Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Čari analnog seksa

Nisam bio pobornik anala i mislio sam da ga nikad neću niti probati. Do svoje dvadeset i neke imao sam popriličan broj cura pod sobom ali ni u jednom momentu nismo niti razgovarali o analu. Ali naravno kako to obično bude u životu uvijek se desi nešto neočekivano. Nju sam upoznao kada sam počeo raditi, a ona je u to vrijeme kao student dolazila na ispomoć. Zvala se Mia i upravo je završavala ekonomiju. Bila je mirna i povučena, pomalo konzervativna. Uvijek je bila obučena do grla što se kaže. U pauzama smo znali često razgovarati i počela mi se uvlačiti pod kožu. Imala je prekrasno pravilno okruglo lice na kojem je sve stajalo kao saliveno. Nikad se nije šminkala. Imala je prekrasnu smeđu prirodno kovrčavu kosu koja je padala do pola leđa. Obožavao sam njen smjeh. Ubrzo sam je pozvao da izađemo.

Prvo se nećkala ali je pristala. Navečer sam je pokupio ispred studenskog doma i krenuli smo u moj omiljeni restoran. Bila je lijepo sređena u dugoj haljini. Kada smo izašli iz auta pogled na nju je uzimao dah. Haljina je savršeno naglašavala njenu figuru. Bila je poprilično visoka s izraženom guzom i fanstastičnim sisama koje su bile veća trojka. Izgledaš prekrasno rekao sam. I tako su prolazili dani, mi smo se viđali redovno i pali su prvi poljupci. Nakon jednog izlaska pozvao sam je sebi u stan. Natočio sam nam piče i gledali smo neki film. Privila se uz mene. Počeo sam je lagano ljubiti što je prihvatila s oduševljenjem. Zavukao sam joj ruku ispod majice i počeo se igrati njenim sisama dok sam je ljubio po vratu. Lagano je uzdisala. Natavio sam je ljubiti dok je moja ruka išla sve niže.

Lagano sam joj raskopčao traperice i polako zavukao ruku u njih. Pod rukom sam osjetio dlake na njenoj pički. Moj kurac je počeo trzati od uzbuđenja. Ruka je skliznula do njenog klitorisa i počeo sam ga lagano maziti. Uzdisala je sve glasnije. Svukao sam traperice s nje i kleknuo ispred kauča. Raširio sam joj noge i zavukao glavu u dlakavu pičku. Bila je vlažna i puna mirisa. Lizao sam je i dražio sam joj klitoris. Kružio sam oko njega i cuclao ga. Počela je svršavati. Nakon što je došla sebi rekla mi je da ustanem. Stajao sam pred njom na kauču a ona mi je skinula hlače. Kurac je spremno iskočio pred njeno lice. Lagano ga je navukla par puta i počela lizati glavić. Nakon što ga je dobro navlažila počela ga je primati sve dublje u usta. Uskoro sam gledao s nevjericom ako mojih debelih 17cm potpuno nestaje u njenim ustima.

Mogao sam osjetiti njeno grlo kako stišče moju kurčinu. Bio sam spreman da je izjebem kao nikoga do sada. Nakon 10-ak minuta je zastala i rekla. Znaš, nisam ti to rekla do sada, ali ja sam još nevina. Rekao sam da nema veze. Nije to sve rekla je, moja odluka je da ostanem nevina do braka. Ostao sam zbunjen. A kuda smo onda točno krenuli s ovim rekao sam. Hoću da me jebeš u guzu izustila je. Sjeo sam kraj nje i rekao, znaš, ne volim analni seks i rekao sam da ga nikad neću probati. Izgledala je razočarano. Ali, rekao sam, ti mi se toliko sviđaš da razmišljam da prekršim svoje pravilo. Digla je glavu i rekla hajde nećeš zažaliti. Legao sam na leđa a ona je krenula cuclati kurac da ga opet digne. Kada se digao sjela je na mene leđima okrenuta. Klitoris je prislonila na kurac i trljala se.

Kreni mi gurati prst u guzu rekla je. Počeo sam je prstariti i guza je lagano popuštala. Nakon drugog prsta rekla je hajde gurni ga polako. Stavio sam kurac na ulaz u njen šupak i polako ga gurao. Bila je uska i jedva je glavić probio šupak. Lagano se nabijala dok je šupak popuštao. Nakon 5 min sam bio u njoj. Počela se nabijati i osjećaj je bio savršen. Nakon par minuta se okrenula prema meni i sjela nazad na kurac. Jahala me luđački dok sam njene sise grabio rukama. Njen uski šupak me natjerao da brzo i obilno svršim u nju. Osjećaj je bio fantastičan. Legla je kraj mene iscrpljeno i zaspali smo zagrljeni.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija