Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Četvorka

Pred samu novu godinu, vlasnik tvrtke Pero (65) zasuvlasnika je postavio svog sina Franka, a mene je tom prilikom postavio za direktora. Za tu sam priliku s Frankom obišao tvrtku. Nakon što je popio tko zna koliko piva, priznao mi je da ga zanima moja supruga Katarina. I odmah potom je pozvao mene i Katarinu kod njega na večeru, "Tamo ćeš i moju ženu upoznati" rekao je. Ne znam zašto, ali mi je odmah pred očima iskrsnula brojka 4, je li to poziv za četvorku?


Doma sam joj rekao što je bilo i nasmijala se " nakon starog sad sin" bio je njn komentar. Ona je aludirala na naš otvoreni seksualni život i swinganje po klubovima i privatnim zabavama, kao i na događaj sa starim gazdom na posljednjoj fešti u tvrtki, a koji je, kako mi se čini, doprinio tome da me stari postavi za direktora.

Tom prilikom ju je poveo na obilazak tvornice, koji je završio u njegovoj luksuznoj kancelariji i jasno joj dao do znanja da moje unapređenje ovisi o tome hoće li se ona poševit s njim. Katarina je shvatila i prvo mu ga je popušila do svršavanja s nadom da će ga to zadovoljiti, no zeznula se jer je stari uzeo malu plavu pilulu i samo ju je okrenuo nabio joj ga s guza i prašio ju da je sve zvijezde vidjela. Naravno da mi je sve ispričala. Moram priznati da sam bio jako ponosan što se žrtvovala za mene. Spavanje je također drugačije.Ali sada o našem susretu s Frankom i njegovom suprugom Julijom. Mi smo generacija i njih dvoje su vjerojatno jednako otvoreni kao i mi, dovoljno su bili jasni Frankovi nagovještaji kad nas je pozvao :. "Gledajte to opušteno". Katarina se odlučila za svoju malu crvenu haljinicu koja posebno ističe njezinu figuru i jedva prekriva njezinu guzu, a kroz čipku vam omogućuje pogled na njenu golu kožu.

Ispod suknjice je nosila tangice, koje jedva da su prekrivale njenu stidnu zonu. Franko mi je izgledao kao lik koji to sve odmah i brzo skida.


Ali ni Julija nije izgledala kao nevinašce, ni u čemu figurativno nije zaostajala za Katarinom. Ona se odlučila za haljinu do gležnja s prorezom od boka na dolje i kladio bih se da je ispod bila potpuno gola i s naramenicama koju su s prednje strane bile toliko široke da prekrivaju grudi, a na leđima uske da se cijela leđa lijepo vide.


Sjedimo mi tako jedni preko puta drugih i obilno se nacajamo rashlađenim šampanjcem koji nam lagano ulazi u krv, opušta nas. Međutim, u jednom trenutku Julija je rekla:“Idem nešto donijet da malo razbijemo dosadu“, da bi potom donijela na stol hrpu pornografskih časopisa. Udubile su se u listanje i veselo komentirale kad bi našle nešto uzbudljivo.
Odjednom Julija poskoči, pusti glazbu i pozove, ne svoga muža ili mene, već Katarinu da plešu zajedno. Nije prošlo 10 minuta i ples se pretvorio u striptiz i uskoro su se obje izvijale pred nama u ritmu glazbe skoro gole, Julija potpuno, dok je Katarina još imala tange na sebi, da bi se zatim počele međusobno milovati, prvo po grudima, zatim po guzi, a uskoro i među nogama. Kad se Julija čučnula i počela zubima Katarini svlačit tange za mene je to bio svršetak nijemog promatranja.


Gurnuo sam Ftanka i rekao mu:“Ja ne znam kako ti, ali ja ovo više ne mogu gledati, ajmo im se pridružiti“. On se, kao da je samo to čekao, počeo svlačiti, kao i ja. Kad smo se svukli osmotrili smo jedan drugog i umirilo me kad sam vidio da mu je kurac otprilike iste duljine kao moj, samo što je njegov, kad je nadignut, savijen prema gore poput jatagana, dok je moj ravan kao svijeća.
Odmah potom bili smo iza žena, neplanirano nit neželjeno, Frank je pikirao Katarinu, a ja Juliju. Njena guza je meka i podatna, dok moj tvrdi kurac traži put između njenih guzova. Tada se Julia odvoji od Katarine i prepusti je Franku dok se ona okreće i gura zdjelicu prema meni govoreći ono što i ja želim:"jebi me sada". Omotala je ruke oko moga vrata, poskočila i obuhvatila me nogama oko bokova i guze i znam da želi da ju ševim na stojeći. Primam je rukom za guzove, podižem ih u zrak i stavljam njezinu pičku točno na glavić. Zatim sve ide samo od sebe. Narajcana od maženja s Katarinom, vlažna je i masna, tako da je moj stojko samo skliznuo u nju do kraja. Počela se nabijati na mene dok sam ja posrčući pokušao stići do kauča.


Nisam izgubio iz vida Franka i Katarinu.

Frank je držao Katarinu za vrat i gurnuo je naprijed na stol i snažno i energično ju guzio svojim jatagom, dok je ona jecala i stenjala od zadovoljstva, znam da voli skoro pa brutalno jebanje, Ja sam uspio doći do kauča i spustiti ju na leđa i nastavio ju jebati, ja gore ona dolje, držeći je i dalje rukama za guzove, podižući ih prema gore kad bih ju kurcem ubadao do dna, ona me i dalje, nogama preko moje guze, nabijala na sebe. Usta su mi bila puna njenih cica, gušio sam se dok sam joj cuclao bradavice, krvniči ju ubadao, znoj je prštao na sve strane, sanmo sam ju čuo kako viče:“jebi me, jebi me, jako, jače“. Čuo sam i svoju Katarinu kako ječi i cvili dok ju Frank guzi.


Na kraju se nađemo na kauču, svi zajedno, znojni i umrljani spermom, ali nekako zadovoljni, s osjećajem sitosti u kurčevima i pičkama.

Odmor nije dugo trajao i cure su nas već počele obrađivat za sljedeću žestoku rundu koja je bila pred nama, noć je tek počela.

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija