Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Čarobno jutro u kamperu

Imao sam tada 54 godine i živio sam i radio u Njemačkoj, u okolici Stuttgarta, kao šef odjela u jednoj trgovačkoj tvrtki. Redovito sam trčao, vozio bicikl i imao sam relativno dobru sportsku figuru. Vodio sam brigu o svom izgledu i svojoj formi.


Konačno sam dočekao godišnji. Tko, nakon stresa na poslu, ne sanja o tome. Te smo se godine žena i ja odlučili da iznajmimo kamper i posjetimo Norvešku, vidimo Oslo i još ponešto. Bilo je tu dosta pripremnih radova, kako je Norveška skupa, nakupovali smo hrane, gotovih jela, pive, mineralne i još ponešto.
Čim sam završio s poslom otišao sam preuzeti unajmljeni kamper, pa na pumpu napunit ga gorivom i doma. Tu je žena već pripremila odjeću, obuću, kuhinjski pribor, pribor za osobnu higijenu, poneku knjigu, karte, moj ornitološki pribor, hobi mi je ornitologija. Sve smo to potrpali u kampera, otuširao sam se i krenuli smo. Bilo bi beze veze prespavat doma pa krenut ujutro, pa mi smo u kamperu, možemo spavati gdje god hoćemo, ima puno parkinga uz autoput na kojima se može parkirati i prenoćiti.


Trebalo nam je dva dana da se dokoturamo do Osla i nakon dva dana obilaska i razgledavanja krenuli smo dalje u brda i nacionalni park, kao cilj jednog ornitologa. Na pola puta do nacionalnog parka odlučili smo odmoriti i prenoćiti na jednom manjem odmorištu. Tu su bili svi priključci, pa i struja. Parkirao sam se, priključio na struju i vodu. Izvadio stol i stolice i postavio ih pored auta, izvadio hladnu pivu iz hladnjaka i uživajući u šumskoj hladovini, cvrkutu ptica i odlučio sam sutradan ujutro malo obići šumu i pogledati kakvih tu ptičica ima.


Moja razmišljanja prekinuo je dolazak još jednog kampera s njemačkim pločicama, koji se parkirao dva mjesta dalje od nas. Iz njega su izašle dvije mlađe žene i nitko više, očito su bile same na putu. Ogledavale su i obilazile oko kampera i shvatio sam da nisu znale kako bi ga perkirale i priključile se na struju i vodu. Otpio sam gutljaj pive, prošao k njima i pitao mogu li pomoći. S veseljem su primile moju ponudu i da ne duljim riješio sam im problem i onda smo malo popričali.


Obje su bile iz Hamburga i ovo je bi njihov prvo putovanje kamperom. Kristina, plavuša, imala je 34 i bila je tip žene za kojom bi se svaki normalni muškarac okrenuo, vitke noge, velike, čvrste grudi, prekrasne plave oči, izazovno odjevena. Anja je imala 33 godine, kratka smeđa kosa, lagano kovrčava, tamnih, zagonetnih očiju, prirodnija i meni draži tip žene od njene prijateljice i što ne reć, bila je baš zgodna.


Pitao sam jesu li za piće i Anja je odmah prihvatila dok je Kristina odbila s obrazloženjem da se mora otuširati i da će uskoro netko doći po nju. Vratio sam se s pivom i nastavio razzgovor s Anjom i ona mi je rekla da je Kristina dan ranije upoznale neko lika koji će sad doć po nju i da će kod njega prenoćiti. Pomislio sam si tad kako bi se tu možda nešto moglo i dogoditi, čak sam osjetio trnce u jajima, a baš tad je Anja i uzdahnula i rekla:“I ja bih rado tako nešto doživjela i osjetila, više od godine dana sam sama i od tada nisam osjetila nježnost“. “To ne razumijem, pa ti si tako lijepa“ začuđeno sam joj uzvratio. “Ni ja ne znam u čemu je problem, možda se pravi još uvijek nije pojavio na mom putu“ završila je.


Odjednom smo se oboje pogledali, osmjehnuli se jedno drugom, a zatim su oči postale intimnije. Lijep me je osjećaj ispunio, vjerojatno nas oboje. To već dugo nisam imao i osjećao sam se ugodno. Anja je imala prelijepe oči. Bacio sam kratki pogled prema mom kamperu, gdje je žena spremala večeru, zrak je bio čist. Rekao sam joj da je njen kamper u dobrom položaju u odnosu na moj, da ću sutradan rano ustati i malo obići okolini. Hobi mi je ornitologija i uvijek mogu reć da ustajem rano i nije mi teško ustati rano kako bih promatrao ptice.


Međusobno smo se sve više gledali, nisam mogao prestati gledati njene tamne oči, osjećajući ubrzano kucanje srca-„Ako hoćeš posjeti me ujutro“ procvrkutala je osmjehujući se stidljivo-„Ja sam u 5, 00 sigurno na nogama i na putu“ odvratio sam. “Samo pokucaj na vrata, čekat ću te“ odgovorila je. Naš razgovor prekinuo je poziv moje žene:“večera je gotova“i morao sam se oprostiti od nje. Na odlasku mi je u ruku gurnula cedulju sa svojim brojem mobitela. I prošaptala:“veselim ti se“. Prošao sam do svog kampera gdje me je čekala ukusna večera.


Večer nikako da prođe, nakon jela malo smo prošetali i konačno sam legao u krevet razmišljajući misli li ona ozbiljno, sam sam sebi rekao da ću ujutro pokucati pa što bude. Dsjetio sam se papirića s njenim brojem i poslao joj poruku“Spavaš li već? “. Nakon par minuta došao je odgovor:“Ne, veselim se sutrašnjem jutru“ „I ja isto“ odgovoriosam. “Idem spavati, želim ti laku noć, lijepo spavaj“ odvratila je ona. “Lijepo spavaj i lijepo sanjaj, pusa“ napisao sam. Uključio sam alarm okrenuo se na drugu stranu i utonuo u sam.


Alarm se oglasio u 4:45 i prekinuo moj san. Moj um se odmah uključio na Anju, ustao sam pomalo se tresući od nervoze i uzbuđenja, kao kakav balavac. Umivanje, pranje zubiju, oblačenje. Pokupio sam svoje stvari i izašao van. Bilo je lijepo jutro, plavo nebo, tek izašlo sunce i apsolutna tišina i mir. Dva kampera su stigla noćas i zapriječila mi pogled na njeno vozilo. Zatvorio sam vrata i otputio se prema njoj. Požljivo sam pokucao na njena vrata, srce je kucalo kao ludo, osjetilo se kretanje u vozilu. Otvorila je vrata i rekla:“ulazi“.


Odložio sam svoje stvari, pogledali smo se, uhvatio sam ju za ruke. I ona je drhtala kao i ja. Usne su nam se približile i dotaknule, prvo nježno i suzdržano, osjetio sam toplinu njenih usana, nježno smo izmjenjivali kratke poljupce, dodirivanje usnama, odjednom u nekomtrenutku osjetio sam kako se vrh njenog jezika pokušava probiti kroz moje usnice i ja sam joj svojim jezikom krenuo ususret. Prvo smo se samo lagano dodirivali vršcima jezika, da bi uskoro to postalo strastvenije i čvršće, počelo je pravo istraživanje išamaranje jezicima unutar naših usnih šupljina.


Ruke su počele istraživati, moje su kružile po njenim leđima, koža je bila nježna i još topla od ležanja. Imla je samo laganu majicu do koljena u kojoj je spavala i ništa ispod. Dugo sam čeznuo za uzbuđenjem dodira ženske kože, seks sa vlastitom ženom nije me uzbuđivao, bilo je to odrađivanje posla ako bi mi se uspio dignuti i ostati dignut dok ne bih svršio misleći na razne porniće koje sam odgledao.


Ljubili smo se i šlatali, ljubio sam njen vrat, jezikom nježno dodirivao kožu iza njenog uha, to joj se dopalo, jecala je i stenjala, malo se naježila. Odjednom je uhvatila s obje ruke moju majicu i prevukla ju preko glave i bacila iza sebe. “Želim osjetiti tvoju kožu“ prošaptala je. Nastavili smo se strastveno ljubiti, a ja sam svoje ruke s njenih leđa pomaknu na prednju stranu i konačno držao njene grudi u svojim rukama. Bile su istovremeno i mekane i čvrste, bila je još mlada žena i nisu joj se još objesile. Osjetio sam kako joj se bradavice ukrućuju i šilje, pritiščući moje dlanove. Počeo sam ih vrtiti među prstima, igrati se s njima, stenjala je, ubrzano i isprekidano disala, jecala tiho, dopala joj se ta igra, uživala je.


Svukao sam joj majicu i potpuno gola je stajala ispred mene. Bila je prelijepa. Ljubili smo se. Nisam znao što bih joj prije radio, trebala bi mi barem 2, 3 jezika i 10 ruku da sve stignem što sam htio, ahtio sam dirati tijelo, kožu, grudi, guzu, međunožje sve otkriti, dodirivati i u svemu uživati. Moje usne su s njenih usnana ljubeći usput svaki dio od usana do grudi završile na njenim bradavicama, ljubeći čas jednu, čas drugu, cuclajući ih naizmjence, ližući jezikom njene kolobare, tamno ružičaste, zamamne. Ona je i dalje uživala, iskazujući svoj užitak stenjanjem o jecanjem, isprekidanim disanjem, uzdasima.


Krasan osjećaj, moj i njen. Na nju je djelovalo tako da se donjim dijelom svog trbuha nabila na mene i na mog, još uvijek u hlačama, ali dignutog i tvrdog ljepotana, koji je jedva čekao da ugleda svjetlost dana. Nije dugo čekala, kao da je čitala moje misli, raskopčala je remen, hlače, patentni zatvarač. Pritisnuo sam ju na sebe, obostrana želja isijavala je iz nas. Bili smo vrući, napaljeni, željeli smo samo jedno. Brzo sam izuo cipele, svukao hlače i gaćice. Osjetio sam njenu ruku na mojoj batini i kako ju vozi po njemu gore, dolje. Koji predivan osjećaj, mislio sam da će izletiti iz svoje kožice kao raketa.


Legla se je na krevet i povukla noge , raširivši ih savinute u koljenima. Vido sam njeno uzbuđenje, vlažni trag njenih sokova koji cure iz nje. Pogledala me je i rekla:“uzmi me konačno, trebam te, trebam ga“. Strasno smo se sjedinili u jedan beskrajni poljubac, “imaš prekrasnu pičkicu“ koja je bila lagano raširena spremna da primi moga glavonju. Osjetio sam kako moj glavić širi njene usmine i ulazi u nju, centimetar po centimetar. Uživao sam u osjetu svakog centimetra njenog vrućeg mesa dok sam prodirao u nju i ušao do samog kraja, korijen moga kurca bio je na njenim usminama. Koji predivan osjećaj.


Oboje smo stenjali i uzdisali. Obuhvatila me je rukama, pojačao sam i kružio zdjelicom po njoj, trljao sam se po centru njene sreće i zadovoljstva i iz njenih se usta otelo jedno glasno i dugo „Aaaaaaah“- Bio sam duboko i čvrsto u njoj, potpuno ju osjećao oko moje batine. Onda sam ga opet skoro cijelog izvukao van i onda ga jako nabio u nju, vrhunski osjećaj, kako uzbudljivo. Cijelo moje tijelo se treslo od strasti. I Anji je bilo isto, usta su joj bila lagano otvorena, oči zatvorene, uzdisala je stenjala, jecala. Opet sam se počeo lagano kreteti, skoro nježno, “Anja predivno je ljubiti te“ šatao sam joj u uho i pojačavao tempo. Ona je promrljala:“jebi me, jebi me, čvršće, jače, nabij ga, razbucaj me“i nisam mogao ništa drugo nego ga još jače i brže nabijati u nju, skoro pa mahnito sam guslao po njoj, nabijao ga u njenu vlažno, vruće grotlo koje me je primalo svom svojom puninom i mekoćom me obujmljivalo, oh kako je dobro bilo.


„Tooooo“izlazilo je iz mene, “jačeeee“ vrištala je Anja. Jecali smo, stenjali, uzdisali, znojili se sve jače, glasnije i bez ikakve samokontrole, nisam uopće razmišljao može li nas itko čuti, a i bilo mi je svejedno. Osjetio sam kako se ona sama, kod svakog mog uboda, još dodatno nabija na mene kako bi pojačala kontakt-„jebi me, jebi me, predobro je“ stiskala jekroz zube „oh kako te dobro osjetim“ nastavila bi, što me je još dodatno napaljivalo.
Počeo sam ju jebati kao lud, pomalo mahnito, stenjao sam otvorenih ustiju, udarao u nju bez imalo milosti, osjetio sam kako mi dolazi orgazam i znao sam da više neću dugo moći izdržati „dolazi mi“ povikao sam i sekundu potom nju je potresao jaki orgazam, uz njeno glasno jecanje, zavijanje, grčenje a odmah zatim je krenulo iz mene, jakim mlazovima, uz fenomenalni orgazam napunio sam ju skroz do maternice. Nisam prekidao, nastavio sam ju jebati dok god zadnju kap nisam iscijedio u nju, dok je ona još uvijek jecala, stenjala, vrtila zdjelicom. Ne sjećam se jesam li ikada imao ovako vatren, uzbudljiv, divlji, pravi seks.


Umoran i zadihan legao sam uz nju i mazio ju, gledali smo se sretno i zadovoljno, čak zaljubljeno. “Ovo je bilo predivno“ rekao sam. “I ja sam uživala, bio si predivan, bilo je čarobno, strašno mi je nedostajalo tako nešto, hvala ti“ procvrkutala je. Još smo se malo stiskali i ljubili, no morao sam se srediti i vratiti iz „promatranja ptica“, iako se najradije nebih više razdvajao od nje.


Otuširao sam se na brzinu, obukao. Dugo smo se gledali, snažno poljubili, držao sam ju za ruke i rekao:“nikad te neću zaboraviti“, a ona je uzvratila sa:“dragi, ovo je bilo jedno čarobno jutro s tobom“. Zagrlio sam ju još jednom jako, poljubio i rekao“Bok Anja“, na koncu njen broj je još uvijek bio na papiriću u mom tajnom džepu. Nikad se ne zna, nije Hamburg Bogu iza nogu.


Kad sam ušao u svoj kamper žena je još spavala, napravio sam si kavu i spremio doručak, vrteći u glavi još uvijek slike ševe s Anjom. Tada sam čuo“I kako je bilo, jesi vidio nešto posebno? “ javila se žena, ““Da, vidio sam lijepe primjerke, ali na žalost nisam imao sreće da ih uslikam, ali je jutro bilo čarobno“ rekao sam dižući žaluzine i vidio kako je Kristinu ljubavnik upravo dopeljao do njihovog kampera.


Doručkovali smo i pripremili kamper za odlazak, natočili svježe vode za put, ispraznili toaletni spremnik. Još kratki pregled vozila i krenuli smo. Prolazeći pored njihova kampera obje su bile vani i veselo smo si mahali, spustio sam prozor i povikao“bok, sretan vam put, čuvajte se i uživajte“ osjetio sam knedlu u grlu i oči su mi zasuzile. Zaljubio sam se u Anju.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija