Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Čiča Tomine priče 2

I evo kao što sam i rekao, nastavak moje priče sa susjedom Brankom, koja je pristala na moj zahtjev oko posudbe para. Nakon što mi je popušila kurac i rekla da bi voljela da i ja nju poližem, dao sam se na posao.

Rekao sam joj da sjedne na kuhinjski stol, te postavio dvije stolice da ima gdje staviti noge. sjela je na stol i raširila noge i preda mnom je zasjala fina čupava vlažna pička. Približio sam se njoj i pomirisao njenu uspaljenu zrelu pizdurinu, ohh kako je dobro mirisala. Protrljao sam joj nos oko klitorisa pa ga lagano kroz brazdu spustio do otvora, ona je jeknula i još više raširila noge.
Gurnuo sam cijeli nos u njezin otvor i lagano počeo vrtjeti u krug, našto je ona još više raširila noge.
Isplazio sam jezik i lagano joj liznuo dio ispod pice, malo se ukrutila, ali je onda počela mješati kukovima. Izvadio sam nos iz pice i počeo joj lizati usmine, polako u krug, odozdo prema klitorisu i nazad prema dolje, a ona je sve brže počela disati. Zatvorila je oči i kaže samo nastavi tako, ne treba mi još puno jer me onaj moj nikada ne liže.

Nije me trebalo puno nagvarati, ugurao sam joj prstu picu i nastavio sisati klitoris, a ona je sve brže i brže vrtjela kukovima. Cijelo lice i ruka su mi bili mokri koliko je curilo iz nje, pa sam stavio i drugi, a nedugo zatim i treći prst u nju. Ona se tada počela sve jače nabijati na moju ruku, a rukom je privlačila moju glavu.
Tooo dolazi mi , d j jošš, i počela se grčiti i skupljti noge. Kada je počela svršavati gurnuo sam joj i prst druge ruke u guzu, našto se ona nabila još više na mene, ahhh nemoj više samo miruj pustime da uživam, i tako sam gledao kako se njeni drhtaji smiruju i polako usporava disanje, pa sam izvadio prste iz nje i lagano ju milovao po cijelom tijelua ona je prela kao mačka.

Tada je vidjela da je i meni kurac opet dignut, pa smo zamijenili mjesta. Uhvatila ga je u ruku i počela jezikom skupljati nektar s njegovog vrha. Zatim ga je počela usisavati u usta i navalila na njega, kao da joj je to zadnji kurac u životu. Počeo sam stenjati od ugode, a ona me pita jel mi se sviđa kako puši.
Naravno da mi se sviđa, odgovorih, nisam ni znao da si tako vatrena pušačica. Nastavila je sa pušenjem i sve više ga gutala, tako da sam se topio od ugode. Rekoh joj, ako tako nastaviš brzo ću ti svršiti. samo daj reče mi, želim osjetiti okus tvoje sperme u ustima.

Nije me trebalo puno nagovarati, pa sam se i ja počeo sve jače nabijati u usta, i zamalo osjetio sam kako mi se stežu jaja i nadolazi mi novi val sperme. Upozorih ju, svršit ću, a ona otvori usta i nastavi mi drkati rukom, te sam se počeo prazniti po njenom jeziku i licu.

Na kon što je prestalo špricanje ona je počela jezikom kupiti svu spermu koja je ostala po licu i po meni. Uzeo sam maramice pa nas oboje obrisao, pa smo sjeli na stolice da umirimo disanje. Sjedila je tako gola raširenih nogu, a ja nisam mogao skinuti pogled s njenerastvorene čupavice, koja se još sjajila od sokova. Ptimjetila je to i pita me, šta je susjed tako zanimljivo tamo. Jedna prelijepa stvar koja me jako privlači, rekoh joj. Drago mi je čuti da sam još seksipilna i privlačna, sada kada smo probili led, možda jednom bude nešto i više, reče. Ne bi mi bilo ništa draže nego pružiti užitak takvoj ženi. stari laskavče, znaši ti da lijepa riječ čuda čini.

Spustila je ruku do svoje čupavice i lagano ju mazila, pa me pita šta bi još volio raditi s njom. Volio bi da mi sjedneš na kurac i da te gledam kako se nabijaš na njega. Ooo znači nije sam pušenje što si ti želio.
Kaže mi ona, koliko sam se bojala da pristanem na tvoju ponudu, sada mi ni najmanje nije krivo. Meni pogotovo, rekoh ja i ako opet šta budeš trebala samo se javi.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija