace i smjestio se između Brigitinih nogu, zadigao ih i raširio, te izvukao vibrator iz guze, a na njegovo mjesto stavio svoj kurac koji je sluzav od Antonijinih sokova samo kliznuo unutra. Zastenjala je zadovoljno kad joj je ušao skoro do jaja u guzu, pa sam ju odmah počeo žestoko jebati. Dotle se Antonija malo oporavila i sad je ljubila Brigitu i masirala joj klit, a Brigita je držala svoju ruku između Antonijinih nogu i njoj trljala klit. Moji kukovi su udarali u Brigitinu široku guzu dok sam ju jebao suzdržavajući se od svršavanja, ali ne zadugo, pa sam nakon par minuta počeo puniti Brigitin šupčić vrelom spermom. Ona je samo zadovoljno mumljala, a ja sam polako izvukao kurac van bijel od sperme pa sam stao iznad njih, a one su se uspravile i počele ga lizati. Nakon toga smo se otišli otuširati i spustili se nešto pojesti, ali smo odustali od kuhanja i naručili pizzu.
Dok smo jeli Antonija je stavila noge meni u krilo i lagano ih micala trljajući moj kurac preko gaća, jer sam samo to imao na sebi, baš kao i one. Jedino je Antonija bila obukla trenirku kad je došla pizza. Sad smo bili zavaljeni u dnevnom gledali TV i jeli i Antonija me lagano provocirala. Uzvratio sam joj gurnuvši ruku do njenih gaćica i odmaknuvši ih u stranu, pa sam joj sad trljao klitoris. Brigita nas je gledala i samo se smješkala, a onda se prebacila sa fotelje do nas i odmakla Antonijine noge i skinula mi gaće, te se prihvatila drkanja i pušenja mog kurca. Ubrzo je stajao uspravno i odmakla se od mene, pa podigla Antoniju sa trosjeda i obje su sad klekle na isti okrenuvši mi guze. Stao sam prvo iza Brigite i zabio joj ga, a Antoniji sam prste stavio u macu i sad sam ih obje jebao. nakon par minuta izvukao sam ga iz Brigitine i stavio u Antonijinu macu, a Brigiti prste. Sad sam ga gurao Antoniji i nakon par minuta sam počeo svršavati puneći joj macu spermom.

Nakon toga smo ugasili TV i otišli u Antonijinu sobu gdje nismo skoro uopće spavali, već smo se jebali do jutra. Nakon tog prvog puta počeli smo na njihove slobodne dane organizirati druženje u troje, a ja sam se dogovorio sa Brigitom da navračam do nje kad Antonija radi, pa bi ju obavezno jebao u guzu jer je to obožavala. I dalje tako ide, ali ne znam do kada.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija