Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

ČARI KVARNERA

Ljeto je počelo i došlo vrijeme da svoju barku spustim u more kako bi kada god za to imam prilike da se otisnem na naš prekrasni Kvarner usput malo ribariti opuštajući mozak i tijelo od svakodnevnog stresa i napora. Prošla su dva tjedna od kada sam zadnji puta bio na barci što zbog posla što zbog lošega vremena i jedva sam čekao subotu za kada su najavili lijepo vrijeme. Subota ujutro vrijeme za poželjeti i kao stvoreno za odlazak na barku, potrpao sam u auto sve što mi je bilo potrebno hranu, piće, mamce, udice, ribičke štapove i ostalu opremu. Došao sam na barku koja je bila vezana u jednoj lučici uz takozvanu Lungo Mare šetnicu i počeo ukrcavati stvari. Odjednom začuo sam umiljati ženski glas. Dobro jutro začuo sam sa obale i počeo podizati pogled kako bi uzvratio pozdrav prvo što sam primijetio i ugledao bile su prekrasne noge u ljetnim sandalicama, a kako sam podizao pogled sve više prizor je bio sve ljepši.

Pred sobom sam ugledao prekrasnu ženu u ljetnoj haljinici veselih boja i sa velikim šeširom na glavi. Dobro jutro i vama odgovorim. Oprostite smijem li vas nešto pitati progovorila je svojim umiljatim glasom, naravno pitajte kako vam mogu pomoći odgovorim joj. Pa htijela sam vas pitati ako bi ste me htjeli malo provozati svojom barkom naravno ako vam neću smetati. Ostao sam malo zatečen njenim pitanjem iz razloga jer do sada mi se takvo nešto nije desilo sa nepoznatom osobom pogotovo kada je u pitanju bila ovako prekrasna žena. Pomislim u sebi kolika je bila šansa da mi se ovako nešto može desiti. Naravno da ću vas provozati odgovorim joj i pružim ruku da se preko krme spusti u barku. Puno vam hvala ja sam Izabela, drago mi je Adriano i možemo na ti ako nije problem. Sijela je na klupicu dok sam ja odvezivao konopce, zatim sam pokrenuo motor i krenuo iz lučice prema otvorenom Kvarneru. Vozili smo se polako na nekih 100-tinjak metara od obale, prolazeći uz Opatiju pa sve dalje prema Iki, Ičićima, Lvranu sve do Mošćeničke drage, dok smo se tako lagano vozikali i razgovarali Izabela je bila očarana krajolikom koji je moguće vidjeti jedino sa morske strane, a ja sam bio očaran njenim izgledom i mirisom parfema koji je golicao moje nosnice nošen otporom zraka i to u tolikoj mjeri da sam se napalio kao i moj kurac koji se polagano krutio kojeg sam vješto skrivao stiskajući se uz kormilo.
Joj kako je lijepo i čisto more baš bi se voljela okupati rekla je, nije nikakav problem eto stati ćemo u prvoj uvali da se osvježiš kažem. Ma je problem je nisam ponijela svoj kupaći kostim, a sve okolo ima puno ljudi. Ma ni to nije problem postoji jedna uvala za koju malo ljudi zna i obično nema nikoga jer ima dosta vožnje do tamo, pa ako imaš vremena možemo ići tamo. Joj super može zacvrkutala je veselo. Nakon dobrih pet sati vožnje konačno smo stigli do te uvale gdje kao što sam pretpostavio nije bilo nikoga. Krenuo sam usidriti barku, a kada sam se okrenuo i ugledao njeno sexy tijelo, prekrasne sise i njenu prekrasnu pičkicu bez i jedne jedine dlačice. Kada sam je ugledao tako golu dok se spremala za skok u more skoro sam i ja ispao sa barke. Skočila je počevši da lagano pliva i zaranja okolo barke, djelovala mi je kao morska sirena iz mitova koja se ukazivala mornarima na brodovima. Kurac mi je stajao kao jarbol i nisam ga imao namjeru skrivati, približila se pramcu barke i gledala me čas u oči čas u moj kurac koji je htio isparati moje hlače. Skoči i ti more je super govorila je zavodničkim glasom kao mitske sirene mornarima, bez razmišljanja skinuo sam se gol i skočio izronivši tik ispred nje. Kratko smo se gledali, a onda je ona obavila svoje ruke oko moga vrata i počeli smo da se ljubimo, uronio sam ruku među njene noge i počeo joj lagano trljati njenu pičkicu, mmmmmmmh ispustila je uzdah. Zatim smo se vratili na barku, nastavili smo da se ljubimo i milujemo zatim sam je ja polako počeo spuštati na krmenu klupicu i počeo je lizati i ljubiti spuštajući se sve od njenog vrata preko njenih jedrih sisa mijeseći ih ližući njene bradavice pa sve preko njenog trbuha sve dok nisam stigao do njene obrijane pičkice. Raširio sam joj noge i počeo joj lizati usmine, sisao joj klitoris, gurao jezik što sam dublje mogao ližući njenu unutrašnjost, lizao sam je po cijeloj dužini njene pičkice pa sve do njenog šupka skupljajući i sišući slankaste sokove njene pičkice.

Ahhhh mmmmm ahhhh lagano je uzdisala i stenjala dok sam ja davao sve od sebe da je oralno zadovoljim. Zatim me je odgurnula podižući se sa klupice znao sam za mi želi vratiti pa sam sjeo na klupicu. Prišla je na koljenima do između mojih nogu, uhvatila moj kurac natežući kožicu i počela jezikom da licka moj glavić, igrala se svojim jezikom po mome glaviću kao da liže kuglicu sladoleda gledajući me ravno u oči, uživao sam u toj njenoj igri. Počela je da ga cijelog oblizuje lagano ga drkajući milovala ga je dlanovima kao i moja jaja povremeno ih lagano stišćući i usisavajući ih u svoja usta. Bio sam van sebe od njenog umijeća, a kada ga je cijelog uvukla u soja usta došlo mi je da svršim na što sam je upozorio, ali ona je samo nastavila da mi drka i puši, zgrčio sam svoje tijelo čvrsto rukama stišćući klupicu i počeo svršavati. Svršavao sam u njena usta, a ona je samo nastavila ne dozvoljavajući da se spusti, iako i nije morala jer sam njen izgled za mene je bio dovoljno napaljujuć. Nakon nekoliko minuta ustala se i leđima okrenuta meni uhvatila moj kurac namještajući glavić na ulaz svoje pičkice i počela da se spušta. Uzdahnuli smo oboje bila je toliko vlažna i vrela stvarajući meni prekrasan i nezaboravan doživljaj. Počela je lagano da se diže i spušta pustio sam je da sama radi tempo koji njoj odgovara, ja sam je samo ljubio po leđima i mijesio njene sise uzdišući zajedno sa njom. Počela je postepeno da ubrzava, uhvatila je moju ruku i prinjela je svome klitorisu, znao sam što traži od mene pa sam počeo prstima da stimuliram njenu pičkicu i klitoris, a drugom rukom i dalje mijesio njenu sisu dok je ona svoje ruke obavila oko moga vrata i počela divljački da jaše na mome kurcu, nakon nekoliko nekoliko minuta njenog silovitog nabijanja počela je da svršava tresući svoje tijelo kao list na vjetru od orgazma koji je dpživjela. Pstepeno se smirivala, a onda smo promijenili pozu, polegao sam je na poklopac brodskog motora podigao njene noge na svoja ramena i lagano kliznuo u nju. Dok sam je tako jebao ljubio sam i lizao njene noge sisao nožne prste ljubio njene čvrste listove. Ahahah jače jače dublje ahh jebi me ahhhah grublje hoću grublje zavapila je, počeo sam da se zakucavam u nju što sam jače i brže mogao. Da to ahhh to tako tako aaaaah. Malo sam zastao skupljajući snagu i energiju da bi mi ona rekla da ju jebem u guzu.

Izašao sam iz njene vruće pičkice i počeo da ližem i slinim njen šupčić šireći ga prstima i pripremajući ga za svoj kurac. Daj mi ga, digao sam se i namjestio glavić na njen šupčić te počeo ulaziti u njega, kada sam ušao cijeli počeo sam da je lagano jebem, međutim rekla je da je ne štedim i da joj ga razvalim, poslušao sam je i počeo manijakalno rasturati njenu guzu, stenjala je, dahtala vrištala od strasti, a ja sam davao sve od sebe da je zadovoljim. Počeo sam naizmjence da je jebem malo u pičku malo u guzu znoj se cijedio sa mene ulazeći mi u oči pečući me. Osjetio sam da je blizu vrhunca jer je počela svojim guznim i pičkinim mišićima stezati moj kurac, ahhhh ahhhhh svršavaaaam aaaaah vrisnula je ponovno se tresući. Nisam posustajao u tempu jer sam osjetio kako ću i ja brzo svršiti, kada sam osjetio da ću svršiti htio sam ga izvući, ali ona me je svojim nogama obavila oko struka govoreći da ga ne vadim i da me želi u sebi, ahhhhhhhhaaaah zastenjao sam i ja i počeo svršavati u njenu pičku. Kada sam ispalio i posljednju kap samo sam zadihan legao preko nje puštajući da kurac lagano klizne iz njene pičke kao i naši pomješani sokovi. Ponovno smo oboje skočili u more ispirući znoj i naše sokove lagano se ljubeći. Kada smo se odmorili i okrijepili još smo se jednom pojebali. U lučicu smo se vratili predvečer, zahvalili se jedno drugom uz poljupce i pozdrave. A ako me netko pita jesam li što ulovio, reći ću da nisam jer me zavela prekrasna Sirena sa Kvarnera.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija