Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Čez tri

Naj ti povem seks v troje. Nič posebnega, ampak vrhunsko narejeno. Ime mi je Ivan. 24 let. Višina zmerna, teža enaka, malo mišic, vendar dovolj, da pade name. Blond lasje, tudi oči .. Vse skupaj se mi zdi, da sem v redu, lepi nekateri. In ona dva se imenuje Petra, druga pa Marina.

Petra je čedna rjavolaska, njene joške so dobro razvite, rit je preseksi, noge in telo so zajebane, Marina je prav tako zajebana, le joške so stare 5, rit je nekoliko večji, vendar ima prekleto postavo. Tako črne kot preklete pičke, kdo jih ne bi hotel jebati. Torej gremo.

Zgodilo se je lani. Bilo je poletje. Morje, britvica, alkohol, praznovanja vsega ... Šel sem ven s fanti, nekaj igralnice, nato pa v klub. Med sprehodom od igralnice do kluba smo srečali 6-7 deklet. Običajno smo trije, kolikor jih je že bilo, na prvi pogled nekaj načrtovali.

Takoj sem jih izbral in rekel, da sta moja, ker sta bila najboljša. Sploh se niso pritoževali, ker je bilo pomembno samo jebati se. Z dekleti smo naleteli na zgodbo. Povabili smo jih, da pridejo malo z nami, da se napijejo. Prejeli smo pritrdilni odgovor. Šli smo ven.

V klubu smo vzeli 2 mizi. Povezali smo jih in naročili pijačo in samo naročili. Vse mogoče stvari so se začele. Ples je tako sprevržen in tako željan seksa, da ga nima besed, ki bi ga opisal. Ta dva sem besno otipal. Zamesili so mi kurac, ni se spustil. Nisem zdržal dolgo, poklical sem jih, naj gredo v stanovanje, ona dva sta me prijela za roko in odšli smo.

Hodili smo po ulici, enega sem malo poljubil, malo drugega, vendar nisem odmaknil rok od jošk. Prišli smo do stanovanja. Takoj so mi slekli hlače. Petra je stopila na kolena in mi začela kaditi. Kadila je naravnost kurba. Marina se je popolnoma slekla in mi nabila svoje joške v usta.

Sesal je, grizljal, gnetel njene čudovite joške. Po nekaj trenutkih sta zamenjala vlogo. Marina me je kadila še bolje kot Petra. Poljubila sem Petra in ji pozvonila mokro pizdo. Pobral sem Marino in jih odvlekel v sobo ter jih vrgel na posteljo. Najprej sem lizal Marino muco, Petri pa je še naprej vtikal prste v njeno muco.

Ves čas sem se spreminjal, nisem vedel, katera pizda je boljša, katera bolj mokra. Ni trajalo dolgo, da je Marina sedela s svojo muco na Petrini glavi, da je tudi ona malo uživala. Zdaj sem se ulegla na posteljo, postavila Petrro na moj kurac in jo začela tolči. Marina z muco na glavi in gremo.

Petro sem tako zajebal, da je zakričala. Marina je rahlo zastokala in uživala. Zamenjali so si vlogi. Marina je sedla na moj kurac in se začela tako močno razbijati, da sem začela jecati. Obliznil sem Peterčeve majhne joške, malo pizdo, da se nisem mogel upreti vsemu, kar sem moral.

Vstala sem in jih nastavila v dogy. In najprej mu je Marina v kreten nataknila kurac. Bil sem grobo nenormalno in sem jo udaril s kurac. Kar precej sem se zamenjal in oba sem udaril tako močno, da sta jokala od bolečine. Spet sem se vrnil med Marine noge in lizal njeno čudovito pizdo, medtem ko mi jo je Petra kadila.

Tako sem obliznil Petri. In potem sem jih za konec položil na kolena in si nataknil kurac v usta. Prihajal sem na popolne joške. V ustih, povsod. Pogoltnili so spermo, se lizali in nato lizali moj kurac. Šel sem se stuširat. Oba sta zaspala. Jutro se je začelo bolje kot kdaj koli prej.

Oba sta se prej zbudila in si skuhala kavo. In prišli so v posteljo, da bi me zbudili z drkanjem in kajenjem. Kadili so ga, dokler nisem prišel v njihova usta. Hitro smo popili kavo in se skupaj odpravili pod tuš. Nissmo je dolgo zdržal, spet smo morali ukrepati. Bil sem bolj pohoten kot sinoči.

Uklonili so se in spet zakadili. Kurvenjski kadi. Kurac se je dvignil tako visoko, da sem mislil, da bo počil. Prilagodila sem Petro in ji dala kurac v pizdo. Spet sem jo zajebal s svojo goloto. Zopet sem obliznila Marine čudovite joške. Nisem se jim mogel upreti, hotel sem jih imeti ves čas s seboj.

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija