Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

CIGANKA MALA

Uvijek su me privlačile mlade ciganke. Živio sam uz romsko naselje i družio se s romima. Romkinje mojih godina(14) tada su bile razvijenije od naših cura. Tako da sam uvijek bio u njihovom društvu, tada sam već ima odličnu alatka, bar su ciganke procjenile tako. Uvijek sam bio sladak romkinjama uvijek su bile oko mene jer su mi starci bogati i još sam i zgodan. Bile su 3 romkinje u drustvu samnom. Jedna je bila niska velike čvrste guze i slatkih sisa sa 15g, druga je bila malo višlja imala je 16godina i sisu 3 guzu baš veliku malo i ruznu, i treća za kraj najbolja duge noge, guza zategnuta, sise 3 a u licu kraljica.

Prvo sam drkao na njih dugo. Onda sam odlučio da ću probati s najruznijom ima ruznu guzicu ali ako je izjebem sve će znati koliki mi je. Pozvao sam ju van na igralište ko i uvijek, ali smo samo nas 2 ovaj puta. Kada je došla pitala je gdje su svi rekao sam da sam samo nju zvao jer se lozim na nju. Prvo se cudila kako baš nju ovo ono, do tada sam se približio i krenuo ju ljubiti prihvatila je igru i gurnula mi jezik, krenuo sam se igrati sa sisama ogromnima lizao i grickao. Otkopcqlq se i sagnila kada je vidjela alatku muk.

Pomazio sam ju po glavi i rekao da se ne žuri. Rekla je da će ga samo pušiti jer je prevelik, pristao sam. Počela ga je lizati od jaja skroz do glavica, uhh kako puši. Lagano sam ju krenuo nabijati u usta dok je gutljala i gutala. Jebao sam ju u usto dobrih 5 minuta i napunio puna. Rekao sam da se moram oduziti za oral. Sagnio sam se I krenuo lizati preslatku cigansku pičku, lizao sam I jebao jezikom. Lagano sam joj gurnio 1prst pa jebao pa 2, 3 dok nije krenula uživati i drhtati. Jebao sam ju prstima dok sam joj kurac od guzicu trljo.

Samo sam lagano prisloni ga na picku i sačekao, nije se bunila, Lagano sam ga gurao u nju do jaja. Pogledao sam dolje a ono krv, djevica? Da. Pitam ju jel ti žao odgovara da nije da samo nastavim. Nastavio sam ju jebati cijelu noć na klupici na igralištu. Uglavnom moj cilj se ispunio sve ciganke si pričale o mom kurcu. Sada sam htio onu od 15g ima guzu za razvaliti. Lagano sam ju pozvan na piće i pitao jel bi bila samnom u vezi. Rekla je da bi ali da bi se samo jebavala ništa obaveza. I ja platim račun uhvatim je za ruku i prema selu.

Došao sam do napuštene kuće, ušli smo unutra i krenuli na nogama se hvatati i zvaliti. Rekla je moram ga vidjeti i spustila se i izvadila ga van. Gledala je malo u njega te se ustala i zagrlila me I krenula ljubiti dok je njega drkala malom ručicom. Prste sam joj već nabio do kraja I jebem ju s njima. Puši ga rekao sam, brzo je bila dole, uzela ga je s 2 ruke i drkala i drkala dok se nije usudila krenula ga lizati nabijati jezik u kozicu i lizati do jaja. Izjebao sam ju u usta i svrsio u njih a onda sam ju zazvalio i nabijao joj jezik u puna usta.

Dok smo se ljubili već sam ti kurac stavio na ulaz, zadigo sam nogu i nabio. ga jebao sam ju na stojećki jedno pola sata iz nje je curilo, a onda sam ju prebacio preko kreveta i krenuo nabijati s guza, nabijao sam ju kao najgore smeće nabijao silom. Nabijao sam koliko sam mogo u nju stenjala je izmicala se dok se nije opustila. Nabijao sam ju idućih sat vremena s 3 strane u picku, svrsavala si squirtala po mojim ustima. nqbijao san te kao vreću dok te nisam napunio, kada sam te napunio rekao.

sam ti da se jebes za 10. Idući vikend mi je mezimica došla na red miss romskog naselja. I to je došla kod mene doma, ušla bio sam sam. Nešto smo pričali q meni se kroz hlače kurac digao van. A onda je rekla zašto samo mene nećeš sve si ih jebo. Rekao sam mezimice da sam ih sve jebo da bi do tebe doso. Polegao sam te na krevet i legao nježno na tebe i namjestio kitu kod picke. Zvalio sam te i trljao preko odjeće kurac od picku. Napokon si se opustila i krenula mi jezik gutati. Lagano sam trljao kurac od tebe kad si pitala jel mi stvarno tolki.

Rekao sam vidit ćeš prvo da ja vidim jesam bio u pravu. Da mezimice tvoja picke najbolje smrdi želim je na ustima. Krenuo sam te lizati a ti si samo malo noge raširila. Kako sam lizao i jebao jezikom tako su noge se otvorile. Sada sam ju lizao i jebao prstima, lizao sam dok me nije poprskati skroz legao pokraj nje i rekao evo vidi sada koliki je. Mezimica se spustila da otkopca hlače ali se nagnila ka u 69 preko mene. Kada ga je krenula pušiti krenuo yam ju jebati prstima gutala ga je i stenjala i to gutala kao prava kuja.

Mrzimice ti si najbolja, dođi vamo da te jebm ciganko. Samo si legla i prebacila noge iza vrata, picka je zjevnula meni. Ja sam uhvatio jebati i jrbati i jebati ispunio sam te par puta sam te napunio sve je se cjedilo van. Još ću ciganki jebati pa vam dođem pricati

Ocjena priče

3
Broj ocjena: 3
Broj čitanja: 14683

Autor priče

kita19
kita19
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu, Par
Visina: 183 cm
Težina: 70 kg
Izgled: Pazim da sam fit
Boja očiju: Tamno smeđa
Boja kose: Smeđa
Horoskop: Bik
Ljubavni status: Slobodan/a

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija