Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Bušenje Nevene

Kao što sam rekao, svaki petak je bio rezerviran za seks sa Nevenom. I obično je tada dolazila u suknjama ili haljinama na posao, dok je preko tjedna bila u hlačama. I kao i svaki petak, tako sam i ovaj bio spreman za naš seks. Znao sam da ću ju jebati, pa da ću morati svršiti u njena usta da mi ga isiše i obliže nakon što ga isprazni.

Međutim, ovaj petak se desilo nešto, mada još nisam bio svjestan šta. Vidio sam da se nešto dešava, ali nisam znao šta je. Taj petak je došla kod mene sa hrpom papira, zaključala vrata iza sebe i odložila papire na stol. Imala je divnu crnu haljinu na sebi koja je isticala njeno tijelo, ali sam ja vidio da ju nešto muči.

- Šta je bilo Nevena?
- Ma ništa.. . -odmahnula je rukom i zavalila se u fotelju na kojoj sam joj ga jednom uvalio.
- Hajde reci -sjeo sam u drugu i stavio joj ruku na koljeno.
- Muž me vara.. -tiho je rekla, a ja sam umalo prasnuo u smijeh, jer što je bilo ovo što smo nas dvoje radili, ali sam se zaustavio jer je nastavila- .. sa nekom balavicom od devetnaest godina.. . kreten..
- Kako si saznala?
- Rekla mi je frendica koja ih je vidjela u gradu i snimila ih je na mob kako se ljube -tu je izvukla svoj mob i pokazala mi snimak, te sam ugledao nekog crnokosog tipa kako se ljubi sa nekom sisatom curom i pritom joj masira guzu.

Vratio sam joj mob i tiho upitao:

- I šta ćeš sad?
- Pokazala sam mu ovo i šutio je cijeli sat vremena, a onda se spakirao i otišao bez riječi. -suze su joj navrle na oči, a onda se nagla prema meni i naslonila na moja prsa, te je počela plakati.

Kasnije mi je rekla da joj se javio da će pokrenuti razvod, a on se preselio u svoj stari stan gdje živi sa njom i da će joj slati lovu za dijete, te da hoće ostati u prijateljskim odnosima, a da je sa tom malom već godinu dana i da čeka dijete sa njom, na šta ga je ona poslala u rodno mjesto i da ju ne mora više zvati.
Sjedili smo tako neko vrijeme, a onda me pogledala, primila za ruku i rekla mi:

- Želim da me dobro izjebeš.. . i ovaj put ćeš mi svršiti u picu..
- U redu.. -i ja sam tiho promrmljao, pa sam ju privukao k sebi i počeli smo se ljubiti.

Uskoro je ljubljenje preraslo u brzinsko skidanje, pa je ostala samo u štiklama i samostojećim najlonkama, koje je obožavala nositi, a ja potpuno gol osim čarapa. Polegao sam ju na tebih koji je bio nasred mog ureda, razmaknuo joj noge i počeo joj lizati picu. Primila me je za kosu i navlačila prema sebi, pa mi je i nos uskoro bio mokar od njenih sokova, a onda sam krenuo jezikom prema trbuhu i polako do sisa. Počeo sam ih cuclati i grickati, a onda ju počeo ljubiti po vratu i licu. Dotle je moj kurac bio već bolno napet, pa sam se izdigao na koljena, namjestio mrcinu na ulaz u njenu picu i počeo ulaziti. Već se navikla na njegove dimenzije, pa nije bilo problema oko uguravanja u njenu picu. Ubrzo sam joj ga zabijao svom snagom i ona me je grebla kao mačka po leđima, ali mi nije smetalo već me je čak i podsticalo da joj ga jače zabijam. Ona je svršavala kao luda, a i mene je natjerala da brzo svršim, pa sam joj uskoro punio picu svojom vručom spermom, a ona me obgrlila svojim dugim nogama i tiho jecala zadovoljena.

Ostali smo tako još neko vrijeme, a onda se ustala, te spustila do mog kurca i počela ga lizati i ponovo drkati dok nije ponovo bio uspravan. Zatim me je opkoračila i sjela se na njega, te odmah spustila niz njega do kraja. Malo se umirila i nakon toga je počela vrtiti stražnjicom i kukovima, a rukama se oslonila na moja prsa. Ja sam se uhvatio milovanja njenih sisa i stiskanja bradavica, a ona se uvijala još i više, da bi se onda postavila na koljena i počela odizati na mom kurcu. Svaki put bi se spustila do kraja niz njega i nabila se na moja jaja. Jebali smo se tako dobrih dvadesetak minuta dok ona nije već dobrano namočila moja jaja, a ja nikako da svršim.

Natjerao sam ju da ustane i doveo ju do stola, te se naslonila na njega, a ja sam stao iza nje i vratio kurac u njenu picu, te ju primio za bokove i počeo ju jebati žestoko. Dobro mi je došao onaj odmor na podu, pa sam joj ga sad uguravao do jaja koja su lupkala po njenim nogama, dok je njena stražnjica lupala po mom trbuhu.
Tako sam ju jebao dobrih pet minuta kad sam napokon počeo svršavati. Privukao sam ju na sebe i zabijao joj ga svaki put do kraja da joj svršim dubinu njene pice. Zastenjala je svaki put kad bih joj ušao do kraja, a ja sam se grčio dok sam se praznio u nju.

Kad sam se napokon ispraznio odmaknuo sam se od nje i otišao sjesti u fotelju, a ona je obukla gaćice i sjela kraj mene uzevši haljinu i grudnjak u ruke, pa me pogledala:

- Šta imaš u planu za sutra?
- Ništa posebno, zašto?
- Mogla bi doći do tebe preko vikenda?
- A klinac?
- On ide na neko natjecanje sa klubom, pa ga neće biti do nedjelje navečer, a ne bi htjela u ovoj situaciji da dolaziš kod mene..
- Slažem se.. . onda ti dođeš kod mene sutra -dao sam joj adresu koju je zapisala u mobitel, pa se obukla, a i ja sa njom i onda je otišla.

Jedva sam čekao subotu i da ju imam za sebe cijeli dan i noć i da ju ne moram dijeliti, a tada sam shvatio nešto, nešto što mi se nikad prije nije desilo.. .. zaljubio sam se u nju.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija