Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Cimerica

Na faksu sam i živim sa cimericom kako je počelo mislio sam da ostati na tome ali nije pretvorilo se u nešto više.
Moja cimerica Martina i ja smo bili u jako dobrom odnosu slagali smo se oko svega jednako razmišljali.

Martina je bila karakterno povučena i sramežljiva osoba, imala je poštovanja prema meni pa se uvijek presvlačila u wc.
Ubrzo Martina pronalazi svoju ekipu upoznala je dvije neke cure zvale su se Darija i Ivana one su bile onako malo droljaste dovodila ih je Martina u naš stan i upoznao sam ih oči su mi se zagledale u njihove sise mislim da je bilo očito da su to primjetile.
Nakon što se Martina sve više družila sa njima postala je nekako drugačija mislim i dalje smo se mi slagali ali osjetio sam da jednostavno nije kao prije ne znam zašto.
I tako jednoga dana Martina opet uvodi u stan Dariju i Ivanu misleći da sam ja negdje izišao iz stana ali zapravo sam bio u sobi vrata su bila odškrinuta mogao sam vidit i čuti šta pričaju.

Sve tri su sjedile za stolom i pričali o seksu Darija govorila o svome dečku kako ima ogroman kurac i da je ona zadovoljna s njim da svršava ko luda, Ivana je govorila kako ona voli oral i da bi baš sada volila da joj netko liže svašta su nji dvije pričale a zatim su pitali Martine a šta je s tobom koristiš li onaj vibrator što smo ti kupile rekla je da ga je koristila jednom.

Slušaju te priče kurac mi se nadigao a zatim sam se slučajno nasloio na vrata , vrata su zaškripila Ivana je pogledala prema vratima a ja sam brzo skočio u krevet i pravio se da spavam i od tada se nisu više čule da pričaju.

Mislio sam da znam Martinu očito da ne znam one su je promjenile sva ova priča me je napalila drkao sam ga kao lud pa bi uljepio bokserice.
Sutra dan Martina je negdje otišla ali zaboravila je torbu približio sam se torbi bila je poluotvorena i vidio sam da ima vibrator u torbi ubrzo je ušla u stan ja sam usmjerio pogled u plafon ona me je pozdravila uzela torbu i ručnik i krenula se tuširati i vjerovatno izdrkati pikicu čim je ponijela onu torbu gdje se nalazio vibrator morala gaj e nekako skrivati.

Dok je išla prema kupaonici rekla je možeš li samo mobitel staviti da se puni i ona je ušla a na mobu na viberu je došla poruka jesi uspjela istošiti cimera a zatim je došla još jedna poruka daj mu pisalo je da je poruka od darije ostavio sam mob nisam više dirao ali stigle su još dvije poruke.
Prolazili su tako dani no jedan dan vraćao sam se kasno možda je bilo jedan sat iza ponoći otvorio sam vrata bila su pogašena svijetla vidio Martinu kako sjedi u dvenom boravku i gleda nešto na laptopu , ruku je uvukla kroz hlače i počela trljati picu gledao sam i nisam mogao vjerovati pogledala poklopila laptop i rekla pa dobro gdje si ti cjeli dan rekao sam bio s prijateljima i sjeo do nje.
Pitao sam je šta to ti gledaš rekla je ma ništa i izvlačila se da mora nešto za faks, upalio sam tv i rekao šta ima na tv da vidimo listao sam i prebacio na jedan program gdje je bio erotski film ona je govorila odvratno rekao sam joj što lažeš i počeo kroz hlače dirati po pici.

Govorila je šta radiš jesi normalan, ja sam joj skino hlače i rekao sve znam sve sam čuo i počeo joj lizati pičku , pička joj bila fino uređena imala je frizuricu na njoj a bila je vlažna jer je gledala porniće počeo sam klitoris da cuclam uzdisala je duboko i ukočila se sva i tako lizao sam i sa dva prsta trljao špricala je ko luda govorila je nemoj nikom govoriti rekao sam ne brini .
Rekao sam sada ćeš ga pušiti stavio sam ga usta osjetio sam topal zrak na glaviću kada ga je tek stavljala usta a zatim je krenula da puši jednom rukom je držala kurac i tako ga pušila , kada ga je izvadila ne sekund iz usta je njezina slina cjedila pušila ga je dobro cjelog ga uspjela staviti usta i držati ga ustima pa onda ga izvaditi nakon što je treći put tako uradila svršavao sam joj ustima .

Onda je ispružila ruku i pljunila u ruku kaže da je malo progutala ali da joj se ne sviđa rekao sam joj možda ti se svidi s vremenom.
Napomenuo sam joj da kaže svojim prijateljicama malim fuficama da je imala oral a da te sutra očekuje nešto novo rekla je dobro također sam joj napomenao da može gledati predamnom porniće da ću joj se rado ja pridružiti i otiša leći dok je ona uzela maramicu i brisala se oko usta i ruke

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija